Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 40 870
  • 976
  •   2
Отговори
# 405
  • Deutschland
От плач не им остава време за *екс.

# 406
От плач не им остава време за *екс.
И от мързел 😂😂😂

# 407
  • София
"Качи се върху мен и направи нещо" 🤣🤣

# 408
  • Тра-ла-ла
Миии...и Раците са греда. Плюс, че има голям риск от нищото да им спихне....настроението и всичко да отиде по ягодите. Или да са се филмирали генерално от преди това.

Скорпионите....щях да споделя опит, но един такъв се подплаши баш преди ... 😂

# 409
"Качи се върху мен и направи нещо" 🤣🤣
Да, да да.. .. 😀😀😀😀😀

# 410
Скорпионите....щях да споделя опит, но един такъв се подплаши баш преди ... 😂
Ти сигурна ли си, че е Скорпион? Те уж са най-страстни в зодиака и баш да се плащат....не си ги представям

# 411
  • София
Скорпионите са ригидни.
Да, може да си пада по нещо по- така, но е неговото по- така. Не са почитатели на нови чужди идеи, както водолеите, примерно.

# 412
  • София
Не са толкова смели Скорпионите, колкото се правят. Има някои, въобще не можеш да ги измъкнеш изпод камъка.
Иначе, хванат ли се с една жена, са верни.
Ама докато се хванат...представа си нямам, защото не съм имала сериозна връзка със Скорпион.

# 413
Речникът казва, че ригиден означава твърд, вкочанен, неподвижен, неогъваем Stuck Out Tongue Winking Eye
Това лошо ли е в секса? За една приятелка питам

# 414
  • София
Неподвижен, да. Некардинален, а фиксиран воден знак с присъщата водна докачливост. Злопаметността я остави, но хич не се различават много от останалите водни мъже.

# 415
Аа, не са чак толкоз лоши Рибоците в секса, стараят се.
Най-кофти опит имам с Овен. Флирт, огън и жупел... и накрая тупа-лупа, аз нищо не разбрах. 🫣

# 416
  • Deutschland
Бързо ни омръзва на Овните, затова.

# 417
Четох ви, четох ви, и разбрах, че водните не ставали в леглото, ама аз имам друг опит, и с риба и с рак...ами много спонтанни, страстни са, обичат да задоволяват половинката си.
Сега, дали от его, да се покажат най- най, дали от някакви други подбуди, нооо...на мен определено ми пасваха в леглото, с креативност и страст. Но дотам. Не бих си ги причинила в реала и за дълго.

# 418
Бързо ни омръзва на Овните, затова.
Хаха, това ми хареса. 😀 Казваш, да се наслаждаваме, докато трае... 😅

Истината е, че зодията има много малко общо с тия умения, ама нали трябва да си говорим нещо.

# 419
За тия умения гледайте позицията на марс и аспектите към него.

п.с. Добавям редакция - ако има напрегнати аспекти със Сатурн, съветвам ви да сте пас Grinning

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 22:04 от zlatenceto

Общи условия

Активация на акаунт