❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 25 030
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,може да сте го коментирали,но ще питам пак.Витамин Д с млякото ли го давате пак.От утре почвам да го давам.Писано ми е по 1 капка на ден сутрин на гладно

# 256
  • София
Сутрин преди хранене давам по 1 капка. С лъжичка.

# 257
Ние от днес взехме био гая, та не знам колко време трябва да се дава. В четвъртък ще говоря с педиатъра.

Аз моя болничен за 42 дни след раждане и за разликата от термина не съм го дала. Искам да излезе акта за раждане и да попълня всички документи за офиса на един път. Дано няма проблем, че малко ще го забавя за НОИ иначе изплащането ще е по натам с това забавяне от моя страна, то е ясно.

Ние на море няма да ходим или поне на този етап мислим така.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 20:44 от JustLinn

# 258
Добре де защо на гладно? Нали е мастно разтворим, не е ли по-добре да е с млякото? Само моя логика де.

# 259
Aз го капя директно в устата преди ядене и веднага давам млякото да го глътне заедно с него

Добре де защо на гладно? Нали е мастно разтворим, не е ли по-добре да е с млякото? Само моя логика де.

# 260
Макси днес повръща след абсолютно всяко хранене и вече не е тънка струйка, а на парцали. Имаме проблем с оригването, но дори и в редките случаи, в които се оригне пак повръща. Днес цял ден плаче, мислех, че са колики, но вече започнах да мисля, че е нещо друго. Около 10 пъти е повърнал от сутринта. Неудобно ми е по това време да пиша на педиатърката, но съм ужасно притеснена ☹️ имате ли идея защо може да е това постоянно повръщане ☹️☹️☹️

# 261
Аз се чудя за акта за раждане. Отивате след 14 дни в общината и го взимате или някой ви се обажда,че е готов? За София питам. Аз родих на 24 и от кога да ги смятам ? От 27 ли?

# 262
Аз се чудя за акта за раждане. Отивате след 14 дни в общината и го взимате или някой ви се обажда,че е готов? За София питам. Аз родих на 24 и от кога да ги смятам ? От 27 ли?
аз раждах в майчин дом и ми казаха от Триадица че трябва да го взема, но като се обадих да питам дали е готов ми казаха че си ми е в общината по постоянен адрес. И виждам че е издаден на 13.5 което е понеделник а аз родих на 10.5

# 263
Гери също връща, но е като чертичка стича се по бузката,тези парцали какво са малко плашещо ...пиши й на Вайбър поне.

От 17 задрямва малко и хоп рев...кръст не ми остана ...

# 264
Макси днес повръща след абсолютно всяко хранене и вече не е тънка струйка, а на парцали. Имаме проблем с оригването, но дори и в редките случаи, в които се оригне пак повръща. Днес цял ден плаче, мислех, че са колики, но вече започнах да мисля, че е нещо друго. Около 10 пъти е повърнал от сутринта. Неудобно ми е по това време да пиша на педиатърката, но съм ужасно притеснена ☹️ имате ли идея защо може да е това постоянно повръщане ☹️☹️☹️
Рефлукс. При някои бебета е доста силно изразен. Аз и с двете деца в това отношение изтеглих късата клечка. Баткото нон стоп повръщаше и бях спряла да го оригвам дори, сега и малката е същата работа. Отмина след захранването.

# 265

В общината по местожителство, аз лично се обадих да ги питам дали е готов и бяха много любезни. С него ми дадоха поздравителен адрес от кмета и монета, много мило беше 😁

# 266
Аз ходих на 2 прегледа при педиатри заради повръщане. При нас една седмица повръща след всяко хранене и то на фонтан, други дни изобщо не повръща. И на двата прегледа ми казаха, че е физиологичен рефлукс и не се предприема нищо.
Разбира се все пак се консултирайте с педиатъра, но не мисля, че трябва да се притесняваш. Много бебета повръщат. Лекарите ми казаха щом бебето не усеща дискомфорт по време на повръщането няма нищо притеснително.
Ние отново сме обратно на всякаква логика, но забелязах, че след хранене ако веднага я оставя да легне повръща много по-малко или изобщо не повръща отколкото ако се опитвам да я държа права 20-30 мин след ядене.

Макси днес повръща след абсолютно всяко хранене и вече не е тънка струйка, а на парцали. Имаме проблем с оригването, но дори и в редките случаи, в които се оригне пак повръща. Днес цял ден плаче, мислех, че са колики, но вече започнах да мисля, че е нещо друго. Около 10 пъти е повърнал от сутринта. Неудобно ми е по това време да пиша на педиатърката, но съм ужасно притеснена ☹ имате ли идея защо може да е това постоянно повръщане ☹☹☹

# 267
  • София
Аз раждах в Токуда и ми казаха до две седмици след раждането да отида да го взема от общината. ММ отиде може би седмица след изписването да провери дали е готов. Беше.

# 268
До момичетата със секцио - вашите лекари какво казаха относно връщането към интимните моменти с ММ, кога вече може? Аз пропуснах да го обсъдя с моя лекар на профилактичния

# 269
На мен ми каза 45 дни без секс и забременяване не по-рано от 1г и половина.

Общи условия

Активация на акаунт