Паническо разстройство - 62

• 35 565
  • 868
  •   1
Отговори
# 60
Kamille252 , клонарекс за мен е много подходящ, а и действа веднага за паническите атаки.... Пия го много отдавна и не мисля да го спирам. Писах го много пъти.

Аз нямам панически атаки. Но действа благополучно върху нервната ми система като цяло.
кога го пиете сутрин или вечер

# 61
Kamille252 , клонарекс за мен е много подходящ, а и действа веднага за паническите атаки.... Пия го много отдавна и не мисля да го спирам. Писах го много пъти.

Аз нямам панически атаки. Но действа благополучно върху нервната ми система като цяло.
кога го пиете сутрин или вечер

Сутрин.

# 62
Аз пия сутрин и вечер четвъртинка плюс ципралекс, но усещам че ципралекса не понасям добре но клонарекса ми помага дано да намали ципралекса имам Час при психиатъра ще видим какво ще каже при мен е тревожност

# 63
В какво ви се изобразява тревожността?
При мен- без видима причина, изведнъж ми минават тръпки по цялото тяло, направо ми изтръпва главата за секунда и минава през цялото тяло, придружено със силно притеснение. След това започва да ми става зле, все едно ми пада кръвното. Трепери ми под лъжичката дето се вика, едно напрежение в гърдите и почти винаги ме изкарва корема.

По принцип съм с ниско кръвно и това много ме обърква, защото не знам дали реално е паднало или тревожността ме кара да се чувствам по този начин.

# 64
При мен- без видима причина, изведнъж ми минават тръпки по цялото тяло, направо ми изтръпва главата за секунда и минава през цялото тяло, придружено със силно притеснение. След това започва да ми става зле, все едно ми пада кръвното. Трепери ми под лъжичката дето се вика, едно напрежение в гърдите и почти винаги ме изкарва корема.

По принцип съм с ниско кръвно и това много ме обърква, защото не знам дали реално е паднало или тревожността ме кара да се чувствам по този начин.

Същото! Плюс яко стягане в корема и сърцебиене. Понякога ме кара и до тоалетна..
Аз също съм с ниско кръвно, но съм сигурна, че не е от него, защото цял живот съм си с такова кръвно.

# 65

Същото! Плюс яко стягане в корема и сърцебиене. Понякога ме кара и до тоалетна..
Аз също съм с ниско кръвно, но съм сигурна, че не е от него, защото цял живот съм си с такова кръвно.

Точно това ми е гадното при тревожността, че вече не мога да разграничавам кое е истинско и кое не. Както примерът с кръвното, не знам вярно ли пада и се чувствам така или заради притеснението. Корема иначе на минутата ме изкарва и веднага знам, че ще ми стане зле.
Психиатърката ми ми забрани да чета симптоми и тн, но някак си като видя, че и други хора са със същите симптоми ми олеква и се чувствам една идея по-добре.

# 66
Puke123, Много добре си го обяснила и аз изпитвам същото с единствената разлика, че имам чувството, че вдигам кръвно. Започвам да го меря, то естествено се е повишило и в този момент решавам, че ще получа инсулт. Започва едно мерене, притеснение и въртене в омагьосан кръг, доста често ходене в спешното. Това сега го бориме с психолога, къде успешно, къде не, но в спешното не съм ходила от 8-ми март - пу ,пу, дано така остане. Това не значи, че не съм получавала ПА и тревожност, но поне не стигам до спешното.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 13:39 от ranimi

# 67
Къде и аз се похвалих, че се чувствам добре и на днес... сърцебиене, треперене, топло ми е, корем ме боли...
По принцип очаквам днес или утре да ми дойде незнам дали е от това, и отделно ще почвам работа скоро..

# 68
Здравейте.Резултатите от ЯМР- то са ми Ок,с малки изключения.Знаехте ли,че при всякакви психични разстройства и дългогодишен прием на лекарства за тях се получава изтъняване на мозъчната кора?Аз не знаех.При мен е много малко(не отговаряло на възрастта ми),тоест принципно е нормален процес,но.. Неврологът ми не беше обезпокоен.Каза само,че трябва да го наблюдавам от време на време,че било могло освен от разстройството и лекарствата,и така да съм си се била родила.МС и други глупости нямам.Просто съм малко по-тъпа😇
А,и имам две кисти на синусите.(Имам обостряне на синусите,но тва не го очаквах)

# 69

Точно това ми е гадното при тревожността, че вече не мога да разграничавам кое е истинско и кое не. Както примерът с кръвното, не знам вярно ли пада и се чувствам така или заради притеснението. Корема иначе на минутата ме изкарва и веднага знам, че ще ми стане зле.
Психиатърката ми ми забрани да чета симптоми и тн, но някак си като видя, че и други хора са със същите симптоми ми олеква и се чувствам една идея по-добре.
При мен ги има същите симптоми макар че пия АД и клонарекс та щом продължаваме да ги имаме за кво са изобщо тези лекарства

# 70
Преди цикал как сте?
Миналия път почти нищо ми нямаше, но днес сърцебиене, потене, нямам апетит.. едно такова стреснато ми е

# 71
Преди цикал как сте?
Миналия път почти нищо ми нямаше, но днес сърцебиене, потене, нямам апетит.. едно такова стреснато ми е
Преди цикал как сте?
по вероятно е от магнитните бури и от топлото не от цикъла

# 72
Поздравления за ЯМР. Аз си правих преди 2 години и всички ми казваха ок е има само цистерна магна, която си е вродена и не прави прроблеми. Но аз като се филмирах обиколих 5 неврохирурзи и всички казват нищо няма. Но  в мен си стана страхът

# 73
Преди цикал как сте?
Преди цикал как сте?
по вероятно е от магнитните бури и от топлото не от цикъла

Следя за магнитни бури, но сега уж няма поне в сайта не показва да има.Но уж чакам да ми дойде а съм тревожна, трепереща и със сърцебиене

# 74
Поздравления за ЯМР. Аз си правих преди 2 години и всички ми казваха ок е има само цистерна магна, която си е вродена и не прави прроблеми. Но аз като се филмирах обиколих 5 неврохирурзи и всички казват нищо няма. Но  в мен си стана страхът
Благодаря.Това пък какво е?Божке,колко много не знаем и това, всъщност ,от една страна е по-добре.Не се страхувай,мила.Щом толкова хора са ти казали,че не е нищо страшно.И аз я премислям кората,но всяко зло за добро.Решила съм да променя някои навици и съм сигурна,че ще успея.

Общи условия

Активация на акаунт