Зъбни импланти / гр.София

• 3 412
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте на всички,
Горещо препоръчвам д-р Иво Йонков, освен блестящ имплантолог има много опит и иновационни методи за лечение на всякакви зъбни проблеми.
може ли координати на доктора?

Зсравейте,
Разбира се - пишете ми на ЛС.

# 16
Има ли някой отзиви от клиника ЕОДент и от Нуридент за поставяне на импланти?
И каква е разликата между базалтни, нормални и други видове импланти?

# 17
Има ли някой отзиви от клиника ЕОДент и от Нуридент за поставяне на импланти?
И каква е разликата между базалтни, нормални и други видове импланти?

# 18
Най - добрият лицево- челюстен хирург, който прави невъзможното възможно, това е доктор Кристиян Монев, Натурадент!
Препоръчвам го горещо! Невероятен!

# 19
Здравейте, имам нужда от съвет на тема зъбни импланти в гр.София.
Изчетох доста от текущите теми/коментари но те са вече малко поостарели. Затова реших да питам отново да дадете мненения ако имате наблюдение/опит.

За сега съм се спряла на Dentatime, ако имате информация за тях или може да предложите други ще съм ви много благодарна.
Избрала съм да сложа по принцип нормални импланти, тъй като четох не много добри неща за базалните.
Тъй като на долната челюст няма зъби в момента а и страха е доста голям, ми се иска да попадна на качествени хора които ще съм спокойна, че няма да имам ядове след време.

Благодаря предварително на отзовалите се.

Здравейте!
Ако все още не сте си поставили импланти, може да се обадите в Ара Клиник, Младост.
Доктор Пуян е лицево-челюстен хирург и има голям опит в имплантологията. Работи с различни системи импланти, в зависимост от случая. Обяснява подробно всяка стъпка, работи изключително професионално.  Има и рентген, което много улеснява нещата.  Наистина е добър!!!

# 20
бихте ли споделили някаква приблизителна цена която ви взеха в Aра клиник за all on 4, може и на лично, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт