Отговори
# 705
  • София
viara_iv, и аз много се смях с описанието, което си направила на целия този безмислен труд.

Днес правили втори модул по МАТ в училище за оценки и за първи път от доста време я чух да казва, че се е справила и е уверена. Не мога да ви опиша как се зарадвах (без значение даже колко всъщност ще изкара). Но им дала някаква много трудна задача като бонус. Ако я решат 6, ако не - нищо. Тя я беше решила и беше много щастлива, но се оказа, че не я е решила правилно. Така се сдуха и натъжи, че и моите очи се напълниха със сълзи. Писна ми от целия този зор. Моето дете е кротко и мило, няма състезателен дух и не й понасят добре подобни натоварвания. Вече само се надявам да си запази психиката.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 17:03 от Ahoney

# 706
  • Пловдив
Моята девойка има изходно по биология утре.  Довечера имат извънредно занятие по математика от курса. Ще пропусне танците. Кога ще стигне време да преговори по биология не ми е ясно.

# 707
Оффф, моят това с 12 урока в работните листове по История го игра миналата седмица Cry Тази седмица попълва някакво помагало по БЕЛ ИУЧ.... Поне имал още една шестица. Една от отличничките им си забравила помагалото и получила двойка. Голямо издевателство над децата ... Единият побойник от класа съвсем изперкал. От два дни като минел покрай него и го плясвал по главата... И моят идеалист - не можело да се отвръща на злото със зло. Промит му е мозъка от литературните анализи Grinning

# 708
Моята девойка има изходно по биология утре.  Довечера имат извънредно занятие по математика от курса. Ще пропусне танците. Кога ще стигне време да преговори по биология не ми е ясно.
На тези термини "изходни" много се дразня. Значи, ако цяла година си бил 5,6, а на изходното 4, колко ще пише, като е изходно, редно е 4 да пише за годината. И обратно, ако през годината си имал 3,4, а на изходното 5, редно е 5 за годината да пишат, нали е изходно, толкова знае. Обаче няма така да оформят, а ще броят изходното за текуща оценка и тогава каква е ползата от файдата, както се казва? Напишете си го просто контролна работа.

# 709
  • София
Аз не съм искала достъп до пощата, затова ако може на джимейл, ще съм благодарна. Ако не може, здраве да е.
Mama Ru, изпратих на мейла ти Blush

# 710
  • Sofia
beb4o_fb, благодаря за качения файл! Пратих го на девойката да го гледа.
Снощи имахме род.среща и зам.директорката много хубаво обясни всичко около НВО и кандидатстването след това. Дебнех да я хвана в грешка, но жената не сбърка, сети се за всичко, даде полезни съвети и търпеливо отговори на безрой тъпи въпроси - повтори, потрети, поNти.
Хич не мислех да ходя, но наборката настоя. После минаваха учителите да казват за всяко дете по нещо, но аз не изтраях дълго Relaxed

# 711
При нас няма изходни. Когато правят изходни, правят ли и класни?

# 712
При нас правиха изходни по ае и география. По география има 3 оценки от писмени изпитвания и 2 от устни, а имат 2часа седмично предмета. Има да представя презентация и проект още, които се забавиха, защото госпожата се разболя, а сега и моето дете, та останаха за другата седмица.
Миналата година имаха и класни, и изходни по мат.

# 713
Ahoney и нашата е същата, спокойна кротка душа, винаги е казвала, че 5 й стига като оценка в у-ще. Преди свиреше на цигулка, но заради уроците я остави в 6 и 7 клас и си казва детето, че само да минат матурите пак ще свири Smiley

Благодаря за описанията, сейвнах си ги, ще ги прегледа събота и неделя наборката. Мен ме притеснява математиката основно, защото тя като види текстова задача и се паникьосва и блокира. Като ги решаваме заедно сама се оправя, даже ако аз забия някъде тя ми казва как да стане, обаче на пробните и в Регали и в школата нищо не прави там...

А да ви се "похваля" каква супа си забърках. Преди време решихме с ММ, че деня след матурите ще летим до Италия за седмица, за да се разнообразим с наборката, да се разходим, да изключим и т.н. Обаче сега се оказа, че точно тази седмица щели да ги оформят Angry Сега освен големия зор за НВО момата яко настъпва за срочни и годишни, то аз не издържам на този стрес, представям си тя.

# 714
  • София
Жоржи, ние затова летим за Италия на 10,07 до 14,07 в тези дни няма нужда да сме в БГ

# 715
по-добре от нас сте го измислили Simple Smile

# 716
Все се надявах да им спестят изходните нива, но уви ще правят по всеки предмет. По КМИТ втория срок имаха само 1 час седмично и вече има 4 оценки, но учителката е казала, че няма да оформи нито едно дете без да е направило тест за изходно. Та цяла събота и неделя пада усилено учене по всички предмети, като за съжаление не остава време за МАТ и БЕЛ. Имам питане на въпрос по КМИТ. Кой се предполага да е верният отговор? Аз виждам 3 отворени приложения, детето 7

# 717
Класно се прави по математика, български и чуждите езици. По останалите предмети се правят контролни само. Класното служи за изходно ниво. По предметите, по които не се прави класно се прави изходно ниво.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 17:45 от Mama Ru

# 718
Gergana8310, 3 приложения са, просто в едното - Notepad се работят няколко документа.

# 719
Gergana8310 и аз мисля 3. И това госпожа Весела Ч. ли обещава на децата?

Общи условия

Активация на акаунт