Паническо разстройство - 62

• 39 411
  • 868
  •   1
Отговори
# 720
Атаракс много успива. Уместно ли е дневен прием?

# 721
Атаракс много успива. Уместно ли е дневен прием?
Никак даже не ме успива, даже не знам дали ми действа, както се очаква. Предполагам, че при всеки е различно. Него една невроложка ми го предписа след първата ПА.

# 722
Даже го дават вечер, защото успокоява и приспива
. Аз когато го пиех не се чувствах добре. Бях много уморена и като парцал. Не ми беше предписан за ПА.

# 723
Довечера по канал 1 започва сериала "Тревожност", по случаи на психотерапевта Орлин Димов. Даже сега говорят за тревожността по канала с него. Може да е интересно за нас. Мисля да пробвам да го гледам. Не е имало до сега сериал с такава тематика, или поне аз не съм запозната.

# 724
Здравейте!
Приемам АД вече месец и 10 дена някъде. Чувствам се по-добре като цяло, но има моменти, в които се чувствам като затъпял. Знам, че до някаква степен това е нормално, но примерно след час това отминава. Дали е възможно да не е подействало нацяло лекарството още?
Надявам се да сте добре! Simple Smile

# 725
Здравейте!
Приемам АД вече месец и 10 дена някъде. Чувствам се по-добре като цяло, но има моменти, в които се чувствам като затъпял. Знам, че до някаква степен това е нормално, но примерно след час това отминава. Дали е възможно да не е подействало нацяло лекарството още?
Надявам се да сте добре! Simple Smile
Доколкото съм чела информация и отзиви, е необходимо поне от 2 до 6 седмици, докато се разгърне целия потенциал на лекарството. Ако не действа по очаквания начин се вдига дозата или нещо такова, но след консултация с психиатъра, разбира се. И аз съм на АД от три дни. Пия Сероксат.
Ти какво пиеш? Аз още си имам моменти на силна тревожност, апатия и телесни усещания и много ми е сънливо на моменти Ще му дам време.

# 726
Трептенето в ходилото започна с прием на Есобел при мен. След 2 седмици го махнах, но трептенето се пръсна по целите крака. След няколко месеца вече мога да кажа, че е по рядко-след танци цяла вечер примерно.
Сдържаните хора имат ПА. Аз нямам защото постоянно нещо буча, плача, псувам... Изливам си го. Но пък не мога да избягам от депресията.

# 727
На мен Сероксат много ми намали тревожността, но постоянно ми се спеше от него, бях дроб..
Гледахте ли "Тревожност"? Засега ми грабна интереса на мен.

# 728
И аз го гледах, хареса ми. Добра игра, добър сюжет.

# 729
На мен Сероксат много ми намали тревожността, но постоянно ми се спеше от него, бях дроб..
Гледахте ли "Тревожност"? Засега ми грабна интереса на мен.
Гледах го. И на мен ми допадна. Само не ми хареса как терапевтката изруга "провинциалните" психоложки. Те не учат ли всички в софийските школи, макар и да са в провинцията? 😂

# 730
На мен ми се стори, че много декламират актьорите и не му дадох шанс. Ако изскочи нещо полезно, моля споделете!

# 731
Това, което аз научих, не точно от филма, а от представянето му преди това по разни предавания е, че тревожността я имат основно мислещите хора. Съответно се замислих и се съгласих. Колкото по-голям дебил и тъпанар е даден човек и много, много не му мисли, то той не знае какво е депресия и ПА, просто са някак имунизирани. Около мене са много такива и направо им завиждам.
Не, че с нещо ни помага теорията за мислещите хора, но ми направи впечатление!

# 732
Здравейте, искам да попитам някой има ли идея таблетка от 0,5 мг Клонарекс  при проверка с драг тест  дали ще отчете наличие на бензодиазепин в слюнката?
А на кръвен тест?
Възможно ли е да се шофира с минимално количество бензо, без да ти вземат книжката и колата и да те обявят за наркоман?
Благодаря  предварително за отговорите!

# 733
  • Швейцария
Да, ще отчете. Ако имаш рецепта, можеш да я покажеш на полицаите, но едва ли ще се трогнат. Отделно си е опасно да шофираш на бензодиазепин, колкото и да е малка дозата. Познавам доста хора обаче, които го правят.

# 734
Ще отчете.

Общи условия

Активация на акаунт