Паническо разстройство - 62

• 35 775
  • 868
  •   1
Отговори
# 75
Инче,казах ти,че всичко ще е наред! Хайде вече с лятото да идват повече позитиви за всички! Simple Smile
Това с цикъла го коментирахме назад в темата..Много сме и в това мъчение:(

# 76
Инче,казах ти,че всичко ще е наред! Хайде вече с лятото да идват повече позитиви за всички! Simple Smile
Това с цикъла го коментирахме назад в темата..Много сме и в това мъчение:(

Извинявам се за което,но темите и страниците са много, и ми е трудно да чета всичко старо.. 😃😃
Като нова в това,питам за всичко защото вече незнам кое е нормално и кое не 😃

# 77
Дните преди цикъл са моят най-голям ад. То се къпеш в пот, не спиш понякога чак ми прималява от тези вътршни вълни

# 78
Дните преди цикъл са моят най-голям ад. То се къпеш в пот, не спиш понякога чак ми прималява от тези вътршни вълни

Общо взето съм така, +треперене и сърцебиене!

# 79
Може ли да ми дадете съвет, какви изследвания да си пусна.
Никога не съм си правила изследвания, освен за черния дроб. Иска ми се да пусна пълна кръвна картина и искам да ми прегледат сърцето. Уж нямам проблем с него, но доста се притеснявам, когато получа сърцебиене или пропусне такт.
Общо взето искам да се прегледам за свое успокоение. Постоянно отлагам, защото като се почувствам добре 1 месец и си казвам “ няма нужда от изследвания”, но после отново идва този момент с тревожността и започвам да се питам дали всичко ми е наред.
Освен пълна кръвна какво друго да си пусна?
Искам да се убедя, че всичко е в главата ми и да мирясам.

# 80
Никога не съм си правила изследвания, освен за черния дроб. Иска ми се да пусна пълна кръвна картина и искам да ми прегледат сърцето. Уж нямам проблем с него, но доста се притеснявам, когато получа сърцебиене или пропусне такт.
Общо взето искам да се прегледам за свое успокоение. Постоянно отлагам, защото като се почувствам добре 1 месец и си казвам “ няма нужда от изследвания”, но после отново идва този момент с тревожността и започвам да се питам дали всичко ми е наред.
Пусни си пкк,хормони,витамини,ехокардиограф, и холтер наред ли са всичко е ок.

# 81
Пусни си пкк,хормони,витамини,ехокардиограф, и холтер наред ли са всичко е ок.

Благодаря. Ще мога ли да направя всички изследвания при личната или за някои неща ще трябва направление и при друг др?

# 82
ПКК,биохимия от ЛЛ и направление за ендокринолог.,Витамин Д и Б12.,феритин,, калций, магнезий се заплащат.Хормони на щитовидната жлеза след преглед при ендокринолог. Ендото може да даде направление за гинеколог и да пуснеш половите хормони. За сърцето при кардиолог пак с талон от ЛЛ. Аз съм си заплащала и за ехокардиограгия. Simple Smile

# 83
Здравейте , след като получих лактозна непоносимост за която трудно разбрах , получих депресия и панически атаки и нервен стомах. В момента след второ раждане нещата отново се позасилиха макар че ги бях поовладяла много същественно сама. Обаче вече не ми харесва на къде бие положението и не мисля че ще се оправя сама или само с психолог.Почвам да получавам панически мисли вече и в други насоки ( смърт , ако трябва да спасявам детето си и да го карам в болница не дай си боже и получа паника и не мога да изляза , или ако умре мъжа ми как ще се справя с паниките и децата , или за моята смърт постоянно ме обзема паника че старея ( на 32 съм не че нещо ) та моля ви препоръчайте ми подходящ лекар който да ми помогне вероятно с хапчета , но не съм наясно точно

# 84
Как рабрахте за лактозната непоносимост? А за лекар- психиатър намрете в града в който сте?

# 85
Наясно ли сте, дали от пушене на синтетична марихуана се засилва тревожността? Защото знам, че на някои хора им помага при тревожност, но лично при мен я засилва и не съм сигурна дали е от нея или просто съвпадение.

# 86
Наясно ли сте, дали от пушене на синтетична марихуана се засилва тревожността? Защото знам, че на някои хора им помага при тревожност, но лично при мен я засилва и не съм сигурна дали е от нея или просто съвпадение.

Преди много време (когато бях на 20,21) пуших трева,но тогава нямах ПА. Но въпреки това ми ставаше лошо и сърцебиене. После след час,два огладнявах много. Имах приятели пафкаха и отиваха на работа без проблем, а аз ставах на компот 😃 буквално!!! Но това беше много отдавна!
На всеки действа различно!

# 87
Puke122, на момента и часове след това е ок, даже много добре дейстава на настроението, бих казала отлично, много е забавно,  но имам чувството, че в дългосрочен план след това има засилване на някои симптоми. Не съм сигурна дали е от нея, но така го свързвам.

# 88
Момичета,дядо ми почина неочаквано тази сутрин..Мъката е голяма за всички.
Страхувам се да не изпадна пак в бездната....

# 89
Момичета,дядо ми почина неочаквано тази сутрин..Мъката е голяма за всички.
Страхувам се да не изпадна пак в бездната....
Съболезнования 🖤 Той не си е отишъл и винаги ще живее във вас и ще ви помага!

Общи условия

Активация на акаунт