❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 25 013
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Аз пък не мога да спра да хваля моя АГ, такъв белег имам - като драскотина, направо не мога да повярвам колко майсторски е зашито и не се вижда. Аз си се обезскомих смело, ръце, крака, интимна зона (внимателно около белега, но и той самия някак си ми идва над линията, от която започва окосмяване). Остава да свършат лохиите и да се впускаме в приключения, че горкия ми мъж го съжалявам вече 😁 но и на мен ми се възвърна желанието

И моя лекар го направи перфектно,при мен е точно една драскотина ,която вече е едва забележима
Паули +1 нямам вече нито един косъм,днес се и аз пооправих,точно там ми е над пубисната област и на мен разрезът
И аз имам огромно либидо от този завишен пролактин нещо ми става ,чакам и аз лохиите ,вече вървят към бели ,дано спрат скоро 😂

# 316
И аз си мечтая за масаж, макар че ще заспя в секундата, в която легна 😀. Чакам да дойде свикървата на гости и ни записвам с мъжа ми на couples massage.

Също се чувствам доста отблъскващо, надявам се бързо да се донаместят хормоните. И миризма имам, въпеки че се къпя всеки ден и кожата ми е зле. Днес съм на фризьор, поне това да оправя. За първи път в живота си мисля да се подстрижа късо.

Сексът е абсолютен мираж още. Чакам да мине конролният преглед първо, да видим всичко наред ли е долу. Тогава и ще се обезкосмя, още ме е страх, доста шевове имам 😬

# 317
За миризмата и аз си я имам.Не е нищо притеснително.Потя се по цял ден,най-вече мириша на развалено кисело мляко.Гърдите ми потичат когато си искат,сменявам сутиени и тениски постоянно,всеки ден пера мои неща или на бебо и картинката е пълна.Аз пък искам да се наспя.Много много ми се спи Disappointed
Ако ми остане време днес ще си изрежа ноктите на краката,ще ги оформя малко и ще се лакирам.Малко за самочувствие по-скоро

# 318
Дени вземи се подплънки за кърмачки,бях намерила в Пепко и взех на добра цена са💯супер бяха ...после от аптека взех по-евтините от два вида и не бях доволна отлепяха се. 
И аз искам да се наспя дремнах с малката ама голямата все иска да й пускам детско и мижа с едното око ....пия кафенце сега

# 319
Да вярно Мими,хич не се сетих за подплънки.Слагам си парчета от Кухненска ролка Grinning Само се мия,лепкам от тая кърма навсякъде.Абе крава съм си и това е.Поръчах си автоматична помпа,че ми окапаха ръцете с ръчната.Ако знаех,че ще имам толкова кърма,щях предварително да си взема.Тези дни съм сама и няма на кой да оставя бебо за да ходя да си я взема

# 320
А по-добре да се изчака,не пари на вятъра,да се види колко кърма имаш,аз с моите 50....😁съм добре с ръчната,даже вече и нея не ползвам мързи ме да мия 😁директно давам.

# 321
Да вярно Мими,хич не се сетих за подплънки.Слагам си парчета от Кухненска ролка Grinning Само се мия,лепкам от тая кърма навсякъде.Абе крава съм си и това е.Поръчах си автоматична помпа,че ми окапаха ръцете с ръчната.Ако знаех,че ще имам толкова кърма,щях предварително да си взема.Тези дни съм сама и няма на кой да оставя бебо за да ходя да си я взема
Трябваше да пишеш че ти трябва помпа. Моята е чисто нова и седи е така и няма какво да я правя

# 322
Този косопад, който обсъждате, с кърменето ли е свързан? Аз като не кърмя да очаквам ли?

Анито днес е добре, предните 2-3 дни беше кисел лимон. Нощем спи, но през деня е ад, всичко ѝ омръзва. Но пък добре, че нощем се наспиваме, само да разреди малко храненето. Понякога и на 5 часа се събужда, но по-често на 3.

# 323
Този косопад, който обсъждате, с кърменето ли е свързан? Аз като не кърмя да очаквам ли?

По-скоро с наместването на хормоните след раждането.
На мен дори и след спонтанния аборт адски ми падаше косата. Сега очаквам да се случи същото, но не знам дали има връзка с кърменето и дали това забавя/забързва процеса. Може и да има късметлийки, на които им се разминава. Simple Smile

Аз пък тъкмо похвалих Марина, че 5 поредни нощи си спеше перфектно, и тази нощ до 4ч нямаше заспиване. Беше страшно кисела и активна и буквално не искаше да се отлепи от гърдата ми. Май я почват и нея гадните колики.

# 324
Аз пък понеже имам гъша кожа и преди години се беше изчистила с разни мазила и сега след като родих, то ръце то гръб, а по гърба никога не съм имала… иначе за сега косата ми е неукротима, почти не се омазнява ама е много буйна… може да е от витамините, които пих. Дано да няма косопад, че преди да забременея имах много проблеми с косата и скалпа.

# 325
Момичета, държите ли бебчетата си полуседнали във вас?
Имам предвид седнали сте на дивана например краката са ви напред свити в коленете и слагате бебока облегнат на бедрата ви с лице към вас. Не знам седнало или полуседнало положение се води.
Аз много обичам, защото така ръцете ми се свободни и мога да си играя с нея и да й говоря и да се гледаме.
Обаче се зачудих дали пък това не е вредно за гръбнака й, малко се попритесних

# 326
Държа я, да. Почти в същата поза е в столчето в колата, което е за новородени, така че не мисля, че е седнала.

# 327
И аз го държа полу седнал понякога.Докато го храня или да погледа.Обаче едната баба ми направи забележка,че е малък да го държа седнал.От толкова даване на акъл вече незнам кое може и кое не Confused

# 328
Мм веднъж държа така каката и майка му му се скара 🤷🤷сега не смея по скоро аз седя тя ляга на бедрата ми ...и краката вирнати нагоре към гърдите ми 😁

# 329
И аз го държа дребчо така.. да си гледа и изучава.
Вие кога ще давате черно-бели карти на бебетата? Купих едни намалени от озон, но се чудя след първия месец или мога и сега?

Общи условия

Активация на акаунт