Четвъртокласници 2024/2025

• 24 877
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Дам,често говоря с моя син,че няма как всички да се харесват в класа,не е и нужно,но не трябва да се обиждат,да не говорим за физическа саморазправа.
Нужно е да се уважават един друг като съученици,а не да валят обиди и да се правят групи срещу някой с цел да бъде наранен и т.н.,само защото не си допадат.Просто ,ако не харесва някой да не си общува с него и така.
Това правят момичетата в класа от 1 ви клас още,не всички...Категорично не го одобрявам,но всички сме минали от там.
Спомням си доста грозни случки от времето,когато бях ученичка.Не бяха насочени към мен,но все ми ставаше жал за децата,които бяха унижавани.И все пак днес нещата са доста по-груби.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 11:59 от believe_

# 676
  • Пловдив
Това с подигравките и сега го има, да. И по наше време го имаше.

# 677
  • София
При момичетата интриги. При момчетата бой. Joy От всичко има в училищата. От всичко после ще има в Живота. Как да ги спасим? Няма как. Всеки родител говори. Накрая като се съберат друго става. Ами учат се на основни принципи в живота където ще стещнат от всичко..... Само да няма крайности...това е.

# 678
Има публикувани резултати от "Аз и буквите" Simple Smile

# 679
Благодаря много! Добри, че са тези състезания на СБНУ, сачо на тях ходи щерката. Този път се е представила добре, за разлика от математиката.

# 680
И аз благодаря, изкарала ги е 50, но не успя на математиката и за пръв път няма да участва на финала. Тяхното училище, за съжаление, участва само на числата и на буквите.

# 681
Здравейте, успех на всички четвъртокласници тази година! Пиша ви, понеже съм майка на второкласник и се чудим към кое училище да се насочим (не сме от София). Гледаме критерии за прием и навсякъде пише, че се гледат оценките от
Уостоверение за завършен начален етап на основно образование
Много ще съм благодарна някой да ми каже, кои оценки влизат в това удостоверение - само тези от 4ти клас ли, или от всички класове (1 до 4 ) средноаритметично?

# 682
Ако ще се мести без изпит - диплома от 4 клас, т.е. оценките от последната година+ НВОтата взимат като критерий за местене. Някой училища все пак дават точки за райониране или за братя или сестри в избраното училище.

Здравейте, успех на всички четвъртокласници тази година! Пиша ви, понеже съм майка на второкласник и се чудим към кое училище да се насочим (не сме от София). Гледаме критерии за прием и навсякъде пише, че се гледат оценките от
Уостоверение за завършен начален етап на основно образование
Много ще съм благодарна някой да ми каже, кои оценки влизат в това удостоверение - само тези от 4ти клас ли, или от всички класове (1 до 4 ) средноаритметично?

# 683
Благодаря ви, тоест това удостоверение е дипломата от 4 клас и в нея са написани само оценките от 4 клас, а не някаква средна оценка от 1 до 4 клас? Пример - по български език от 1 до 3 клас детето има 6, в четвърти клас има примерно 5. В дипломата пише 5, а не да кажем 5.75 или 6?

# 684
Диплома има само за средно образование, другото е свидетелство за завършен етап. Не мога да намеря сега на щерката къде съм го прибрала, но количествени оценки има само в четвърти клас, от първи до трети са качествени, така че ако си гледа някакъв успех би трябвало да е само за четвърти клас.

# 685
Само за четвърти клас. 

Благодаря ви, тоест това удостоверение е дипломата от 4 клас и в нея са написани само оценките от 4 клас, а не някаква средна оценка от 1 до 4 клас? Пример - по български език от 1 до 3 клас детето има 6, в четвърти клас има примерно 5. В дипломата пише 5, а не да кажем 5.75 или 6?

# 686
Как е настроението след празниците? При нас се усеща вече една умора и девойката брои дните до 16ни юни... Вчера имаха тържество по случай Денят на Земята и се беше въодушевила, че ще изпуснат ЧО.🤣

# 687
Усилено се готвим и преминаваме през изпити за кандидатстване след 4 клас, не е време за умора при нас Simple Smile

# 688
  • Варна
Само дето домашните са много, иначе абсолютно спокойно. Надявам са да е така до НВО и след него.

# 689
  • Пловдив
При нас същото като преди - училището е гадно, и дотам. Вчера я боля корем, защото не могла да разбере каква домашна имат, а и не беше на училище, бяхме при баба и. Нейно обяснение е това за причината да я боли. Малкият също не искал да има нито училище, нито градина, нито работа - само баба и таблет.

Общи условия

Активация на акаунт