Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 85

• 28 573
  • 786
  •   1
Отговори
# 765
Момичета някоя ползва ли крема против стрии на Матернеа? Би ли споделила отзиви?

Използвам го, но то си е до кожа най-вече, ген.

# 766
Не знам точно колко се вижда, не мога да го хвана достатъчно добре. Съвсем бледо розово (наистина много бледо с перлен оттенък) с точици в розово. Предполагам, че цветът варира в различните партиди.

И моите са бледо розови.

Аз пия, моята е розова, но много светло розово.
Моите май са бели...Може ли една снимка?

# 767
Това е цветът, да. Бяло си е, много лек отенък.

# 768
Не знам точно колко се вижда, не мога да го хвана достатъчно добре. Съвсем бледо розово (наистина много бледо с перлен оттенък) с точици в розово. Предполагам, че цветът варира в различните партиди.

И моите са бледо розови.

Аз пия, моята е розова, но много светло розово.
Моите май са бели...Може ли една снимка?

Да,благодаря ,такива са и моите

# 769
Не съм съгласна с вас за стриите. Аз имам от ученичка от едно рязко сваляне. Бях станала 41 кг от стрес и никак добре не се отрази на кожата на дупето и гърдите. По време на бременността с близнаци се мажех редовно с палмерс, най-мазния крем, и нямах нито една нова. Сега отново съм бременна и отново се мажа с него. Изобщо не ми е приятно това мазане, но с тази суха кожа изобщо не желая повече следи.

# 770
Кой Палмерс използвате? И бързо ли попива?

# 771
Не попива много бързо. Слагам памучна тънка нощница и тя забърсва остатъчното. Изпира се без проблем. Има вечери, когато пропускам, но като цяло дълго време усещам крема по кожата си и не е суха като след повечето след няколко часа или след вземането на душ.
Скрит текст:

# 772
Здравейте.А някоя от вас да изпитва още в ранна бременност ,нещо като тежест,скованост в гърба или кръста ?.Не е болка или прерязване ...

# 773
anichka.bs много благодаря, май ще взема него.

Elinceto00 аз от началото усещах болки, кято да ми дойде МЦ, но когато съм се движила повече или съм се напрегнала, отиват и към кръста, да. Док каза, че са контракции и в такова моменти - но шпа и лягане настрани, докато не отминат. Аз съм лежала и по цял ден.

# 774
Момичета, колко от вас имат или са имали болки леки като менструални в начална бременност? Не мога да разбера дали е нормално… Наплашиха ме, че са контракции.

# 775
Моят следящ АГ още в началото ме предупреди, че бодежите са нормални, но менструалните болки не са. Каза ми да следя за такива и да сигнализирам ако се появат.

# 776
Аз имах първия месец от бременността, бях убедена, че ще е закъснял цикъл. Същите болки бяха.

Момичета, колко от вас имат или са имали болки леки като менструални в начална бременност? Не мога да разбера дали е нормално… Наплашиха ме, че са контракции.

# 777
Аз отначалото съм с такива, още от 5 г.с., сега намаляха (почти 10 г.с.). Не са нормални и трябва терапия. Аз съм на но шпа, утрогестан, магнезий и разни други,но това основно. И лежане настрани, когато се появят, плюс почти никакво движение (3-4 хил крачки на ден макс), без секс, кафе и всичко, което може да стимулира. Но най-добре се консултирайте с лекарят, който ви следи.

# 778
Даже не помня кога изчезна усещането, че сякаш ще ми дойде цикълът. Не е приятно. Може би до към края на трети месец да е било. Ама то всичко се размества и намества  😉
Сега в 6-тия месец дори забравям, че съм бременна. Имам качени кг, коремче, ама се чувствам добре от началото на 5-тия. Преди това изобщо не се чувствах комфортно. Отделно повръщане и прочие.

# 779
Отрицателни уринални тестове положителен кръвен 2 седмици закъснение на вас случвало ли ви се е при ехограва видя се бременост и при кръвния излезе положителен има ли такива случая или и да няма да не се учудя на този свят всичко е възможно

Общи условия

Активация на акаунт