Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 41 550
  • 976
  •   1
Отговори
# 285
  • Тра-ла-ла
Колкото и извратено да ви прозвучи 😁 Но мъжете Раци са ларж за хората, които чувстват като приятели. Във връзка може и да са стисльовци, но за приятели правят услуги и често все нещо минава от тях.

Ларж мъже познавам Овни, Близнаци, Риби.

# 286
За Овен и Риби и аз съм чувала, че ако са истински влюбени дават всичко.

# 287
  • София
Още един глас за Овните.
И този Рак, върху който имам най-близките наблюдения /семеен приятел/, въпреки останалите си кусури, е.щедър.

# 288
О аз също не седя и избягвам. То и за всеки понятието е различно , но аз съм попадала на стиснат Рак , след първата среща си пролича 🤣  след като ми обясни как бил на почивка и не му се давало 40 евро за коктейл и си взел вино да пие в стаята . Не знам с кой акъл го говориш това .

# 289
Стиснати мъже - Водолей, Козирог. Девите, макар и да не ги харесвам, са щедри. Или поне са били такива с мен.

# 290
  • Тра-ла-ла
Кой нормален човек ще хвърли 40 евро за коктейл, който може и да се окаже гола вода. Особено, ако е бюджетна почивката, а не вип гъзария. Рак съм за протокола 😂

# 291
Кои са щедрите. Разбрах Лъв. Кой друг😅
О, не е много сигурно.
Познавам Лъв, пред който всеки Козирог изглежда като бохем и развей прах. 😁
За 3 години взаимоотношения - 2 бири. 😂
Никога не видях да черпи и други хора, но да го черпят не отказваше.
Рибите, обаче, въпреки всичките им кусури, са щедри до прахосничество.

# 292
Водолея, овена, рибата, близнаци, стрелец са ларж.
Земните са сметкаджии.
Рак, скорпион не съм имала, та не казвам нищо.
Истината е, че мъж, който те обича ще дава всичко за теб, ако за теб това е важно и държи да те задържи.

# 293
Аз съм чувала, че свидливите мъже не са добри в секса. И там им се свидило Joy
Личен опит не мога да споделя. Бягам от свидльовци

# 294
Така е. Свидливите материално са свидливи и в секса.

# 295
Истината е, че мъж, който те обича ще дава всичко за теб, ако за теб това е важно и държи да те задържи.
Аз пък все си мисля, че трябва да е щедър още в началната фаза, преди да те е заобичал. 🙂 Даже най-вече тогава, за да те впечатли.

Вярна е връзката между материалната и сексуалната свидливост. 😏

# 296
Един скорпион имах страшна циция. Откъде що може на аванта гледаше да докопа, все да го почерпят, цигари си просеше да му купят дори. А имаше бол пари, успешен бизнес, но дребна душица.

# 297
Не познавам Риба ларж. Всички, които познавам цепят стотинката на две и само за пестене говорят.
Аз съм прахосница.

# 298
  • Бургас
Кой нормален човек ще хвърли 40 евро за коктейл, който може и да се окаже гола вода. Особено, ако е бюджетна почивката, а не вип гъзария. Рак съм за протокола 😂

Озовал се е на неправилното място  Laughing  Много зависи човек да е там, където му е стандарта, иначе как да бъдеш щедър ако не ти е по джоба? Ако ти е по джоба и ти се свиди е страшно Anguished
Аз бих ги дала в случай, че това съответства на възможностите ми, въпреки, че и ние телците не сме от най-ларж знаци, зависи дали го възприемам като удоволствие или разхищение.

# 299
Моя козирог е стиснат само за себе си, за мен и детето не. Между другото аз съм по-стисната, може би и затова той ми се вижда по-ларж Grinning
Също обича да ходи по почивки, но и двамата предпочитаме планината.

Общи условия

Активация на акаунт