През месеца на виното и любовта очакваме ний наш'те МАРТенски слънца.

• 12 896
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добро утро толумбички !!!
За статистиката ,тук съм .  Влизам за проверка , че работа ме чака. Не съм си оправила багажа за болницата , даже не съм си купила всичко. Нямам подходящи джапанки а пък и никъде не намерих , като питам и ме гладат като извън земно по магазините.

eva, в СофияСитиЦентъра в спортните магазини има Simple Smile Дойде и ти до моя проблем Simple Smile аз 2 седмици търсих. Не съм очарована особено, но стават: Риканор или Рънърс са (фен съмна Дефонсека сега Релакс), от тип чехли са като може да се регулира колко да са ти стегнати. Като ги купувах имаше 4-5 цвята(електриково и тъмно синьо, черно, ярко розово...)

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 13:18 от Мама на слънце

# 271
А вие после тези чехли носите ли ги?
Аз предния път ги попарих, изтърках и си ги държа, ама сега се чудя дали направо да не ги метна на боклука след болницата  Embarassed

# 272
Добро утро толумбички !!!
За статистиката ,тук съм .  Влизам за проверка , че работа ме чака. Не съм си оправила багажа за болницата , даже не съм си купила всичко. Нямам подходящи джапанки а пък и никъде не намерих , като питам и ме гладат като извън земно по магазините.

eva, в СофияСитиЦентъра в спортните магазини има Simple Smile Дойде и ти ди моя проблем Simple Smile аз2 седмици търсих. Аз не съм очарована особено но стават, Риканор или Рънърс са (аз понеже съм фен на Дефонсека сега Релакс) от тип чехли са като може да се регулира колко да са ти стегнати. Като ги купувах имаше 4-5 цвята(електриково и тъмно синьо, черно, ярко розово...)
Благодаря ти много , аз имам хубави джапанки ама са от тези дето влизат между пръстите и не стават , а пък който е бил в болница знае , че пантофи не са много удачни. Е ако не успея да отида или не си купя по някаква причина ще си купя от евтините пантофки и след това в кофата. Ама това да ми е проблема.

# 273
А вие после тези чехли носите ли ги?
Аз предния път ги попарих, изтърках и си ги държа, ама сега се чудя дали направо да не ги метна на боклука след болницата  Embarassed
Ами предните си ги носих щото ми бяха хубави , както каза и ти попарих ги хубаво дезинфекцирах ги и си ги носих  , сега според зависи какво ще купя.

# 274
Честито на Светланчо! Да й е жив и здрав малкия Деянчо!

Аз също трябваше да си купувам джапанки, че моите се бяха закъсали. Онзиден си купиух от някакво магазинче на ул. "Кирил и Методий", близо до Централния пазар (аз тук живея), май са турски някакви, ама са симпатични, тип чехли, но не се нагласят, с прозрачна лента. Само дето са ми малко тесни, въпреки че са моя номер Simple Smile Сега си ги нося вкъщи да се разтягат Mr. Green

# 275
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
аз съм си купила и грозни джапанки и грозни чехли и после мисля направо на боклука.

# 276
Ама съм разсеяна  doh
Лек път и стискам палци в петък, мими4!
Зайо, с "Бански на лалета" направо уцели сърцето ми в десятката Laughing От онзиден я слушам по няколко пъти на ден и я изпратих на всичките си познати с деца Simple Smile

# 277
сега говорих с моя док за ваксината за тетаност дето ви разправях вчера,каза "никаква ваксина не ти трябва"  Sunglasses
аман вече  от мнения на доктори имам чувството,че всеки е завършил различен медицински университет на различна планета и не работят в една система  #2gunfire

аз си купих сладурски пантофи, но с чехлите за баня и тук е зор да намериш ама карай тва да е  Peace

# 278
Здравейте! wavey

Не съм влизала незнам откога вече... ooooh! Първо много бачкане и обучаване на новия ми колега; след това вкъщи и пазаруване; в неделя приятелката ми дето бяхме 5 дни разлика в термина роди и се ошашках, че не бях си подготвила нещата. Сега съм на тема пране, гладене, подреждане, чистене, готвене. ooooh!

Честито на всички мами на бебоци!  bouquet  Heart Eyes Да са живи и здрави и само да ги радват! Two Hearts

Можете ли да ми кажете в кой магазин в София има голям шоурум за колички или поне да има голямо разнообразие. Мислим да отидем в събота в София за количка и ми се иска да съм ориентирана в 2-3 места където мога да отида, че да не се лутаме само. Ориентирала съм се към Giordani G4, CAM Portofino, Chico CT 01 и Peg Perego, но тях вече знам къде ги има.

# 279
  • plovdiv
Момичета споделете каква козметика е необходима за новородено.Днес ще ходя да я копувам и незнам точно какво ще ми е необходимо.Иначе съм се спряла на бюбхен.

# 280
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Аз си купих на Бюбхен. Чух само позитивни неща за този тип козметика.

Айде отивам на разходка, като се върна сигурно ще сме с нова тема.

# 281
1. Спирт 70 % за пъпчето /това не е точно козметика, но е необходимо/

2. Крем против подсичане - много съм доволна от този на Нивеа. С десет ръце заставам зад него.

3. Много нежен шампоан за новородени - най-добре да е без сапун

4. Мляко или олио за мазане след баня - това е вече лично предпочитание. Олиото омазнява, докато млякото хидратира

5. Мокри кърпи - на Pampers или Nivea

Друго не се сещам в момента. Аз също съм ползвала Бюбхен и съм доволна от техните продукти.

# 282
Чувала съм хубави неща за Мустела. Тук много се продава. На мен ми подариха на Кико, та първо нея ще използвам.
Купих си един крем Пенатен, знаете ли дали се използва още от началото или?

# 283
Здравейте и от мен. Аз вчера бях при доки и матката ми пак е станала много чувствителна макар че лежах три дена в болницата миналия месец и ми каза да продължа да си пия магнерота 3х1 и Но-шпа 3х1. Моя багаж и той не е готов, но смятам днес да ходя да купя всичко, че с тази матка нищо не се знае, а пък и имам безболезнени контракции. Искам да попитам защо да не ядем фъстъци  newsm78, че нещо май съм изтървала.

# 284
Искам да попитам защо да не ядем фъстъци  newsm78, че нещо май съм изтървала.

Днес сутринта по ТВ-то чух, че за изчезнали отровни /канцерогенни/ фъстъци и вероятно са в търговската мрежа.  #Cussing out Та си мисля, че е по-добре да не ядем нищо, което съдържа фъстъци. Казаха, че може да са навсякъде /в торти, вафли и всякакви сладкиши/. Айде внимавайте какво ядете  Crazy   и какво ядат децата и близките ви 

Общи условия

Активация на акаунт