❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 25 013
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
И вчера бебата повръщаше след всяко ядене. И то качествено. Оригвам я и я слаган в кошарата и пак връща… Оплаквам се вечерта на мм и цяла вечер нито 1 път на повърна… В петък съм при педиатъра мисля да го изкоментирам. Тя по принцип си връща. Къде по малко къде повече. Ама си наддава де… 2820 ни изписаха, миналата седмица ходихме да я теглят 4 кг и малко. Акото в добре, доста пишка. Така че се надявам да е Ок. Само мисля вариант и аз да надигна главичката и или възглавничка да и купя.
Аз даже съм с ежедневни превръзки, толкова малко тече…

# 286
За 15 дни - 200гр.
Колко е наддала?

А нещо давала ли си? На гастро водила ли си ги? И моята повръща, не след абсолютно всяко хранене, но на 70-80 процента. На кърма е и ме е страх да не ми кажат антирефлуксно мляко да давам. Отделно педиатъртт мисли, че я прехранвам, защото е на поискване, ама в същото време е наддала супер малко за 15 дни и сега ще пускаме изследвания, защото според мен и с акото има проблем
Макси днес повръща след абсолютно всяко хранене и вече не е тънка струйка, а на парцали. Имаме проблем с оригването, но дори и в редките случаи, в които се оригне пак повръща. Днес цял ден плаче, мислех, че са колики, но вече започнах да мисля, че е нещо друго. Около 10 пъти е повърнал от сутринта. Неудобно ми е по това време да пиша на педиатърката, но съм ужасно притеснена ☹ имате ли идея защо може да е това постоянно повръщане ☹☹☹
Рефлукс. При някои бебета е доста силно изразен. Аз и с двете деца в това отношение изтеглих късата клечка. Баткото нон стоп повръщаше и бях спряла да го оригвам дори, сега и малката е същата работа. Отмина след захранването.

# 287
Mini9999 ето този. С еспумизан л имам лош опит и изобщо не го давам.

# 288
Аз лохии почти нямам (ежедневната е чиста), само като се натоварвам има малко (разходка навън или дълго стоене на котлона). Добре ли е, не е ли добре не знам.

Аз давам Абоколикен с лайка - приятелка ми го беше дала още преди да родя, та с него сме. На моменти е добре и го успокоява, друг път не. От снощи до сега имаме сън общо 4 часа.. Joy

# 289
  • София
При мен лохиите почти спряха. Има някакво зацапване, но слабо. Ходя с ежедневни превръзки. И Гого тези дни връща мляко. Не е много, оригва се. Може би не трябва след оригване да го слагам веднага да ляга. Ще пробвам да го държа повече изправен.

# 290
При нас е много тънък момента с това оригване. Или заспива на мен или ако не се оригне и почвам да я стимулирам да стои будна се разкривява адски много. И няма заспиване…

# 291
Аз също давам тези Абоколикен.Понякога се свива и мръщи,и почервенява моето дете и после пръцка и пълни памперса и се успокоява.Незнам това ли ка коликите,не са ли.Гушкам го,жал ми е така да го го гледам да се свива.Иначе и той повръща чат пат,но е много лаком и го отдавам на това.Направо е като стръвник като започва да цока Grinning
А  бебо има млечица-бели петънца по устичката.Ще звънна утре на педито да и кажа,ако трябва да мажем с нещо
И аз имам някакво слабо течение,тия превръзки ми омръзнаха вече.Но поне не ме боли.
Днес ходих при АГ-то да ми види конците.Външния ми падна днес,за вътрешните ми изписа Цикатридина овули.

# 292
При нас също оригването е рядко, на кърма сме, като само вечер се налага някой път АМ. Сега съм с ново притеснение, май я почнаха колики, на 10 дни сме и в памперса имаше и типичните жълти грашки, но и слуз и като че ли е леко по-течно, при вас случвало ли се е? Започнахме иначе био амика и май имат лек ефект

# 293
Аз скачам с един неудобен въпрос.. заговорихте по-рано за секс, та.. момичетата със секцио (и с нормално раждане и шевове) как се обезкосмявате? Доктора ми беше казал поне 15 дни след операцията. Такъв дискомфорт не съм имала никога. Събирам смелост да вляза в банята, пуст страх за разреза.

# 294
  • София
Не се обезкосмявам никъде в момента. Откакто родих едвам намерих време да си оправя веждите... Веднъж!  Ходя с дълги панталони и не знам кога ще успея да си оправя краката, че да сложа нещо късо в тая жега. Триъгълника ми е последна грижа, и без друго и до секс не ми е.
Аз имам друг проблем. От хормоните ли, от друго ли, ама много мириша. Направо два пъти дневно трябва да се къпя, че иначе е ужас. Дано се намести това скоро...

# 295
Аз ходя на кола маска и по месец съм ок. Сега може да се наложи да мина месец, но няма да е голяма драма. При мен са меки и не ме дразнят. Предполагам, ако се ползва бръснач положението ще е страшно след месец.

# 296
Аз много внимателно и оставих малко косми може би един пръст настрани де 🫢хаха под разреза,секцио, вс друго си махнах.
Не смея толкова близо да пипам още все пак е ножче
Утре сме на консултация да видим как е.
И ще си задам въпросите.

# 297
И аз не се обезкосмявам отдолу.Само триъгълника.Не смея с тия конци.Докато не ми кажат,че съм ок няма да пипам нищо.И аз ходя също с дълги панталони,тялото ми е ужасно.Срам ме е от себе си,корем увиснал,стрии,грозно тяло.Дано сега лятото малко да заприличам на старото си аз.Свалила съм за 1 седмица 2 кг,това ме обнадежди Grinning

# 298
И аз не съм обезкосмявала все още интимната зона заради шевовете. Конците чак преди няколко дни паднаха, така че ще изчакам да се изчистят съвсем.  Гадно е, ама ще го изтърпим и това.
А с този сух режим през цялата бременност, аз забравих изобщо какво е секс 😁 Другата седмица съм на контролен преглед и ще видя АГ какво ще каже и какво е положението с вътрешните шевове. Simple Smile

# 299
Аз пък не мога да спра да хваля моя АГ, такъв белег имам - като драскотина, направо не мога да повярвам колко майсторски е зашито и не се вижда. Аз си се обезскомих смело, ръце, крака, интимна зона (внимателно около белега, но и той самия някак си ми идва над линията, от която започва окосмяване). Остава да свършат лохиите и да се впускаме в приключения, че горкия ми мъж го съжалявам вече 😁 но и на мен ми се възвърна желанието

Общи условия

Активация на акаунт