Четвъртокласници 2024/2025

• 25 421
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
Дайте идея за РД, моля?

# 181
  • София
Боулинг или ескейп стая, това последно беше при нас.

# 182
9тия рожден ден беше в Метро академия, нещо като Мастър шеф за деца беше, 8мия в регионалния музей на София, 7мия в Музейко. За 10тия иска Фънтопия, за 11тия на батутите в Ринг мола, забравих как се казва мястото.

# 183
И при нас беше escape стая, а на приятелче - лазерната арена в Парадайз център.

# 184
И при нас беше ескейп стая. Много им хареса на.всички.

# 185
Много благодаря. А кои ескейп стаи? Ние бяхме на Гурко, вече забравих как се казва.

# 186
Странна птица - и за мен… Раницата му тежи 10кг - преди малко я измерих. Другите деца остават следобед на “занималнята” в училище и се подготвят там, не носят нищо в къщи; аз го прибирам от миналата година да учи самостоятелно вкъщи, а от 1ви клас си приготвя и носи раницата всеки ден. Тоест, я нося аз или татко му.

Le Griffon, много е хубаво това! Чудя се, ако са до обяд, кога взимат часовете по останалите предмети 🤔

# 187
Shimbite, сондирай мнение с детето, ще си каже къде и ако не е нещо невъзможно или скандално, както моята искаше с целия клас в Дисниленд, защо не. Моята беше на рожден ден в ескейп стая и не й хареса изобщо 😏 което мен ме изуми, защото намирам идеята за много яка и даже ме е яд, че от моите приятели никой не се е сетил да ме покани на такъв рожден ден 😄 Нахални били децата, бутали се, крещяли, ама как пък никой не се съобразил с нейно величество 🙄 Все едно в желаната от нея Фънтопия ще се галят по бузките и ще си правят реверанси 😆

# 188
Иска пак в ескейп стая, но да не е миналогодишната. Затова разпитвам:) А и за да мога нещо различно да предложа;)

# 189
  • София
Иска пак в ескейп стая, но да не е миналогодишната. Затова разпитвам:) А и за да мога нещо различно да предложа;)
има такива, които не стават за деца, или са само за по-големи, щото са страшни... трябва да се разпита

Някой записал ли е школа по математика за 4 клас за уикенда?
Аз миналата година заложих на easymath, он лайн бяха и съм доволна, ама сега ми се ще евентуално да е присъствено... още се колебая де дали да я записвам. Тя не е мега математик и не мисли за СМГ, добра е иначе, уж иска курс, но се чудя, да не влезе в някоя супер група на амбициозни математици Grinning , та се колебая затова ... Thinking
4 клас всичко е насочено към състезанията и кандидатстването СМГ/НПМГ и си е доста трудно

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 16:23 от Cabo San Lucas 40

# 190
Не съм и мислила за школа, тя дотук не е закъсвала със задачи, а щом няма да върви към математическа паралелка, ни стига да покрива материала в училище. Ние още имаме възможност да показваме ако се наложи, мъжът ми е завършил МГ, ама как обяснява, не ми се говори 🤦‍♀️ Очарована е, че тази година ще работят с кръгове и пергел. Познатите деца, които се готвят за СМГ си ходят при тях на курс още от 1ви клас. Иначе моята и няма кога да ходи на школа, тя в събота е при баща си, в неделя е на 4 часа рисуване. Бях харесала една занималня с ментална аритметика, бързо четене и нещо с финанси беше и тя беше навита, но на този етап наистина няма кога. Аз да ви питам, понеже още се ориентирам в НЕИСПУО, още няма мобилно приложение, нали? Или аз не се ориентирам 🤔

# 191
  • Варна
Моето се записа на школа по състезателна математика, защото ѝ е забавно, има си приятелчета там, а освен това и много си харесва учителката. Няма мераци за сега да кандидатсва в МГ. Други му са приоритетите на моето дете. Но на школата ходи с удоволствие.

# 192
При нас самото училище организира допълнителен клуб по математика, за решаване на задачи извън учебния процес. Нямам амбиции за смяна на училище, но тъй като и в нашето се кандидатства за математическата паралелка, ще се възползвам.

# 193
Матурите НЕ са задължителни, надявам се са ви казали. Имат смисъл ако детето ще кандидатства. Ако остава в същото училище са безмислен стрес.

# 194
И при нас ще имат един час по проект за решаване на тестове. Аз искам да кандидатства след четвърти клас, но той се колебае, че с неговата енергоспестовност не му се полагат усилия. Отказа и проектната дейност. Личното ми мнение е, че за него ще е по-добре да смени училището, на първо място заради профила, но в крайна сметка важното е какво иска той и къде ще се чувства по-добре. Аз си казвам мнението, но той взема решения за себе си и си носи последствията, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт