❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 24 928
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Какъв е пакета в Щерев? Аз съм там, но не са ме запознали. Сигурно като родя. Какво включва и цена 😃

# 586
Ваня, ето направо линк към сайта -  https://shterevhospital.com/pregledi-i-konsultacii/pediatriya/abonamenten-paket
Какъв е пакета в Щерев? Аз съм там, но не са ме запознали. Сигурно като родя. Какво включва и цена 😃

# 587
То си имало инфо в сайта, но кой да търси 😃 Благодаря ти ❤

# 588
  • София
Момичета, тези от вас които са на АМ какво точно давате? Ние сме на Хип Комбиотик но искам да го сменя. Ще се консултирам с педиатърката, разбира се. Искам най-доброто, макар това да е много относително...

# 589
Аз късно разбрах за него от момичето, с което лежахме в реанимация и веднага проучих. С ММ го изкоментирахме и решихме, че наистина спестява време и всичко е на едно място.

В болницата даваха Аptamil pronutra и си взехме същото за вкъщи, позвали сме го 1 ден, докато почна да се цедя и да давам кърма. Не мога да дам отзиви за продължително ползване.

# 590
[/b]quote author=Muffin... link=topic=1661712.msg48161377#msg48161377 date=1718290923]
Момичета, тези от вас които са на АМ какво точно давате? Ние сме на Хип Комбиотик но искам да го сменя. Ще се консултирам с педиатърката, разбира се. Искам най-доброто, макар това да е много относително...
[/quote]

Защо ще го сменяш? Ние сме с аптамил и мисля да го сменя с Нан. Пробвах да го сменя един път, но много я стегна корема (уж казват че е съвпадение смяната на млякото с коликите) но мен ме е страх пак да го пробвам. От аптамила нещо все е гладна и ми препоръчаха нан. Та се чудя от утре дали да не я пробвач пак…

# 591
  • София
Имам чувството, че по-бавно качва от Хип. Като чета и слушам други бебета са по 4 кила на 1 месец. Гого е към 3.700 Иначе си хапва, нормално се изхожда. Както казах ще питам и педиатърката за мнение. За Аптамил има добри отзиви. Както и за Фризолак и Лактана Био. Към тези проявявам интерес.

# 592
Момичета имате ли режим с вашите бебоци? Имам чувството, че всичко е много хаотично при нас. Сутрин се разхождаме, на обяд малката госпожица спи, правим гимнастика, четем книжки и се занимаваме, пак спи- някой път подремва по 30-40 Мин, друг път час или два. Вечер къпане, хапване и сън, но не винаги заспива след тези процедури и записва към 21-22:30. Би ми се искало да изградя правилен режим на детето, на 40 дни е, знам че е рано още.

# 593
Момичета, здравейте! От какво може бебче на 10 дни да не иска да спи с час, час и нещо? На смесено хранене е, тъй като не ми стига кърмата и я дохранвам с аптамил. Но проблема е, че има периоди през деня в които отказва да спи , заспива за 20-30 Мин и се буди и стои будна за около час, час и малко и това се повтаря няколко пъти през деня.

# 594
Моето го правеше същото, на нищо не се дължи. Просто всеки ден е различен и сам за себе си. Като му се спи, ще спи, като му се яде, ще яде. Според мен не се притеснявай.
За режим не мога за посъветвам, защото ние сме пълен хаос, но мисля че ще дойде натурално като мама и бебе малко се поосвестят и се напаснат.

Момичета, здравейте! От какво може бебче на 10 дни да не иска да спи с час, час и нещо? На смесено хранене е, тъй като не ми стига кърмата и я дохранвам с аптамил. Но проблема е, че има периоди през деня в които отказва да спи , заспива за 20-30 Мин и се буди и стои будна за около час, час и малко и това се повтаря няколко пъти през деня.

# 595
Ние сме на режим - 9:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00, 00:00 и 5-6 сутринта. Смесено хранене (абе кърмата ми е 20-30мл за никъде съм). Но съня е мираж.. когато иска и колкото иска - общо взето по-голямата част е буден хаха
Сега.. дайте съвет, моля! Борис има доста слюнка, спи на една страна подпрян с хавлия. Като спи се търкулва с крачета се плъзга и ляга по гръбче с глава настрани. Спи си той, прави си балончета със слюнка и си подпрял главата права на хавлията, закашля се и се задави. Не мога да сваря да тупам, обръщам и какво ли още не. Бая се поуплаших. Как да го оставям да спи.. Притеснява ме, че ако махна хавлията ще се търкулне по цялата кошара (че предната седмица си беше вкарал ръката в решетките, а го бях сложила да спи доста по назад).

# 596
И аз искам да имаме някакъв режим,но май е рано.И при нас е хаос отвсякъде.Тъкмо си мислех преди няколко дни,че сме уравновесили нещата и от следващия ден нищо общо.Засега сигурни часове са ни 12 на обяд и сутрин към 6 часа за ядене.Останалото време е когато му скимне.Като цяло се буди през 2 часа да яде.Рядко повече

# 597
Ние с аптамил пронутра.

Обмислям да го сменя с Аптамил комфорт,главно заради акането ....само проблеми.🥴

Какво те притеснява за един месец колко е качил?Колко се роди също има значение,моята се роди голяма и не е качила кой знае колко😁чака да се изравни с малките явно

*Какво излиза,че всеки каквото мляко започне не е доволен🤔

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 22:31 от Mimi9999

# 598
Em22, пробвай с възглавница против обръщане. Ето така изглеждат:

Виждала съм във Вис Виталис, но със сигурност и другаде ще ги има.

# 599
  • София
Гого се роди 2920. Изписаха го 2730. Днес го теглихме - 3780. В Токуда на контролните прегледи една педиатърка каза, че качвал бавно. Мен ме успокоява, че си хапва. Но се замислих дали въпросното мляко му влияе добре.

Общи условия

Активация на акаунт