❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 25 038
  • 755
  •   2
Отговори
# 210
Мимс като чета и сърцето ми се къса Cry Измъчили сте се,дано дадат ефект промените,за да имаш едно спокойно бебе

# 211
Ние го водихме и на ортопед и на кардиолог. Когято бях на фетална ехокатдиография, докторът ми каза, че на месец е добре да се направи контролен преглед профилактичен. Всичко беше наред там.
Иначе от ортопеда - има леко скъсен таз Огнян и ни показаха какви гимнастики да правим, посъветва да седи повече на жабче в влинг и раница (което в роя жеги не го виждам) и края на юни пак на преглед. Вилно се надявам да успеем с гимнастиката и да избегнем коланите, че много гадно ми се вижда

# 212
Мимс като чета и сърцето ми се къса Cry Измъчили сте се,дано дадат ефект промените,за да имаш едно спокойно бебе

Благодаря ,Дени дано наистина ,тя не беше такава,това беше най-мирното бебоче ,което бях виждала ,мълчеше си дори на ваксината гък не издаде,сякаш нямахме бебе,а сега е така в това и състояние пет дни вече и не знам кога ще свърши този кошмар

# 213
  • Пловдив
Ами явно пак грешна информация! Ще потърся и аз ортопед в такъв случай. Simple Smile

А можеш ли да споделиш мнение за ротавирусната ваксина, ако си я слагала на баткото?

С баткото не съм слагала, тогава се бях филмирала покрай отзиви от 1-2 майки, че бебчетата получили някакъв стомашен дискомфорт след ротавирусната. Той беше доста ревливо бебе и реших, че ще си го спестя. За щастие не сме имали сериозни проблеми, налагащи хоспитализация, някакви единични пъти е хващал стомашни вируси, които са минавали за няколко дни.

Вече в последствие доста съм си променила вижданията и сега на Борис съм решила да сложа. Аз съм си за ваксините и на баткото сложих и за варицела, както и противогрипни последните 2 години.

# 214
Момичета, моето бебе е тотално изчаткало Close
Нашият проблем беше, че не ядеше
Днес вече в отчаяние открих нещо странно. Яденето винаги започва нормално и спокойно и след 20-30 изпити мл. започва зверско гърчене и няма успокояване като мисля, че са колики или другият вариант е просто заспива и яденето приключва. Днес след поредното гърчене реших да я оставя да легне и чудо - успокои се. Започна да си яде пръстите и реших да я пробвам с шишето и второ чудо - изпи всички 120-130 мл. без никаква драма.
И това нещо го направихме на 3 яденета и все така…. Ще се окаже, че съм я държала гладна толкова време….
Нооо ако това е начинът много се притеснявам, навсякъде пише, че бебе не трябва да яде по този начин, защото е опасно. Лежи по гръб, с глава настрани и разбира се винаги съм до нея и я гледам и после опитвам да оригна.
Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо, чудя се да продължавам ли така, но друг начин за момента не виждам иначе яде супер малко и не качва оптимално….

# 215
Днес вече в отчаяние открих нещо странно. Яденето винаги започва нормално и спокойно и след 20-30 изпити мл. започва зверско гърчене и няма успокояване като мисля, че са колики или другият вариант е просто заспива и яденето приключва. Днес след поредното гърчене реших да я оставя да легне и чудо - успокои се. Започна да си яде пръстите и реших да я пробвам с шишето и второ чудо - изпи всички 120-130 мл. без никаква драма.
И това нещо го направихме на 3 яденета и все така…. Ще се окаже, че съм я държала гладна толкова време….
Нооо ако това е начинът много се притеснявам, навсякъде пише, че бебе не трябва да яде по този начин, защото е опасно. Лежи по гръб, с глава настрани и разбира се винаги съм до нея и я гледам и после опитвам да оригна.
Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо, чудя се да продължавам ли така, но друг начин за момента не виждам иначе яде супер малко и не качва оптимално….

