Четвъртокласници 2024/2025

• 25 218
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
За областният кръг ли са ви излезнали? За София, училището-организатор е написало, че ще публикува резултатите след обявяване на приетите в национален кръг в страницата на МОН. Там все още нищо не намирам.

Здравейте, резултатите засега са излезнали само на отпадналите ученици. На страницата на МОН трябва да обявят окончателните резултати след проверката от Националната комисия. За миналата година гледах, че има деца оценени с 5, дори 10 точки по-малко спрямо Областната комисия. И аз чакам резултатите, че националния кръг съвпада с няколко други събития.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 11:03 от fittonia

# 586
  • Варна
Edit: Във Варна излязоха. Тези, които са с високи резултати, все още ще чакат.

И във Варна все още няма.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 21:02 от gallizia

# 587
  • София
Успех на децата, които ще ходят утре на състезанието...

# 588
Успех на кенгурчетата! Спокойствие и ясни мисли да имат!

Класираните за национална кръг на "Знам и мога" са публикувани на сайта на МОН Hug

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 14:29 от Елиас

# 589
Браво на наборчетата, че имат смелост и желание да се явяват на кенгуруто! При нас още след първи клас рязко спадна ентусиазма. Стискам палци да са дали най- доброто от себе си.

# 590
Вече има отговори, обаче моята не си е записала никъде какви са нейните. Помни само последната че е 6, което съвпада Simple Smile

# 591
Добро утро, може ли линк към класираните на Знам  и мога?
И линк за отговорите на кенгурото?

# 592
https://www.mon.bg/dyasno-menyu/olimpiadi-i-sastezaniya/klasirane/

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 08:49 от Елиас

# 593
Има ли съфорумчета, които отиват на Национален етап? Дано някой се похвали тук.😄

# 594
Има ли съфорумчета, които отиват на Национален етап? Дано някой се похвали тук.😄

Моята щерка се е класирала. Има ли информация кога ще се провежда националния кръг, че ще пътуваме идните седмици и има шанс да го пропусне май.

# 595

Моята щерка се е класирала. Има ли информация кога ще се провежда националния кръг, че ще пътуваме идните седмици и има шанс да го пропусне май.
Националният кръг на "Знам и мога" е на 11-12 април в Шумен. И моето дете се е класирало.

# 596
Браво на умничетата!  Стискам палци!

# 597
Браво на децата!

# 598
Вълнуват ли се децата за ваканцията? Ще им.мислите ли някакви занимания специални или тотална почивка ще е?
Ние ще отидем мялко на планина за 4 - 5 дни и мисля да забрави изцяло през ваканцията за учене и да го караме на тотален релакс.

# 599
Сигурно ще ви се стори скандално, но при нас от 5-те работни дни, които са ваканция, викат децата в 3 от тях, за да правят пробни матури Grinning Евентуално след това ще направим кратка екскурзия.

Общи условия

Активация на акаунт