❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 25 032
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Хич не ми е до секс. Иначе се минах с бръснач, но до разреза. Все пак съм 12 дни от операцията.
И аз съм гнусна, потя се, косата я мия и след нощните изпълнения пак е гадна. Започнах поне да използвам козметиката си и си оправих веждите.
Утре сме на лекар и ще ни е първото излизане, надявам се да имаме зелена светлина и да почнем с разходките.
Депресията малко ме отпусна, но се надявам след излизането навън съвсем да изчезне.
Запазих си час за преглед при Аг, ще видя и детето да го заведа в клиниката за профилактичен, че личната каза, че не довършват курса с витамин К започнат в родилното.

# 301
И аз нищо не чистя все още. За краката да не говорим как нямам никакво време. Добре че сестра ми ще дойде тази седмица, че малко да се пооправя. А на фризьор кога ще отида също не е ясно. Че все пак е лято. Аз вече съм добре с кг ама този корем много виси бе…. Голяма мъка ми е…

# 302
  • София
Аз се обезкосмявам навсякъде, като внимавам с белега, разбира се. Е, влизам да се къпя като ММ се прибере от работа. Ако е бърз душ може и докато малкия спи. На отворена врата, за 5 минути. Много се потя в тия жеги. Отделно, че и хормоните още играят. Но пък успях да отида на фризьор за боя миналата седмица. Да се почувствам като едно време. Smiley
За секс още не ми е дошла музата. Отделно, че съм много раздразнителна и сама не се трият понякога.

# 303
Ох искам и аз на фризьор амаа не зна  кога ще имам време за това. Засега ММ ще ме подстриже, справя се доста добре с обирането на връхчетата и оформяне на косата. За балеаж съм аз ама може би за погачата да се постегна ще видим.

# 304
Аз ги махнах навсякъде ама пак пораснаха хахах
Искам да си махна кичурите взех си боя шампоан...съжалих сто пъти почти не хвана ...и мацаницата беше 🫥🫥🫥после чистих банята сто часа 😁

# 305
Здравейте,
колко често правите масаж на бебчетата и гимнастика?

# 306
И аз съм за подстригване.От Септември не съм ходила на фризьор Grinning Бретона само стрижа с машинката на ММ.

# 307
Аз още не съм родила - но отидох поне да ми вземат връхчетата, че положението беше много зле. Надявам се за погачата да мога да отида да си вдигна балеажа и някоя терапийка да си направя. Мечтая си за масаж на цяло тяло. Искам и едно хубаво почистване на лицето и пак някоя терапия. Другата седмица съм на кола маска на крака и интим и после ще му мисля кога ще мога да ида вече като родя. Много си мечтая за масаж 🥰 Знам, че има масажи за бременни, но искам да е истински, да ми е удобно и да се отпусна за един час. Ех….

# 308
Ваня, това беше хубаво на престоя в родилното, че идва физиотерапевт и предлага масажи. Да, не са нещо уау ама пак ти размачква гръб, врат и ако имаш оплакване нещо.

# 309
Ваня, това беше хубаво на престоя в родилното, че идва физиотерапевт и предлага масажи. Да, не са нещо уау ама пак ти размачква гръб, врат и ако имаш оплакване нещо.

От сега казвам: ЩЕ ИМАМ ОПЛАКВАНИЯ 🤣🤣🤣 Да идва 😃😃😃

# 310
О да, липсват ми масажите от болницата! Много добре ми идваха и на мен Simple Smile
Имам и един подаръчен ваучер за масаж още от миналата година, че не беше подходящ по време на бременност. Чета сега, че и при кърмене някои масажи не са подходящи, та дано поне да мога да си го използвам.

За косата, аз очаквам съвсем скоро да започне да пада и ще гледам поне да я скъся малко преди това, че вече е доста дълга и изтощена. Кожата ми също е супер зле заради хормоните. При вас как е?

Я кажете, вие пиете ли някакви витамини? Аз спрях всичко без витамин Д и се чудя кога да пусна едни контролни изследвания, за да проверя как са нивата.

# 311
Аз пия витамин д и омега 3 6 9. Кожата ми уж беше добре, днес обаче имам някакви пъпчици. Косата ми е гадна и нищо не помага, само се надявам да ми се размине косопада.

# 312
Аз пък имам някакво усещане,че днес ми дойде ц.не знам нямам болки...странно Гери е на почти месец ...ами ще следя тези дни и следващите и ще си засека ако не този месец другия ще знам със сигурност ако се повтори.

# 313
О да, липсват ми масажите от болницата! Много добре ми идваха и на мен Simple Smile
Имам и един подаръчен ваучер за масаж още от миналата година, че не беше подходящ по време на бременност. Чета сега, че и при кърмене някои масажи не са подходящи, та дано поне да мога да си го използвам.

За косата, аз очаквам съвсем скоро да започне да пада и ще гледам поне да я скъся малко преди това, че вече е доста дълга и изтощена. Кожата ми също е супер зле заради хормоните. При вас как е?

Я кажете, вие пиете ли някакви витамини? Аз спрях всичко без витамин Д и се чудя кога да пусна едни контролни изследвания, за да проверя как са нивата.
[/quoteAlive и билкова кръв вземам.Второто защото бях пребледняла след изписването от болницата. Сега се чувствам нормално.

# 314
  • София
Аз за момента си впръсквам витамин Д спрейчето. И Б12 когато се сетя.
Пък косата и кожата са ми ок, като през бременността. Ще видим занапред как ще е. Косата не ми е проблемна, кожата винаги е била.

Общи условия

Активация на акаунт