Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 195
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Дами,препоръчайте спрей,с който да оцветявам корените на косата между две боядисвания.
Благодаря! 🌸

# 676
И аз препоръчвам показаната четка от Jusk. Много е добра!

# 677
  • София
Дами,препоръчайте спрей,с който да оцветявам корените на косата между две боядисвания.
Благодаря! 🌸
Аз ползвам този, но ми дразни скалпа, сърби ме, там косата се втвърдява, преди боядисване задължително трябва да се измие, защото не хваща боя върху него.
В търсене съм на други алтернативи.

# 678
Такава пудра за корени ми е по-добрата алтернатива

# 679
Аз ползвам на Syoss. Не съм намерила друга алтернатива.

# 680
  • пустинята Гоби
Имам пудрата на Палете в момента, ползвала съм и различни спрейове за корени, най-доволна съм била от този на Лореал. Според мен трябва да се пробва.

# 681
А тази пудра се нанася с гъбичка,както пудрата за лице ли?Не ми се вижда мн практично сякаш.🙄Даже трудничко...

# 682
Както се нанасят сенки на клепач. Наклепваш изрсналото, където се вижда и така.
От сорея ми става много твърда косата, може само при мен така да е. Също имам и спрея на лореал.
И двете само при много екстремни ситуации съм ползвала. Не съм им фен, но се налага понякога.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 19:32 от *Биле омайно

# 683
  • пустинята Гоби
С гъбичката пудрата се нанася много по-лесно, отколкото се пръска спрея, но поне при мен покривността е по-малка. Факт е обаче, че след спрея косата става по-наклепана и твърда.

# 684
  • пустинята Гоби
Да напомня, че има лайф днес.

# 685
Сложих лайк за напомнянето, ама чак в 19:17...JoyJoyJoy
Досега май само един лайф съм хванала и продължавам да мисля, че 18:00 е доста неудачно време. И ако си на работа не е удобно и ако не си също, че към толкова часа или се прибира човек от пазар или разходка или се почва подготовка за вечеря. Пък и поне да беше всяка сряда, по-лесно щеше да е да се запомни.

Но за мен вече е все едно де, понеже след последната актуализация приложението вече не ми работи, по-нов телефон трябвало... Neutral FaceFlushedStuck Out Tongue Winking Eye
Да бе, ей сега специално заради тяхното приложение ще хвърля перфектно функциониращ уред, а те ще се правят на еко като вече и подаръчните хартии продават без защитно фолио, та да се цапат и късат! Joy

# 686
По случайност го пуснах аз. За орална хигиена е талонът.

П.П. Цели 5 талона са. 15 %.
Пародонтакс, Листерин, Орал Б, Донтодент и Елмекс.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 21:38 от DeVa®

# 687
Гледах лайфа, интересно беше донякъде, но можеше да е много по-интересно. Според мен не уцелиха с този гост водещ.
Иначе си активирах купоните и все от нещо ще се възползвам.

# 688
  • София
Вчера работих до късно и изпуснах лайфа.
Вазелина, който купих и балсама за устни на Vaseline много добре се отразяват на ноктите на ръцете ми и на кутикулите.
То, балсама за устни май е чист вазелин.

# 689
Вчера работих до късно и изпуснах лайфа.
Вазелина, който купих и балсама за устни на Vaseline много добре се отразяват на ноктите на ръцете ми и на кутикулите.
То, балсама за устни май е чист вазелин.
На вазелина може ли снимка? Пропуснала съм сигурно, а точно за кожички търся нещо.

Общи условия

Активация на акаунт