Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 797
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
А, ясно, значи наистина не съм запомнила кое е. Което е хубаво, в случая Grinning

# 646
  • София
Мокрите кърпи на Беба са много хубави. Доста са изчистени откъм състав и ги взимам за бебето вкъщи. За нас взимам от влажната тоалетна хартия на ДМ.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 22:43 от CruellaDeVil

# 647
  • варна
Моля,покажете влажната тоалетна хартия.Признавам си,не знаех,че има такава.

# 648
  • Deutschland
Има и за деца

# 649
Zewa е страхотна, но ДМ имат и бюджетен вариант. Пробвайте я Blush

# 650
Нищо интересно и за мен, а аз си имам запаси, така че нищо не ми трябва сега.
Евентуално чакам рожденния им ден през септември и се надявам на хубава отстъпка там.
Новите талони са 20% на Бебо и Бебка, 20% на Scholl и 15% на Veet. Имам още и за мицеларна вода и някои продукти за лице на Гарние, както и за Микса. Всички са валидни до края на месеца. Подарявам ги.
Дано да съм запомнила грешно, но не писа ли някой тия дни че отстъпката за рожденник вече е 5% а не 15% както беше?
За техния рожден ден бяха пуснали 15% за онлайн поръчки миналата година.

Мокрите кърпички на Кики са без феноксиетанол, но в ДМ не са много изгодни.

# 651
  • София
Вкъщи ползваме влажна хартия от дм или от Лидл. Това е от ДМ. Удобно е, защото няма проблем да се изхвърля в тоалетната, пък и почиства по-добре.

# 652
Я да ви питам,дами...В слънцезащитата на ДМ има ли я онази вредна съставка,която се коментираше?

# 653
Рожденият ден на дм е през януари.
Влажната тоалетна хартия на Sanft&Sicher е страхотна, супер качествена, за мен в пъти по-добра от алтернативните. Преди имаха пакети по 3 бр на по-изгодна цена, но последния път като взех в нашия магазин открих само единични.

# 654
Рожденният ден на онлайн магазина е през септември. Миналата година пуснаха отстъпка само за онлайн поръчки.

# 655
Мокри кърпи на бебо бях взела преди няколко месеца и ухаеха на котешка урина 😵. Не бих ги повторила. И за мен са скучни новите талони. Също забелязах и че скучните талони са с по-дълъг краен срок за ползване.

# 656
  • София
Мокри кърпи на бебо бях взела преди няколко месеца и ухаеха на котешка урина 😵. Не бих ги повторила. И за мен са скучни новите талони. Също забелязах и че скучните талони са с по-дълъг краен срок за ползване.
Аз вземам на Беба (bebba) и са 98% вода. Определено с бебето купувам често и винаги ухаят много приятно. На Бебо не съм взимала

# 657
  • София
Я да ви питам,дами...В слънцезащитата на ДМ има ли я онази вредна съставка,която се коментираше?
Нямат октокрилен, поне тези, които имам и ги проверих.

# 658
Два вида ползвам и няма отокрилен.
Миналата седмица ги ползвахме и никакъв проблем нямахме с кожата. За пореден път ги препоръчвам.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 20:11 от Пролетно цвете

# 659

Общи условия

Активация на акаунт