Отговори
# 645
На моят нищо не съм му казвала засега. Решава БЕЛ 2021. Ще му кажа само, ако има промяна.

# 646
  • София
Момичета, стискам палци ако има промяна за децата ви, то тя да е в положителна посока. Много ги мисля тези деца, които ще бъдат разочаровани сега. Но и обратният вариант е неприятен, някои сигурно са си изплакали очите от ниския резултат.

# 647
Ох, това с НПМГ ми навежда едни спомени за едно грешно класиране......преди 5 години:)
Вчера получих и аз резултатите от БЕЛ от Междучасие, моята е в средните резултати, очаквах повече, но уви.
За жалост няма процентна статистика и там, и е трудно да се прецени как е положението.
По МАТ в нейната школа леко е повишила точките, което леко ме притеснява, че сега ще се отпусне.  Но пък нямат статистика,което много ме изнервя и не мога да преценя дали не са дали по-лесна матура за финал. Последната в школата е тази неделя и приключва с упражненията, дано да са й били полезни.

Смени пак желанията, вече нямам идея как ще ги реди.

В последния момент се сетихме за албуми в училище, подаръци, вероятно/ ако въобще стане/  фотосесията ще е след матурите предвид плановете за отсъствия.
Чакам да видя дали ще я оформят по всичко и ако да- няма да ходи от 11-21.06-7 дни.

Мега спокойно ми е, да видим какво ще стане.

# 648
  • София
Ох, това с НПМГ ми навежда едни спомени за едно грешно класиране......преди 5 години:)
Преди 6 години, Алексова, преди 6. Joy Много бЕло се изпи тогава.

# 649
Нищо не съм му казала и аз. Добре, че бяхте вие.... Щях да го пропусна това ново точкуване със сигурност!

# 650
Мханаха резултатите по физика -
Талантлив физик – Уважаеми родители, Открити са технически грешки в резултатите от Талантлив физик Молим за извинение и търпение, докато се коригират.

Мисля, ако сменят точките на набора, да отида до училището с него да проверим работата му.
Е, може ли тези да са толкова зле....безобразие някакво се случва.Angry
А и зад тази каша стоят служители, които със сигурност са доста смъмрени. Хора сме. Нормално е да се случат грешки. Все пак не са фатални. Ще огледат добре и ще оправят бъркотията. Да, неприятно е за децата, но в тази ситуация всички са потърпевши. Едва ли е нарочно.
Случва се, хора сме, всички грешат.
Така и децата ни, кое не дочело задачата, кое не пренесло вярно някой знак, число, грешно оградило, грешно нанесло на бланката и хоп, по- малко точки.
Дано грешките и на нашите деца да не бъдат фатални и всяко дете си намери правилното училище. В същото време това показва и че не може да виним много децата за лоши и ниски резултати на нво, като и големите, от елитни институция правят грешки!

# 651
Разбира се, че стават грешки. Не разбирам защо бързаха да изкарват резултати в неделя. Можеха спокойно да ги проверят и да обявят дори в края на седмицата.

# 652
Защото е национално състезание, предполагам на него се явяват и деца от други градове. Те трябва също да имат възможност в кратък срок да си видят работата. Винаги се е провеждало така, с излизане на резултатите за един ден.

# 653
Е, да. + 3-4 дни отгоре за проверка не е дълъг срок. Има достатъчно дни след това до НВО-то.
Сега двойна работа и компрометирана.

# 654
...трето си сипва мама,
а линка с резултатите още го няма.
Ще трябват още две, три,
за да може мама тази нощ да спи!

# 655
...трето си сипва мама,
а линка с резултатите още го няма.
Ще трябват още две, три,
за да може мама тази нощ да спи!
Има резултати.

# 656
  • София
sisill, казвай от мъка или от радост да пием! А може и от сабале...

# 657
Не е мръднал!
Ако щете ми вярвате, просълзих се - то и пиенето помага де...

Чудя се дали да отидем утре да му видим работата.
Дали може да му смъкнат точките?

При jsed също видях, че няма промяна за другите незнам.

# 658
  • София
Е, как ще му смъкнат точките? Нали казват, че всички резултати са проверени повторно.

# 659
Е, как ще му смъкнат точките? Нали казват, че всички резултати са проверени повторно.
И аз незнам вече - Абоната е пиян и се казва Евгени

Общи условия

Активация на акаунт