Четвъртокласници 2024/2025

• 25 223
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Има се предвид горе, че изтича по нелегални канали до учителки връзкарки. Sunglasses

# 571
Тези учителки явно искат да докажат колко добри са им децата, но то на НВО ще си проличи...или пък не.
Нека детенце се представи на база на собствените си знания като трябва да го насърчите да не се сравнява с другите.
Можете да го подготвите със старите тестове, които са налични на сайта. Никога не бих дала наготово тест на детето си, само и само да го наизусти и изкара добър резултат...Ако от сега ги учат така, не зная за бъдеще. Какви са тези учители и за какво им е децата да изкарат 50 точки...

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 07:46 от KalinkataMalinkata

# 572
Малко на "една жена каза" ми напомня това твърдение.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 12:20 от Елиас

# 573
Mama Ru, точно и аз това се чудех - що за амбиция ще е да дадеш на детето си теста предварително??? Амбиция е да го подготвиш  🤨

# 574
Тестовете на СБНУ пристигат в училище запечатани в пликове за всеки клас и се разпечатват в деня на състезанието пред децата. Няма как някой да има предварително теста, камо ли да го изнесе извън училище.

# 575
Някое дете от явилите се днес на "Аз и буквите" помни ли каква е била тази задача с подчертани думи и изразни средства, към които принадлежат. Сравнения, олицетворения и епитети, доколкото разбрах. Моят син помни само "стара гора".

# 576
  • Пловдив
Дъщеря ми е оградила епитети в тази задача.

# 577
Било е текст с подчертани думи и е трябвало да посочи какви са подчертаните думи, моята също е избрала "епитети".

# 578
Стихотворение е било; мой Пенчо избрал “сравнения”…

# 579
Нищо друго не можа да ми каже моят син. И той писал сравнения, не видял да има епитети Simple Smile Няма нищо, здраве да е Simple Smile

# 580
Имате ли информация за резултатите от "Знам и мога". Вече мина повече от месец, а няма никаква информация (или поне аз не намирам такава)?

# 581
  • Пловдив
За Пловдив резултатите бяха обявени на сайта на училището, в което се провеждаше областния кръг.

# 582
До, на нас класната ви ги написа в школо. Децата също си ге знаеха, явно са им ги казали самите учители

# 583
За областният кръг ли са ви излезнали? За София, училището-организатор е написало, че ще публикува резултатите след обявяване на приетите в национален кръг в страницата на МОН. Там все още нищо не намирам.

# 584
И при нас няма още резултати.

Общи условия

Активация на акаунт