Facebook / Фейсбук – 8

• 35 121
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
   LU4IQ,   през комп. Нямам фейс на телефона.

И аз съм на комп, като цъкна на профилната снимка горе на лентата, в падащото меню има "изход". Не съм излизала от фейсбук не помня от колко години вече, чувствам се по - спокойна при толкова много хакери и откраднати профили. Съжалявам, че не мога да помогна. Дано да се включи някой, който се логва и и да провери.

# 121
Опитай през различни браузъри. Вероятно браузърът е проблемен. В настройки има опция да излезеш от всички устройства еднивременно, пробвай я.

# 122
Благодаря, момичета. Ще пробвам съветите ви!

# 123
Хора малко тъпо но пиша...
Не разбрах днес кога ми звънна телефона но по късно видях някакъв номер .разбира се не е бг ,почнах да търся в нета но нищо не намирам за него .
Уж нямаше но накрая звъннах и ми се затвори (прекъсна връзката )
Питането ми е по този начин може ли чрез номера да ми хакнат профила?
За сега  няма проблем.+216 ..

# 124
Не могат да ти хакнат профила, но си провери текущата сметка за всеки случай, ако не си все още.

На чуждестранни номера, ако не очаквате обаждане, не вдигайте.

# 125
  • FMSTEREO
Баннаха ме в една фейсбук група,бихте ли ми казали,има ли начин да заобиколя бана и да вляза пак ? Мерси !

# 126
Създай си нов профил .

# 127
  • FMSTEREO
Ясно значи няма ,ок мерси все пак живи и здрави  Simple Smile А те по какъв начин ме банват?

Айпи адрес , имейл акаунт или как ? ако вляза с друг акаунт ,те виждат ли ми айпи адреса ?

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 13:18 от FM.MONO.STEREO

# 128
Блокирват ви профила.Като си направите друг профил с друг имейл ,нищо няма да разберат.

# 129
Съмнявам се ,че един абонат е направил така ,че да не виждам кога е на линия във фейсбук. Мисля ,така ,понеже от профила на приятелка излиза ,че е на линия,а при мен не. Възможно ли е това ?

# 130
Съмнявам се ,че един абонат е направил така ,че да не виждам кога е на линия във фейсбук. Мисля ,така ,понеже от профила на приятелка излиза ,че е на линия,а при мен не. Възможно ли е това ?

Да възможно е... аз също в чата съм видима само за определени хора.. Разгледай настройките в чата.

# 131
Здравейте! Моя позната постоянно се отбелязва, че има интерес към разни събития във фб, а всъщност изобщо не се е отбелязвала. Как да се поправи това?

# 132
  • Пловдив
Здравейте,

от една седмица ми излизат съобщения, че съм отговорила на някакъв коментар в зазена група, а всъщност не съм . Заливат ме с такива съобщения. Пуснах доклад до Meta и ми отговориха, че  не са премахнали групата, защото "не нарушава нашите Стандарти на общността."
От днес пък не мога да коментирам пуликации, блокирали са ме за 6 дни.

Какво да направя?  Хакнали са профила ли..или?

# 133
Постваш ли в Маркет плейс или групи за продажби? Понякога банвали автоматично за прекалено много постване. Глич също е възможно.

# 134
Случвало ми се е да получавам предупреждения за много отдавнашни публикации...

Общи условия

Активация на акаунт