Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 965
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
Някой ползвал ли е това антицелулитно масло? Дали работи?

# 256
Пропуснах последния им лайв, какви купони имаше, да знам дали да се ядосвам и какво съм изтървала.

# 257
  • пустинята Гоби
Това Skin, ако работеше, нямаше да плащат на толкова инфлуенсъри да го рекламират. Мен ме отблъсква агресивната реклама. От две години заливат хората с нея.

В темата за целулит хвалят анти целулитните продукти на Eвелин.

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 23:18 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 258
Аз съм ползвала продукта за коса и антицелулитния на Кокосолис , но не ми харесаха,не видях никакъв ефект от тях. Антицелулитния Skin не попива и стои мазно.. и аромата е специфичен ,няма да се хареса на всеки.

Днес взех кърпата за 1ст (имаше само бялата),нищо особено не е и е голяма като чаршаф 😃.

# 259
  • Пловдив
Пропуснах последния им лайв, какви купони имаше, да знам дали да се ядосвам и какво съм изтървала.
Виж от линка в първи пост!

# 260
MimiRose, CoComilk, благодаря ви за споделяното мнение! Няма да го вземам значи, и без това е скъп (имам талон за него от ДМ де, затова се чудех).
Ще видя антицелулитните на Евелин, благодаря много 🩷

Кърпата на мен не ми хареса на допир. Имам много по-хубава вкъщи. Ако беше за 2ма души сигурно щях да я взема де.

# 261
Аз пропуснах кърпата. Ако беше 50 лв сумата, вероятно щях да взема още нещо, но да да купувам безцелно заради едната промоция...
Взех си само слънцезащитен спрей, някои продукти от ДМ био и на Миволис два мехлема - пантенолов и за уморени крака. Съставът беше добър, да видим действието как ще е.

Давам отзив от слънцезащитния на Виктория. Хареса ми на първо нанасяне, че е доста рядък, но достатъчно богат и не изсушава кожата и до тук. Парфюмиран е, мазен и лепкав, а помпата е кошмарна и пацърка във всички посоки. С първото стъпване на плажа налепих доволно количество пясък. Много неикономичен, за два дена старателно мазане замина над половин бутилка. Колко пази не мога да кажа, защото прекалих с плажа, но да кажем, че не е лош като защита. Не съм изгоряла, но леко потъмнях.

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 12:05 от Дидичка

# 262
Виж от линка в първи пост!
Линка ми дава за следващия лайв, аз питам за изминалия, който пропуснах.

# 263

Вчера ги купих + още един бебешки измивен гел ултрасензитивния без аромат, докладвам, че е страхотен и го повтарям + течен сапун за ръце + твърд сапун. И на мен ви казаха за подаръка при покупки от 100 лева, но те участвах за кърпата, отказах се.

# 264
  • Пловдив
dani-ela-80,  всички предавания са там.

# 265
dani-ela-80,  всички предавания са там.

Сега видях, че тази седмица е нямало лайв, а аз получих в четвъртък някакво напомняне и си помислих, че е имало лайв, но съм го изтървала, защото го видях в 19,30 часа.

# 266
Не, на 2 седмици са. Тази сряда би трябвало да има.

# 267
Няма ли пяна за бръснене в ДМ? Търсих при самобръсначките, при лентите за кола маска, обиколих и не го видях

# 268
Има, вчера ги гледах, но явно подредбата на всеки магазин е различна

# 269
  • София
Някой питаше за дезедоранта на Балеа с кокос дали все още се намира в ДМ. Има налични бройки в ДМ в МЕГА Мол-а.
С талон си взех серума на Cocosolis. Дано наистина е хубав. И по препоръка от форума, купих масло от розмарин.

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 20:33 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт