Обсъждане на имотни обяви - 35

• 42 335
  • 796
  •   1
Отговори
# 660
Има едни блокчета зад Била-та на бул, България, с едни много големи тераси и изглеждат по-различно. Мисля, че те се водеха някакви експериментални. Все съм си задавала въпроса вътре как са.

# 661
  • София
Има едни блокчета зад Била-та на бул, България, с едни много големи тераси и изглеждат по-различно. Мисля, че те се водеха някакви експериментални. Все съм си задавала въпроса вътре как са.
Големият ми брат живее там, но само веднъж съм бил преди доста вече години. Почти нямам спомени, освен че нищо не ми е направило нито някакво запомнящо се положително впечатление, нито отрицателно.

# 662
  • София
Може и да има ЕПК на 5 етажа не споря. ма то това отсреща на снимката , не е на 5 етажа пак

# 663
Е то защото гледката от нови кооперации в междублокови пространства с панелки наоколо са много по-приемливи. Laughing Сигурно защото ги гледаш от НС, а не от ЕПК.

# 664
  • София
Аз конкретно гледам двор на ДГ, от едната страна. Улица и тухлени блокове от другата. Това е широк център на Сф. Ама пак, абе ако е гледка  от НС все имаш някакво успокоение тип : гледай как можеше да бъде. Joy инак е, гледай  в какво живеем всички...

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 22:18 от Cabo San Lucas 40

# 665
  • София
В Дианабад също има доста 5 - 6 ет. ЕПКта. Но понеже неносещите стени са тухлени ги продават като тухла от 80те год.

# 666
Кои агенции продават апартаменти директно от строител?

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 16:13 от kitty75

# 667
Кой агенции продават апартаменти директно от строител?

Като оставим настрана правописа, не схващам идеята на въпроса.
Директна продажба имаме когато строителят сам, без посредник, си продава апартаментите. Какво точно искаш да попиташ с това хем през агенция, хем директно от строител?

# 668
Правописът!!! Черна станция, благодаря Ви за забележката! На всеки може да се случи в бързината.
Интересува ме сграда "Дом на мечтите" на Торин. Къде се намира сградата и дали се продават апартаменти през агенция?

# 669

Това какво значи, не разбирам? С тези три удивителни отзад.

# 670

Това какво значи, не разбирам? С тези три удивителни отзад.
Означава, че е много важен и всеки човек трябва да пише правилно!

# 671
Инвеститорът (Торин) дава под наем апартаменти в тази сграда. Пише (за един от апартаментите), че гледа към улица "Рикардо Вакарини", която не изглежда много дълга. А и самата фирма е с офис на тази улица. Има рубрика "Контакти", можете да се свържете и да питате. Всичко това - от сайта на фирмата-инвеститор. Smirk

ЧС, +1 за "Правописът!!!"

# 672
Здравейте,
Гледах една обява за продажба на апартамента и пише следното :Степен на завършеност АКТ 15. Какво означава това? На снимките апартамента е с латекс по стените, в банята има налепени плочки.

# 673
  • София
Здравейте,
Гледах една обява за продажба на апартамента и пише следното :Степен на завършеност АКТ 15. Какво означава това? На снимките апартамента е с латекс по стените, в банята има налепени плочки.
Означава, че жилището няма акт 16, който е последния и най-важния документ в процеса.
Ако е моментно състояние може нищо да не означава - просто хващаш интервал между двете и е въпрос на някакво технологично време са се случи.
Ако с години стои на акт 15, то най -често означава че има някакво разминаване между проекта на сградата и изпълнението ѝ. Тук вече трябва да ти засвирят алармите 🙂
Без акт 16, сградата е още строеж, дори да ти изглежда готова.

# 674
След акт 15, сградата трябва да получи и акт 16 - разрешение за ползване.

Общи условия

Активация на акаунт