Четвъртокласници 2024/2025

• 25 259
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
То е много интересно и какъв материал биха взели - едва ли нов, ако отсъстват доста деца. Аз бих ползвала даже част от тези 15 дни по семейни причини, да си остане детето у дома, за да се довъзстанови, а не да ходи при бацилите.

# 451
Преди 20 години имаше по-малко неработни дни в календара на българина и отработване в събота, така че оставаха 3-7 дена резерв, за сметка на които можеха да ни пуснат ваканция, отделно учителите преструктурирахме материала, ако се наложи. Програмите обаче вече са бутани нееднократно, дни за резерв няма.

# 452
То е много интересно и какъв материал биха взели - едва ли нов, ако отсъстват доста деца. Аз бих ползвала даже част от тези 15 дни по семейни причини, да си остане детето у дома, за да се довъзстанови, а не да ходи при бацилите.
О,повярвайте ,всеки ден урокът е нов.Няма значение колко са децата...

# 453
Значи само при нас изоставаме. Класа е от 12 деца и ако отсъстват 3, както е сега, не вземат нов урок....Например проектите на слънчевата система - не са стигнали още до там...Класната на родителската среща каза, че заради многото отсъстващи не можела да прогресира с материала, което не зная до колко е добре или не...

# 454
Значи само при нас изоставаме. Класа е от 12 деца и ако отсъстват 3, както е сега, не вземат нов урок....Например проектите на слънчевата система - не са стигнали още до там...Класната на родителската среща каза, че заради многото отсъстващи не можела да прогресира с материала, което не зная до колко е добре или не...
На мен виждането на вашата класна ми допада категорично.Намирам го за доста смислено.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 16:06 от believe_

# 455
Моята вчера се успала за първия час. Брат и започва в 8, тя започва в 9. Добре, че е големия да помага в къщи. Материала си върви.
Аз всички пароли съм записала в един тефтер още от ковида. То бяха сто вида профили, регистрации и не знам още какво докато решат къде ще работят.

# 456
Как сте? Оцелявате ли в онлайн обучението? Моето девойче ми сподели днес, че имат резултати от Знам и Мога. На нея не й стигнали 2,5 точки.за класиране на Областен кръг, но не знае колко точки има реално. При вас има ли резултати? Какъв е прага за следващ кръг, 40 от 50 ли е? Защото звучи да е.имала добър резултат,.ако е малко под 40.

# 457
Оцеляваме 😁

И аз не знам колко точно точки има моето дете, но госпожата й казала, че се класира за областния кръг. За първи път се явява на това състезнание и не съм много запозната с него, честно казано.

# 458
  • Варна
35 точки е прагът. 40 точки е прагът за националния кръг.

Браво на децата!

При нас още не са излезли. Т.е. аз още не съм ги видяла. Ще го питам дали госпожата им е казала нещо. Щото то може да има, ама аз да не знам Simple Smile

# 459
Т.е. от 50 възможни точки се класираш с 35 и нагоре, така ли? И аз не съм наясно.
Отново рязък завой в желанията на първородния вихър, както е известен в семейството ни Grinning Реши, че все пак предпочита да кандидатства с математика, така че възобновяваме посещенията на курса по състезателна математика.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 20:25 от Mometo*

# 460
  • Варна
Да, точно така, Моме. При 35+ точки децата продължават за областния кръг.
При вас в Пловдив има ли резултати? В Пазарджик са излезли вчера ли, оня ден ли, една близка ми каза. Не знам дали заради това, че са онлайн, при нас се бавят. Моят хич не ще и да и чуе резултата, така че едва ли ще продължи напред.

# 461
Няма още резултати, или поне не ми е казал Grinning Така или иначе се концентрираме вече върху изпитите за прием, всички допълнителни състезания ги премахвам, достатъчно стрес и натоварване ще има в следващите няколко месеца.

# 462
Привет, някъде намерихте ли примерни варианти за областния кръг на "Знам и мога"? Намерих три старички варианта и това е...и те ли се пазят в строга тайна Simple Smile

# 463
  • Варна
Май са толкова. И аз като търсех, на толкова попаднах. Не помня точна цифра, но са горе-долу толкова.

# 464
По законите на Мърфи, петък, точно преди уикенда, когато личните лекари не са на линия моята мома ми я връщат от училище преди малко с 37.7, червено гърло и в недобър тонус. За колко време избутаха вашите дечица грипа?

Общи условия

Активация на акаунт