Празнувайте 1 юни с детската серия пасти и четки за зъби на Lacalut!

• 7 559
  • 254
  •   1
Отговори
# 60
  • на последния етаж
С търпение и личен пример. Редовно ходим на профилактични прегледи.

# 61
С личен пример. Докато свикнат да си мият зъбите го правехме заедно, упражнявахме движенията, проверявах за останали нарушители (остатъци от храна).

# 62
  • София
На първо място е личният пример. Купуват се подходящи за възрастта пасти, четки за зъби, с които освен всичко друго, да им е приятно миенето на зъбите.

# 63
Сутрин и вечер мием старателно зъбите.

# 64
  • София
Миене на зъби 2 пъти дневно, евентуално подходяща дъвка или ябълка през деня, редовни посещения при стоматолог и ортодонт.

# 65
Синът ми е на 3г.и все още аз му мия зъбите,когато съм ги измила добре му давам сам да "довърши" под формата на игра.Също така четем детски книжки на тема защо е важно да си мием зъбките.

# 66
С много, ама много напомняне. Разбира се в началото ние извършваме тази дейност, така че и на нас не трябва да ни мързи, т.е. личен пример включително.

# 67
Сутрин и вечер съм ги научила да си мият зъбите и доста често посещават нашия стоматолог,  скоро ще мина по този път още един път и с бебето❤️

# 68
Сутрин и вечер си мият зъбите , като им даваме личен пример.

# 69
Четем книжки, мием заедно зъбки

# 70
  • Г. О.
Децата ми знаят още от много малки, че зъбите се мият всеки ден, по два пъти. Често ги карам да си изплакват устата с вода.

# 71
Личен пример и напомняне. Вече е на 3г и се е научил, сам ходи да си ги мие сутрин и вечер.

# 72
Започнсхме миенето на зъбки още, когато те се появиха. Обръщаме миенето на зъбки в игра. Мием си зъбите заедно, разказвам важността от миенето на зъбки

# 73
Моето дете е на 1,6 и всяка сутрин и вечер отиваме двамата в банята и аз започвам да си мия зъбите пред него, подготвям му и на него четка и бебешка паста. Той не умее да се мие сам,разбираемо ,но след като му измия зъбите му давам четката за да я гризе и така да свиква. Това правим откакто е на 1 годинка. Няма по-поучително от личния пример!

# 74
С личен пример! Редовно посещаваме и стоматолог, който също обяснява, как да се поддържа правилна устна хигиена.

Общи условия

Активация на акаунт