Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 41 584
  • 976
  •   1
Отговори
# 255
Това не е особено до зодия. Познавам няколко Стрелеца, единият не понася тип организирани почивки, монотонно и скучно му е, вторият и третият могат само да лежат и да спят, пийвайки бирички и похапвайки вкусно.
//
А кои според вашите наблюдения са най-големите чревоугодници? Тук бих сложила Стрелец, Козирог, но по различен начин - едните са естети в храненето, а другите трябва да се натъпчат да има.

# 256
Козирог определено спада към тъпчещите се 😅
Иначе пак Телец. Той си обича да си угажда със всичко.

# 257
поговорката откъде минава любовта на мъжа не е измислена за една зодия Simple Smile
ракът обича храната и е каприз какво ще яде

# 258
  • България
...

Но в последно време все научавам за Скорпиони, които не са по почивките. Особено, ако са морски. ...
А при нас това е голям проблем.
Скорпионът иска на море, по-точно на плаж и е способен от сутрин до вечер да лежи и да се пече.
За мен това е наказание.
Даже не влиза и във водата, но не желае на басейн в планината.
Друго било до морето. Sweat Smile

# 259
Не съм мъж, но не понасям почивки на море. Овен съм.
Моят Рак планира от декември морето през август, то са едни мечтания, едни въздишки. Аз полудявам само при мисълта..

# 260
Аз чакам моят овен да се прибере от чужбина, планирали сме няколко почивки даже. Той е като шило в торба, не може да седи, без нищо да прави.

# 261
Въпросът на Джули беше по-скоро кой се чупи от колектива и работи, вместо да почива. До тук виждам в торабата теле и подлей 😁

# 262
  • Тра-ла-ла
Единият Скорпи наистина оставя фемилито на морето и се връща да бачка. А реално си е шеф на себе си и може да си позволи. Другият Скорпи...макс 3-4 дни лятна почивка, че не издържал. 😑 И двамата са с деца под 5г.

Козирог...един роднина ходеше с жена си края на май и на септември на море, че нямало хора и било по-евтино...в базата на завода им 😬 Аз с Козирог така и не стигнах до лятна почивка след неустоимото предложение да отидем след 15 септ. с ваучери 😂

Телец...имам чувството, че не знае какво точно да прави. Не му е интересно. Или ще иска той да диктува кое да е мястото и как да се случат нещата. И е способен да саботира, ако друг изземе активността.

Овните са активно почиващи и очакват всички да им вървят по свирката. Често обичат и по-големи групи, за да си подсигурят хора със сходни интереси и разнообразие.

# 263
след неустоимото предложение да отидем след 15 септ. с ваучери 😂
😂😂😂

# 264
Джулая, сега ако кажеш, че познатите ти Козирози имат сантимент и по времето на бай Тошо...😀

# 265
  • Тра-ла-ла
Джулая, сега ако кажеш, че познатите ти Козирози имат сантимент и по времето на бай Тошо...😀
Все още има заводи и държавни структури с почивни станции/санаториуми. Повечето във времето са реновирани. Цените са преференциални. Не свързвам това с любовта към соц-а.

# 266
Извинявай, не беше насочено към почивните станции и дано не си го разбрала по този начин.
Беше метафора за мироглед, нежелание да се погледно отвъд практичното и "близкото".🙂
Дори и ти си определила навиците им като нежелани за теб, съдейки по описания начин.

# 267
Ама Козирозите наистина са много стиснати, хем само за пари ламтят😀

# 268
И аз за Козирог мисля. Почивката е губене на работно време плюс пилеене на пари - за какво да плащам хотел, като си имам дом, например. Да не говорим, че климатът на морето не му понася, планината го уморява, забележителностите ги има на видео в тубата и ... изобщо.

# 269
Съгласна съм за Козирозите. С моето бивше Козле само един път ходихме с децата на почивка. Голямо броене на всяка стотинка пак, от къде да спестим. Не могат да си отпуснат душичката и това е. Но пък за негово щастие, аз обичам да ходя на палатки и там поне по-евтино ни излизаше Grinning
Бестито ми е Теле. Той пък никога не си прави сметката, обича на почивки, но не тип да стоя на басейн/море цял ден, а да се разхожда и после задължително на маса. Голям чревоугодник е... Просто да е вкусно и количество Grinning

Общи условия

Активация на акаунт