❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 24 913
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря Tanq 😊 и двете едновременно ли ги ползва?

# 661
Благодаря Tanq 😊 и двете едновременно ли ги ползва?

Даа, таблетките 2х1, крема се мазах по често. Дано да ти помогне, аз толкова бях отчаяна, тъй като съм оперирана и като ми излезнаха пак мислих че мъката отново ми започва. Но за 3 4 дни ми се размина.

# 662
Таня, а кърмиш ли? Мен ме притеснява дали стават за кърмещи майки, не че много кърма имам де, ама все пак.

# 663
Аз дадох на моето дете АМ днес.С тая кърма детето иска през половин,един час да суче.Изморих се,вечно гладен.Като количество е  по-добре,но немога да насмогна на бебо през 1 час.Та реших да му давам и АМ да се наяжда детето,а и от кърмата ще му давам.Някак така ще редувам. Може би си и расте и иска повече папане,а аз немога да му го подсигуря. Confused

# 664
Важното е да е сито и спокойно😊не се притеснявай

# 665
Днес дойдох на Борко вит К (дето сте пуснали снимка) 20 капки. В аптеката ми казаха преди ядене. Та сложих на лъжичка и в устичка. После сука малко гърда и шише АМ. Оригване, държане на ръце 20мин и повръщане. Сега се притеснявам да не е повърнал и витамин К.

# 666
Ем, моят му дадохме в лекарския кабинет и той буквално го изплю. Доктора каза, не се притеснявай и не сме давали втори път. Същата мисъл обаче ме тревожеше и мен.
Днес дойдох на Борко вит К (дето сте пуснали снимка) 20 капки. В аптеката ми казаха преди ядене. Та сложих на лъжичка и в устичка. После сука малко гърда и шише АМ. Оригване, държане на ръце 20мин и повръщане. Сега се притеснявам да не е повърнал и витамин К.

# 667
Аз нещо не мога да се справя с това шише, нищо не капва от него. Нали трябва да се даде 2 мл? Ще отида до аптеката за спринцовка. Какво мислите?

# 668
При нас бяха с пипетка,май е по-лесно за бебе

# 669
Таня, а кърмиш ли? Мен ме притеснява дали стават за кърмещи майки, не че много кърма имам де, ама все пак.

Да кърмя! Консултантите по кърмене в болницата провериха дали може да се приема и казаха да!

# 670
Моят мъж ползва прокто гливенол от години като се обострят. Казва че само това го оправя. Дано ви помогне момичета. Много са неприятни тия хемороиди.

# 671
Как сте днес?
Аз днес забелязах малко пъпчици по бузката и челото,предполагам бебешко акне или претопляне ...как е станало нз ходи с къс ръкав само,лека пелена при климатик и така....
Но са малко засега и се виждат ако се доближа само.
Онзи ден малко й сложих олио,ама то капки може и от него.🤯
Няма да я мажа вече с нищо ....ама така хубаво ухае на бебе после

# 672
Ние днес бяхме навън,но заваля и се прибрахме.От вчера давам Инфакол за коликите  пък ще видим дали ще има ефект.Детето основно вечер се свива и плаче Confused
До обяд давам кърма после АМ.Докато има ще давам.

# 673
и при нас така и то само от страната, на която е спала така че според мен е от топлото от изпотяване. Минавам ги с едно тампонче с физиологичен разтвор (за всичко го ползвам Grinning) и след половин час ги няма
Как сте днес?
Аз днес забелязах малко пъпчици по бузката и челото,предполагам бебешко акне или претопляне ...как е станало нз ходи с къс ръкав само,лека пелена при климатик и така....
Но са малко засега и се виждат ако се доближа само.
Онзи ден малко й сложих олио,ама то капки може и от него.🤯
Няма да я мажа вече с нищо ....ама така хубаво ухае на бебе после

# 674
Момичета, как да разбера дали имам диастаза на корема? (в момента имам един кат мазнинки, ама ще ги изчиствам скоро) Чудя се кога мога вече да стягам корема - медец-два ?

Общи условия

Активация на акаунт