Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 794
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Според вас стават ли слънцезащитните продукти за тяло на Sundance? Чудя се дали да рискуват с тях….

# 151
Има ли ограничение какво количество продукти можем да купим с талоните на Мivolis, DM Bio?

# 152
Няма, Долче.

# 153
Значи мога да си купя примерно по 4-5 броя. Чудесно.🙂

# 154
Днес си купих бебешкия отмивен гел, който е за алергични кожи и съм много доволна, оказа се, че няма аромат. Доволна съм

# 155
Значи мога да си купя примерно по 4-5 броя. Чудесно.🙂
Ако има проблем ми пиши - ще ти дам и моите Hug
Влизам с отзив за нивеа сън алпин

За пръв път го ползвах днес - тръгнах нагоре в 9,30 и в 15 ч бях долу. Общо 20 км планински преход с изкачване на Черни връх и връщане през Златните мостове. Нанесен само веднъж, сутринта в 6,30, отгоре грим. Не съм подновявала. Никакъв проблем със слънцето или грима! Много съм доволна. Имайте предвид и че съм с много бяла кожа, и че правя “слънчеви алергии” понякога.

# 156
Благодаря, Беки! Ако се наложи, ще пиша.
Ще трябва да купувам скоро нещо слънцезащитно за лице и аз. Може ли отзиви от продуктите на ДМ марките? За хора, които не обичат мазила по лицето си, ама все пак нещо трябва да сложат.😆 Т.е., ако може да не са "богати" консистенции, а леки на лицето. Кремът на Нивеа ще го дебна на промоция, засега нещо по-икономично, че ще трябват за няколко човека.

# 157
На ДМ нищо не харесвам - едно, че са мазни и дълго време лепкат, второ, че не пазят (за мен и моите проблеми). Ползвала съм всички видове 50 фактор. Ако все пак решиш да вземеш за проба - имаха спрей, който не лепне, но иска подновяване (ще потърся снимка да добавя).
Ето го

Носих го навсякъде с мен, просто не се справя за дълго или на силно слънце.

# 158
Този крем Алпин на Нивеа е подходящ за зимата, а не за лятото, пише, ле няма UV филтри

# 159
Не знам какво пише, в лайфа казаха, че е за лятото, не само за зимата, а и днес след теста нямам забележки - носих доволно количество слънцезащита с мен и щях да ползвам, ако се налагаше Joy

Между другото през зимата отблясъците от снега са много по-коварни от самото слънце…

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 20:06 от beki8

# 160
Има ли ограничение какво количество продукти можем да купим с талоните на Мivolis, DM Bio?
Аз днес купих смутита за смукане и плодови барчета на ДМ био около 20 бр. Всичко мина с намаление

# 161
Има ограничения за 1+1 талоните и го пише на самите талони, за стандартните - няма.

# 162
Според вас стават ли слънцезащитните продукти за тяло на Sundance? Чудя се дали да рискуват с тях….
От няколко години ползвам техен продукт 30+ spf / с помпичка е/.Доволна съм.

Подярявам талоните за abopharma, mivolis и dragon superfoods

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 11:23 от Пролетно цвете

# 163
В дм има ли фиксатори за изпъкнало кокалче на крака?

# 164

Общи условия

Активация на акаунт