Отговори
# 135
Получих номер от НПМГ, с който да видя къде е разпределена и после за резултатите. Проблемът е, че не знам къде да го търся това разпределение. На сайта на самото училище?
Откъде дойде този номер и останалите защо нямаме? Scream

# 136
  • София
С номер са само тези, които не искат резултата на детето да е обявен с име, спокойно.

# 137
С номер са само тези, които не искат резултата на детето да е обявен с име, спокойно.
Да, не знам защо така реших. Всъщност за разпределението казвате да търся по сайта на самото НПМГ може би в петък?

# 138
  • София
на мен ми отговоиха, че на сайта на НПМГ в петък ще има точна информация
имам два номера, един за химия, един за биология

# 139
И аз съм с фиктивни номера и разбрах да проверя на 31 на сайта на НПМГ разпределенето, и резултатите на 2 юни, отново на сайта.

# 140
  • Варна
Относно родителските срещи и отговорните родители съм щастлива, че РС за приема след 7 клас я направиха онлайн. Включих си срещата да ми говорят и сипах винце с цигарата. Много добре ми се отрази. Седмокласника слушаше внимателно обаче. 🤣

# 141
Ясно, благодаря ви. А на сайта има и една декларация за информираност и съгласие. Нея трябва да я нося попълнена на място в деня на изпита ли?

# 142
Ясно, благодаря ви. А на сайта има и една декларация за информираност и съгласие. Нея трябва да я нося попълнена на място в деня на изпита ли?

Да

# 143
В НПМГ с ученическа карта ли ще се явяват, имате ли инфо?

# 144
В НПМГ с ученическа карта ли ще се явяват, имате ли инфо?
Моята досега носи и ученическата, и задграничен паспорт. Явно се чувства по-спокойна.

# 145
Мале наистина ли резултати ще има на 02.06 от изпита на НПМГ?
Къде ще се събираме дайте линк към заведението?

# 146

Да

ако си я попълнил онлайн, пак ли трябва да се носи принтирана или само ако не е подадена?

Ето какво пише в сайта, май не е нужно:

Скрит текст:
Родителят/настойникът/попечителят, носещ родителска отговорност, подава по електронен път в НПМГ „Акад. Л. Чакалов“ заявление за участие на ученика в състезанието, както и декларация за информираност и съгласие (по образец) за публикуване на:

резултатите на ученика от състезанието и личните му данни (трите имена на ученика, училище, клас, населено място);
снимки и/или видео с негово участие за целите и за популяризиране на събитието.
При липса на изрично изразено съгласие учениците представят в деня на състезанието декларацията на хартиен носител. Резултатите от състезанието на съответния ученик се обявяват публично с фиктивен номер вместо с имената на ученика. Фиктивният номер се предоставя на ученика от НПМГ „Акад. Любомир Чакалов“, гр. София.

# 147
Е, ти как я попълваш онлайн и къде я пращаш? Аз виждам качен само сканиран pdf, в който се иска подпис на родител и на ученик, т.е. само аз с електронен не мога да подпиша.

# 148
Е, ти как я попълваш онлайн и къде я пращаш? Аз виждам качен само сканиран pdf, в който се иска подпис на родител и на ученик, т.е. само аз с електронен не мога да подпиша.
Подписвате ръчно, после сканираш и се праща - в анкетата имаше едно Качи файл. Grinning
Аз пък не успях да се справя с качването на 2 страници от файла, маркира едното, качва се и не дава да се качи друго. Декларацията се разпечати на 2 страници и съответно 2-те ги сканирах поотделно в два файла.

# 149
Пропуснала съм го това Simple Smile Ама щом е така, ще занеса аналогово, и без друго не обичам да се занимавам със скан и ъплоуд.

Общи условия

Активация на акаунт