Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 806
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Аз го имам, но не съм го ползвала още.
Бяха от едни талони пак, с хиалуронова киселина ползвах. Много ми хареса.

# 631
Не можах да се удържа, минах през Кауфланд и забърсах два лосиона на Вазелин. Парабени-непарабени, по 7,50 излязоха с намалението.
В Кауфланд са с левче по-евтини, затова дойдоха още по-изгодно.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 20:01 от Дидичка

# 632
  • София
Започнах да ползвам балсама за устни на Vaseline. Не е лош, но не е Уау! И цената от 6.99 лв. / брой според мен е доста висока. Купих 2 бр. '(  Ще ги използвам, но ме е яд на мен за тази покупка. Даже ми се струва, че бързо ще свърши.

# 633
И аз съм доволна от серума с ниацинамид, и от този с хиалурон също.

# 634
Да и аз ползвайки този на Гарниер  3,5% потвърждавам, че лепка и не попива на 100% но понеже гледам другия 10% си мислех дали поне повече полза би имало от него.. може би ще се насоча към друг с вит С.
Някой с мнение за това

Или това,но гледам че е 20% вит С. Някой знае ли дали трябва да се въвежда по-бавно, като е с такъв голям %?

# 635
Серумите на  The ordinary са хубави също!

# 636
На Лореал серума с витамин ц е с много приятна текстура, но дали върши работа не мога да кажа.

# 637
Този серум съм ползвала и много добре ми действаше. С първите талони, ако помните. Не лепне, след него слагах хидратиращ крем, после слънцезащитен на Нивеа.

Сега съм с един на Виктория Бюти, от Кауфланд беше, пак с купон. И той е добре.

# 638
  • Варна
И аз съм доволна от серума на Revox, моят е с ниацинамид.

П.П. видяхте ли новите талони в приложението? За мен са скучни))

# 639
  • София
Поръчах 3 пакета мокри кърпи с новия талон. И за мен не са нищо особено новите талони, но тъкмо няма да се харчи толкова. 😅 Че с доста серуми и слънцезащита съм се запасила.

# 640
Нищо интересно и за мен, а аз си имам запаси, така че нищо не ми трябва сега.
Евентуално чакам рожденния им ден през септември и се надявам на хубава отстъпка там.
Новите талони са 20% на Бебо и Бебка, 20% на Scholl и 15% на Veet. Имам още и за мицеларна вода и някои продукти за лице на Гарние, както и за Микса. Всички са валидни до края на месеца. Подарявам ги.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 13:57 от Дидичка

# 641
  • Варна
Мокрите кърпи Бебка хубави ли са?

# 642
  • София
За пръв път купувам от тях, но ние ги ползваме за небебешки дупета, тъй че всякакви вървят в къщи. Grinning

# 643
Нищо интересно и за мен, а аз си имам запаси, така че нищо не ми трябва сега.
Евентуално чакам рожденния им ден през септември и се надявам на хубава отстъпка там.
Новите талони са 20% на Бебо и Бебка, 20% на Scholl и 15% на Veet. Имам още и за мицеларна вода и някои продукти за лице на Гарние, както и за Микса. Всички са валидни до края на месеца. Подарявам ги.
Дано да съм запомнила грешно, но не писа ли някой тия дни че отстъпката за рожденник вече е 5% а не 15% както беше?

# 644
5% за новорегистрирани в приложението, 15% за рожденик.

Общи условия

Активация на акаунт