Обсъждане на имотни обяви - 35

• 43 100
  • 796
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Страшни снимки.
Барем един чифт обувки да бяха показали.

# 316
Ама те наистина са проектирали хасиенда. Отделни детайли, например формата и рамката на прозорчето на стр. 7 и 10 е такъв тип. Ама нерде някоя жарка дестинация, нерде Панчарево. Архитектурата в отделните райони си има собствена логика, определена от климата. Останалото са детайли, красотии. Малки тесни прозорчета из пустинните райони на Аризона или Калифорния биха имали смисъл, в Панчарево - едва ли.
Наистина изглежда схлупено, тази веранда, която са изградили допълнително, се вижда на една от снимките - с по-светли керемиди е. Заради наклона и размера е трябвало да пуснат покрива на верандата доста ниско. Което допълнително засенчва каквито там прозорци/врати има.

Дворът е декар, като махнеш площта на къщата и алеята с чакъл пак към 600-700 м. си остава за косене. Много е. Ама нищо де, то чифликчията (собственикът на хасиендата) не коси сам, наема си работници по озеленяването да му вършат работата!

# 317
Щом е 4м би следвало да има умна косачка Simple Smile

# 318
Да, явно и собствениците ползват умна косачка. Но или умната косачка си има ограничения, или не са я обучили достатъчно. На снимки 4,5 и 10 се виждат едни туфи прорасла трева, които явно трябва "ръчно" да се минат.
Като цяло е в много добро състояние моравата, не мога да си изкривя душата. Мераклийски е направена, с отделни цветни акценти.
Още малко само й трябва

Скрит текст:
за английска морава на хасиендата Satisfied
Съвет от едно време, как да си направиш английска морава
Поливаш и косиш, поливаш и косиш, и така 100 години. И вече имаш английска морава. А при всяко косене се стриже не повече от половин сантиметър.

Гледала съм и маниаци, които третират отделни плевели в моравата - на колене, с тънка четка за рисуване, маже се с хербицид само отделно плевелче с четчицата. Laughing

А през есента с листосъбирачка - всички тези големи дървета в крайщата ще пуснат бая листа, които не трябва да остават върху тревата.

Но в края на крайщата на полянката на двора си 4-5 месеца в годината, през останалото време си в къщи. А няма снимки отвътре.

# 319
Трудно ми е да повярвам, че в ума на някого тази обява би продала къщата му. Laughing
Текстът е достоен за първа глава в романтично-сапунена поредица от книги. Отивам да прочета третото изречение, защото изгубих редовете от толкова лирична пищност.

# 320
И аз да пусна (на майтап) една обява - търся по снимките ремонтираната баня, но не я намирам. Flushed

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b168182819533320&slink=ayk1g4&f1=3

# 321
"Уникален двустаен апартамент" Grinning
После НС било тясно. В този "двустаен" няма къде да се завърти човек, по-тесен "хол" и в НС не съм виждала, а в кухнята няма къде и хляб да си нарежеш. За AirBnb става, в случай че се изрине всичко.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 15:20 от Ambrosia

# 322
Мандаринка, ремонтирана е банята, въпросът е кога :Р
Иначе реално погледнато на фона на общата визия на апартамента банята наистина изглежда съвременна (;

# 323
Аз ще си ходя там нон стоп със синини, ама пък близостта до Румънското посолство сгрява душата.

# 324
"Уникален двустаен апартамент" Grinning
После НС било тясно. В този "двустаен" няма къде да се завърти човек, по-тесен "хол" и в НС не съм виждала, а в кухнята няма къде и хляб да си нарежеш. За AirBnb става, в случай че се изрине всичко.

Взимаш си нарязан хляб 🤣🤣🤣

# 325
Не, наистина, метнатият един чорап (на детски ми прилича) на лирата в банята, ми привлече моменталически вниманието. По женски и по човешки това ми е позната картинка Smirk, но снимащият брокер би трябвало да се усети, нали са големи професионалисти.

# 326
http://bld.bg/bg/proekt/aviva/imot/3304
Според вас оправдана ли е тая цена? Аз лично съм в ступор Astonished

# 327
Този апартамент няма май чиста площ 56 м2, с  това малко холче, като се изправиш, ще си блъснеш челото в телевизора. Навремето дали са правили такива стаи изобщо? Да не е било гарсониера с кухня и голяма стая и да са си ги разделили на две, за двустаен?
На банята най-ново и е дъската на тоалетната чиния. Мога да си представя каква е била преди. След ремонт, а не са изциклили стария паркет. Вместо това, до него налепили съвременен или теракот с имитация на паркет.
Нещо гнило има, от кухнята веднага влизаш в "хола", няма и коридорче. Т.е. холчето има само врата към кухнята, дано тя поне да има две врати. Ако съм купувач, ще поискам чертеж и нотариален акт. Истинският хол е бил стаята с кревата и мечето, защото вратата е със стъкло. От коридорчето се влиза тук.

# 328
  • Бургас

Близо 1700 евро на кв.м с общите части, не е висока цената. Просто апартаментът е голям.

За банята в Яворов - баба ми едно време казваше за нечие жилище: "Хубава е банята, има ПЛОЧКИ" Simple Smile

# 329

За жилище в центъра (център според моите разбирания, иначе не се води така) и готово напълно 1700 евро/кв.м. си е супер. На мен обаче нещо не ми се връзва посоченото разпределение с общо посочената квадратура. Смятам ги към макс. 70 чисти?

Това в Яворов си е гарсониера, да, да не кажа боксониера Grinning

Общи условия

Активация на акаунт