Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 848
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Да споделя с вас. Намерих капки от масло на розмарин.
Използват се за косопад и растеж на косата. Добавят се към шампоана около 5 капки.
Някой да е ползвал?
Тъй като имам обилен косопад надявам се ,че ще подействат и ще има ефект от тях.
От 2 години ги ползвам и съм мноооооооогоооо доволна. Ме ги добавям в шампоана обаче. Правя си маска преди къпане, като ги смесвам с друго масло. При боядисване, също слагам в боята от тази смес.

# 211
  • При децата ми
Използват се за косопад и растеж на косата. Добавят се към шампоана около 5 капки.
Някой да е ползвал?
Тъй като имам обилен косопад надявам се ,че ще подействат и ще има ефект от тях.
От 2 години ги ползвам и съм мноооооооогоооо доволна. Ме ги добавям в шампоана обаче. Правя си маска преди къпане, като ги смесвам с друго масло. При боядисване, също слагам в боята от тази смес.

Бихте ли казали с какви други масла ги смесвате?

# 212
Някой да е ползвал?
Може ли снимка на капките от розмарин?🙂 От ДМ са, нали?
Някой знае ли дали пак ще има от хуска на Миволис?🤔

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 20:37 от dolce miele

# 213
И аз съм си мислела да добавям масло от розмарин в шампоан или балсам, но ми се струва, че няма да се разпредели равномерно, а ще си остане само отгоре. Особено, ако консистенцията им е по-гъста. Как трябва да се процедира при добавянето?

Само това намерих в dm:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/rivana-eterichno-maslo-rozmarin- … 800228160237.html

# 214
  • София
Някой да е ползвал?

Не съм го ползвала, но искам едни къси кичури на косата да пораснат по-бързо., защото когато отида на фризьор ги скъсява и няма израстване.

На коя фирма е маслото от розмарин! Ако е показаното масло, не е най-доброто качество. Така съм чула за фирмата.

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 20:13 от Amiamo

# 215
  • София
Аз съм слагала етерично масло от розмарин в шампоана - разклаща се добре преди всяко ползване. Отделно леко ми се разреждаше от самото масло, но и аз, ако е много гъст шампоана си го разреждам с вода (косата ми е гъста и много дълга и няма разнасяне иначе).

# 216
  • пустинята Гоби
А аз съм слагала с балсама. Не се омазнява косата, ако количеството е премерено.

# 217
Момичета, има ли в ДМ къси чорапи, които да са  от бамбук или органичен памук? Направих алергия към обикновените тънки и сега търся алтернатива. Благодаря!

# 218
Не е ли доста ароматно така? А и то дето шампоанът престоява за съвсем кратко на косата, ама той поне е в корените. А балсамът е по дължините... там каква работа се очаква да върши за растеж че нещо явно аз не мога да си го представя как се случва цялото нещо?
В някаква маска която престоява повече време на скалпа ми звучи по-логично, поне на мен.

# 219
  • Пловдив
Момичета, има ли в ДМ къси чорапи, които да са  от бамбук или органичен памук? Направих алергия към обикновените тънки и сега търся алтернатива. Благодаря!
Има Simple Smile
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=happy%20FOOTtopia&searchType=product

# 220
  • пустинята Гоби
Аз говорех за масло по принцип, че съм слагала в балсама, не е било въпросното. Но по принцип слагам балсам на почти цялата коса, така че ще го пробвам това масло и аз, че тъкмо почна отново косопад при мен.

# 221
Добре де, маските не ги ли слагате по дължината и въобще по косата? Аз поне така правя, не само в корените.
Ще пробвам с това масло, в балсам.

# 222
  • Сливен
Маска и балсам слагам само в краищата,иначе ми се омазнява скалпа.Само когато е пре-уош тогава слагам и в корените.

# 223
Имах предвид маска, която се измива после.

# 224
  • При децата ми
Маска и балсам слагам само в краищата,иначе ми се омазнява скалпа.Само когато е пре-уош тогава слагам и в корените.

Т.е., слагате маска и балсам, преди да си измиете косата?

Общи условия

Активация на акаунт