❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 24 942
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Излязохме 9.30 и беше жега ...
Като се прибрахме я съблякох и сега спи по късо боди,боси крачета и тънка пелена 🩷за вън още не смея къс ръкав май.
Май ще трябва да търся някакви клинове или нещо поне краката да са покрити,иначе имам,но то си е баш лятно и ще са голи краката

# 121
Ние цял ден сме по боди с къс ръкав. Много е топло. Като заспи и завивам само крачетата.

# 122
  • София
Ние бяхме навън от 12 до към 13.30. С боди с къс ръкав, чорапки на крачетата и одеяло. Добре му беше, спа през цялото време. Намерихме си сенчеста пейка, добре се получи. Но много топло стана и не посмях да го държа повече. Аз самата не обичам жегите, та се прибрахме за обяд. Sleeping

# 123
Аз се каня след малко да излезем на разходка. Времето е приятно. Ама ще го оставя с гашеризонче и ще сложа едно одеяло за всеки случай, тя количката достатъчно го пази.
Аз съм на по едно кафе на ден + фрапе (не мога без него), мляко редовно пия (през бременността се зарибих), но с хранат съм проблемна по принцип - месо почти не ям, зеленчуци да, яйца и бобови изключих заради бебчо. Та само се въртя гладна.. не знам кога ще смъкна килограми като де озъртам хах. Иначе по семинари все казват, че храната не влияе на кърмата ако не се прекалява, знам ли..

# 124
Ние бяхме навън от 13:30 до 15:30 да обядваме с тати. Бяхме в едно заведение с много хубава сянка, та бебока откърти там сън 2 часа. Събуди се само да хапне, изпразни една гърда и задряма пак 😁 беше по боди с къс ръкав, ританки и отгоре му бях метнала едно тънко чаршафче на крачетата. Сякаш му беше добре, като го пипам ми се струва нормално топъл

# 125
Ние бяхме навън от 12 до към 13.30. С боди с къс ръкав, чорапки на крачетата и одеяло. Добре му беше, спа през цялото време. Намерихме си сенчеста пейка, добре се получи. Но много топло стана и не посмях да го държа повече. Аз самата не обичам жегите, та се прибрахме за обяд. Sleeping
Голи крачета ли или гащеризон цял само с къс ръкав.
Ние правим второ излизане днес.🐣
Пак е жега няма никой навън.
Мм ни свали,но ще прибираме сами,престраших се😁бавно,бавно все ще се качим 🌈

# 126
  • София
Голи крачета, само чорапи имаше. Завит, разбира се. Постоянно го пипах да не е студен. Не беше, даже беше топъл.

# 127
Въпрос към кърмещите майки:
Ако бебето ви е хапнало да кажем в 17:50 и е цокало около 20 мин и е пуснало гърдата самичко, обаче в 18:30 пак потърси и си цокне малко за 5-6 минути, броите ли го за отделно хранене или е продължение на предното?

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 20:09 от pauly

# 128
Аз по-скоро като отделно го броя.Моя винаги така прави.Отначало сучеше през 20-30 мин,сега през 1 час някъде.Забелязвам,че и по-дълго суче,което е добре.Абе има напредък за 10 дни.Но неможе да ми изпразни гърдата и след това се цедя.Но аз имам и много кърма де.А тези,които ползвате кремза зърна,помага ли ви?Едното много ме боли,малчо много стиска и мисля утре да го слагам на другата гърда само.А и кремче може да си купя

# 129
И мен много ме болят. Помага ми единствено студени компреси.

# 130
Макс е буден от 17:00, иска да суче през половин час, от тогава до сега е сукал 5-6 пъти вече. Имам си кърма, той хапва и сам пуска гърдата, значи се е нахранил. Унася се в мен, а като го сложа в кошарата следва неистов рев. Като го взема аз или баща му, иска пак да суче. Притеснявам се, че будува толкова време вече, изнервена съм максимално и не знам какво да правя, на косъм съм да изляза от стаята и да си сложа слушалки, не издържам...

# 131
  • Пловдив
Просто го остави да поспи в теб щом се унася. Не винаги им е до леглото. По-добре да поспи по какъвто и да е начин, отколкото да се преумори и да започне да нервничи, което съвсем ще затрудни приспиването.

# 132
Deni аз се кълна в крема за зърна. От ден 1 до сега го ползвам (ден 35). Смея да твърдя, че  това е едно от нещата които ми спасиха кърменето.
Любимият ми е този балсам - Mustela Maternite Успокояващ балсам за зърна при кърмене органик 30 мл.  Много приятна консистенция има и не е много мазен.

# 133
Просто го остави да поспи в теб щом се унася. Не винаги им е до леглото. По-добре да поспи по какъвто и да е начин, отколкото да се преумори и да започне да нервничи, което съвсем ще затрудни приспиването.
Аз го оставям, обикновено всеки ден има по 1 или 2 дремки, които са си в мен, а ако иска и повече. Сега обаче ако го оставя в мен придремва за около 5 минути и пак се събужда, разликата е, че не започвс да плаче веднага, а търси да хапва. Имах намерение да го къпем и се надявах това да го успокои, но няма да стане тази вечер с това кърмене през 30 минути. Не знам, разходките ли му идват много (правим по 2 часа) или нещо друго правим грешно, не знам какво се промени, но това е вече 3та вечер - предните две не беше чак така, но пак будуване дълго време и сучене на поразия.

# 134
Yo_St благодаря  Утре ще попитам в аптеката,че доста боли,а трябва да кърмя.
pauly не се ядосвай.Аз така бях в началото и споделих тук,че детето ми все е гладно.То му научих номерата.След като заспи докато го кърмя,не го оставям в креватчето,защото ще има още сучене след 15-20 мин.Изморяват се много бързо,мънички са.Пуска гърдата защото е изморен.За това не се наяждят от първия път.С времето като заякнат нещата ще са други.Поне това са моите наблюдения от моето дете.

Общи условия

Активация на акаунт