Пробвай да смените шишето ,бъдете по -настоятелни ,до ,като не изяде по-голямо количество мляко,намери начини да
 разбуждаш бебето
Моята е с коликите и прави по същият начин,да не би и нея да я мъчат?? простоо я будя постоянно и съм търпелива,пак давам шишето ,и чакам до ,като не изпие повече

Щом се гърчи е много вероятно и вие да сте с колики,моята прави същите номера пак,сякаш за Милица.чета

Потърсете и вие варианти за облекчение относно колики

# 216
  • София
Милото детенце... Много мъчно ми стана, Мимс. Дано почувства някакво облекчение.

# 217
Всичко всичко опитах. Смених всички шишета. Ако заспи или няма събуждане, или ако я събудя тотално отказва да продължи да яде. Има дни, в кои денонощно й бутам шишето и резултатът е все един и същ, за по-настояване няма толкова часове в денонощието Joy

Пробвай да смените шишето ,бъдете по -настоятелни ,до ,като не изяде по-голямо количество мляко,намери начини да
 разбуждаш бебето
Моята е с коликите и прави по същият начин,да не би и нея да я мъчат?? простоо я будя постоянно и съм търпелива,пак давам шишето ,и чакам до ,като не изпие повече

# 218
В болницата на момичето,с което бях в стаята,така си хранеше бебето.Легнало с телцето на една страна.Само така ядеше милото.Но с повишено внимание естествено.Даже акушерките го бяха научили така

# 219
Ами тогава се води по бебето ,не по някакви там писания ,дето не се касаят и не важат при всяко бебе♥️Много е вероятно да я боли коремчето,а пък да е гладна,и за това така да отказва и после отново да поисква ,моята прави същото
Имайте търпение ,този период знам и аз ,че ще отмине сам

Аз съм медицинско лице и повечето неща в учебника не важат изобщо и не помагат при моето бебе тъй ,че 😂Признавам и аз не умея да ги преборя ,като станеш майка тогава придобиваш опитът най-големият

Мале с тия колики до ,като откриеш какво действа точно на твоето бебе е проба грешка яко
Търсете какво помага конкретно на вашето
Толкова мнения има ,но много трудно да уцелиш точната комбинация от капки,методи и тн.за облекчение

# 220
От шише става въпрос нали, а не кърмене?
Много благодаря за отговора!
В болницата на момичето,с което бях в стаята,така си хранеше бебето.Легнало с телцето на една страна.Само така ядеше милото.Но с повишено внимание естествено.Даже акушерките го бяха научили така

# 221
От шише става въпрос нали, а не кърмене?
Много благодаря за отговора!
Да от шише.Нея също я беше много страх.Оплака се на една акушерка,че бебето и неиска да яде.И тя като взе шишето и в устичката.И изяде всичко.Да уточня,че бебето беше мъничко,2,200 кг,беше стояло няколко дни в кувиоз.Нямаше сила милото да папка нормално.Дано вече е по-добре

# 222
Изчакваш половин мин ,мин ,две, през това време  я разбуди,
 смени я  да се поразбуди,и отново шишето в устата внимателно ,ще засуче ,същата е и мици

Моята и тя сама яде на страни главата
Хранят се и сами няма страшно ,само да си до бебето подпряно шишето обаче с пелена и гледай да не засмусва въздух

Не оригва всеки път ,за това и се влошава и проблемът още повече
Оставям ви кошмарът отново започва до после

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 16:30 от Mims1900

# 223
Мимс, преди 1 ден аз сама не бих си дала този съвет, но противно на всякаква логика при мен работи.
Като дойдат коликите опитай да не я гушкаш, а да я оставиш в леглото. При нас се получава очевидно като й дадем да яде легнала, но ти можеш да опиташ да х говориш или да й покажеш някоя играчка ако не й искаш да й даваш шише така.

Изчакваш половин мин ,мин ,две, през това време  я разбуди,
 смени я  да се поразбуди,и отново шишето в устата внимателно ,ще засуче ,същата е и мици

Моята и тя сама яде на страни главата
Хранят се и сами няма страшно ,само да си до бебето подпряно шишето обаче с пелена и гледай да не засмусва въздух

Не оригва всеки път ,за това и се влошава и проблемът още повече
Оставям ви кошмарът отново започва до после

# 224
За ваксините.
Лл каза ние да си решим не даде точно мнения за ваксината за коклюша.Ние решихме да е по-рано месец и половина.Таткото работи в училище,ще ни носи всякакви болести,а и каката на есен...(пу пу засега я пазя ходим където няма деца.)
Каката има ротавирусна нищо чревно не я хвана чак като забременях...що да не🥴....и аз се заразих...мисълта ми е че почти 4г нищо не я хвана.🎉
Ще сложа пак!💯💯💯
Аз тези дни като се приберем й мия лицето и очите с водичка ....много познати виждаме и всеки уж честито на мен и хвърля по едно око,та за мое успокоение против лоши очи.

Знам какво са тежки колики изпитах ги с каката.Нямах сили.Ревеше ми се и на мен.Само който го е изпитал ще разбере.Надявам се нещо да подейства и да ви намалят.

Общи условия

Активация на акаунт