Забременели след инвитро 54

• 46 975
  • 916
  •   1
Отговори
# 525
Факт. Само че е има поне още 3 седмици, за да стане ясно наистина какво е положението. Няма никакъв смисъл от всяване на паника на този етап и финални заключения.

# 526
Момичета, как се пазите от вирусите? Мъжът ми вдигна висока температура и няма как да не му помагам, уж е отрицателен за Ковид, но точно на това ми прилича...нещо се отчаях
Биозин Мама 2х1 от месеци вече, предписани от следящия. Предполагам, че и всички други витамини за бременни, които пия, подпомагат да не се разболявам, но в крайна сметка гледам и да се пазя от болни хора. Бяхме на море с голяма компания, едното момиче нещо се почувства зле и веднага спряхме да сядаме една до друга, няколко дни, докато не стане ясно какво става. МЖ веднъж се разболя и спахме в различни стаи няколко дни. И така...

# 527
Здравейте, момичета можете ли да споделите какви стойности е бил пулса около 6 7 седмица и кои са смятат за нормални, разбира се

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 22:37 от Mariya M

# 528
Момичета имали ли сте болка все едно се усеща в яйчниците ниско долу от ляво и от дясно? Остра, но за малко. Днес ми се случи на два пъти. Притеснително ли е? Попринцип нямам болки от 7 седмица.

# 529
Момичета имали ли сте болка все едно се усеща в яйчниците ниско долу от ляво и от дясно? Остра, но за малко. Днес ми се случи на два пъти. Притеснително ли е? Попринцип нямам болки от 7 седмица.

Да, при мен се случва доста пъти вече. Отшумява не е нещо притеснителни, казват че е малкия таз

# 530

Да, при мен се случва доста пъти вече. Отшумява не е нещо притеснителни, казват че е малкия таз

Все едно си в овулация и се пука фоликула на това го оприличавам. Благодаря ти. Много се притесних защото попринцип нямам болки, уж гледам да не се натоварвам и днес това..

# 531
Може да е някоя кистичка, жълто тяло също така.

# 532
  • София
То сега тепърва започват такива усещания. Матката започва да търпи много промени. Еднократните болки не са страшни. Не е хубаво да е продължително, с втвърдяване и менструални болки.

# 533
Аз също имам такива болки понякога, отляво и отдясно. Точно все едно съм в овулация. Появиха се преди 2 седмици някъде, бях на преглед и питах лекаря ми каза, че е нормално. Изписа ми магнезий.

# 534
Аз също имам такива болки понякога, отляво и отдясно. Точно все едно съм в овулация. Появиха се преди 2 седмици някъде, бях на преглед и питах лекаря ми каза, че е нормално. Изписа ми магнезий.

Ох успокой ме и ти. Благодаря ти. Аз с нош па за сега се оправям.

# 535
И аз имам такъв тип болка, все едно съм в овулация и ме срязва яйчника. Даже понякога слиза надолу по крака от към хълбока.  Но аз бях с поликистоза години. В 10 г.с. Било нормално. Обаче ми се появи и една тежест долу в корема, все едно имам мускулна треска, странно е. Не знам дали е от натрупалите се инжекции вече втори месец. 🙄

# 536
  • Варна
Не знам при вас как е времето ,но тук във Варна е някакъв ад..не мога да спя ..събуждам се през 1 час буквално ..не мога да се наместя ..и заспивам в 9:00 когато вече трябва да ставам ..изобщо не ми действа добре жегата ..после ми казват пий вода ..е колко повече 4 литра изпивам ..кажете нещо леко за хапване ..защото и не ми се яде вече ..месо в тази жега не мога да ям..знам ,че е полезно за бебето ..но не изпитвам нужда от него ..

# 537
А риба? И аз освен пилешко месо друго едвам хапвам, та гледам да ям повече риба, гъбки, сирене, кисело мляко, ядки, бобови растения (нахут, леща, киноа, боб), такива неща. Имам строги нареждания да ям протеин на всяко хранене и вече доста трудно си измислям какво да си приготвя. Крем супа от червена леща става бързо и лесно, бъркани яйца и миш-маш също доста ми се услаждат, въпреки, че са тежка храна. Другото което ям са предимно салати и плодове, особено диня.

# 538
А риба? И аз освен пилешко месо друго едвам хапвам, та гледам да ям повече риба, гъбки, сирене, кисело мляко, ядки, бобови растения (нахут, леща, киноа, боб), такива неща. Имам строги нареждания да ям протеин на всяко хранене и вече доста трудно си измислям какво да си приготвя. Крем супа от червена леща става бързо и лесно, бъркани яйца и миш-маш също доста ми се услаждат, въпреки, че са тежка храна. Другото което ям са предимно салати и плодове, особено диня.

И на мен ми казаха да ям повече протеин и по скоро пилешко, телешко и пуешко месо. Както и яйца. Препоръчаха ми и моцарела, но аз мислех че е противопоказна при бременност? Вие какво мислите

# 539
Има някои видове моцарела, които се правят от пастьоризирано мляко, с тях няма проблем. А и каквато и храна да е, ако мине термична обработка съвсем няма значение, всичко можеш да ядеш.

Общи условия

Активация на акаунт