Зъбни импланти / гр.София

• 3 416
  • 20
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, имам нужда от съвет на тема зъбни импланти в гр.София.
Изчетох доста от текущите теми/коментари но те са вече малко поостарели. Затова реших да питам отново да дадете мненения ако имате наблюдение/опит.

За сега съм се спряла на Dentatime, ако имате информация за тях или може да предложите други ще съм ви много благодарна.
Избрала съм да сложа по принцип нормални импланти, тъй като четох не много добри неща за базалните.
Тъй като на долната челюст няма зъби в момента а и страха е доста голям, ми се иска да попадна на качествени хора които ще съм спокойна, че няма да имам ядове след време.

Благодаря предварително на отзовалите се.

# 1
Здравейте, и аз като вас от дълго време чета във форуми и групи при кои имплантолози да направя консултация. Спряла съм се на др. Бранимир Кирилов, Младен Камбов и др. Салиев. Ще помоля ако има някой, който е слагал импланти при тях да даде малко повече информация или предложения за други лекари. 🙏

# 2
Здравейте, имам нужда от съвет на тема зъбни импланти в гр.София.
Изчетох доста от текущите теми/коментари но те са вече малко поостарели. Затова реших да питам отново да дадете мненения ако имате наблюдение/опит.

За сега съм се спряла на Dentatime, ако имате информация за тях или може да предложите други ще съм ви много благодарна.
Избрала съм да сложа по принцип нормални импланти, тъй като четох не много добри неща за базалните.
Тъй като на долната челюст няма зъби в момента а и страха е доста голям, ми се иска да попадна на качествени хора които ще съм спокойна, че няма да имам ядове след време.

Благодаря предварително на отзовалите се.

Здравейте, през 2021 година си поставих при д-р Христо Панковски. Останах изключително доволен, беше много внимателен.Мога да ви дам повече информация на лично.

# 3
Има ли някой отзиви от клиника ЕОДент и от Нуридент за поставяне на импланти?
И каква е разликата между базалтни, нормални и други видове импланти?

# 4
Здравейте, на мен д- р Александър Вълев ми предложи импланти на горна челюст All on 4. Може ли мнение от някой който е слагал и ако има някой компетентен на този вид импланти ще съм благодарна да чуя мнения.

# 5
Здравейте на всички,
Горещо препоръчвам д-р Иво Йонков, освен блестящ имплантолог има много опит и иновационни методи за лечение на всякакви зъбни проблеми.

# 6
Здравейте на всички,
Горещо препоръчвам д-р Иво Йонков, освен блестящ имплантолог има много опит и иновационни методи за лечение на всякакви зъбни проблеми.
Здравейте,
Може ли координати? Не откривам къде работи д-р Йонков?

# 7
Здравейте на всички,
Здравейте,
Може ли координати? Не откривам къде работи д-р Йонков?

Здравейте,
Писах Ви на ЛС.

# 8
Здравейте! Моля за мнение, ако някой е слагал базални импланти в клиниката на д-р Хазем.
Благодаря!

# 9
Здравейте! Моля за мнение, ако някой е слагал базални импланти в клиниката на д-р Хазем.
Благодаря!

Моя близка си сложи, нали клиниката е на бул. България.

# 10
Здравейте на всички,

Здравейте, може ли повече информация д-р Иво Йонков, в коя клиника работи?

Благодаря.

# 11
Здравейте на всички,

Здравейте, може ли повече информация д-р Иво Йонков, в коя клиника работи?

Благодаря.
Разбира се.
Пишете ми на ЛС - ще Ви дам телефон.

# 12
след колко време падат конците от зашиването на венеца ?

# 13
Конците не падат сами,а се свалят след 7-10 дни от зашиването.
Използват изкуствени конци,за да не задържат бактерии.

От това,което съм чела,включително и тук от зъболекари All on 4 e компромисен вариант.По-добре било с 6 или 8 импланта,защото натоварването се поемало по-добре от костта.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 19:15 от Zhani

# 14
Здравейте на всички,
може ли координати на доктора?

Общи условия

Активация на акаунт