Facebook / Фейсбук – 8

• 35 214
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Явно няма.Фейсбук така е решил.При мен все още се виждат броя приятели на който и да е профил.
От много време не споделям нишо лично във фейсбук,но въпреки това е дразнещо,когато се минава през волята ти

# 301
Meta, може да са решили бройката приятели вече да не е скрита, а да е както в Instagram видима за всички.

# 302
  • Варна
Те утре може да решат да направят и приятелите видими. Тогава какво? Аз лично и без това съм на ръба да си изтрия профила там. Писна ми от глупости.

# 303
Аз не виждам бройката приятели да е видима на тези, които са я скрили. Да, не е приятно и новите актуализации стават все по неприятни.

# 304
Споделям публикация и не излиза в моя профил , като преглеждам фейса се вижда,че съм споделила ,но като чукна на моя профил самата публикация е няма в профила ми . Нещо от настройките е ,къде да гледам ?

# 305
Привет!
Забелязали ли сте силно намаляване на активността на хората във ФБ?
Имаше един период, в който имах много работа и не влизах често за близо два месеца.
Дотогава публикациите ми не се радват на такава популярност и харесвания както преди. Забелязала съм го и при много от приятелите ми. Ако например преди съм събирала по 100 лайка, сега е наполовина по малко.
Обаче сега ми е много нужно да се рекламирам и се чудя дали да не ползвам платена реклама.
Знаете ли на какво се дължи това?
Освен, че може би хората вече не влизат там и не са така активни.
Нещо да не съм почнала по настройките, но проверих и уж всичко е ок.

# 306
Моето впечатление е, че алгоритъмът е доста сложен. Със сигурност се отчита активността на потребителя и влияе. Отделно от това, доколкото разбирам фейсбук вече не толерира споделяне на чуждо съдържание чрез линкове и ги показват по-малко. Заради това масово медиите вече публикуват снимка на заглавието на статията и линк към самата статия в коментар. Линкове от goodreads вече не работят, при споделяне  на музика от спотифай в стори звукът на повечето песни не се чува.

Забелязах и, че при смяна на профилна снимка, тя просто не се появява във фийда еле поне се случва доста често. Необходимо е някой да хареса и коментира снимката, за да може алгоритъмът да я "забележи" и добави в общия фийд.

Разбира се, имат значение часът на публикуване и ключовите думи в самата публикация. Сигурно има и десетки други хакове, които да увеличат аудиторията.

В допълнение, проучите внимателно платената реклама. Доколкото съм наясно плащането трябва да е от фирмена сметка, защото иначе има опасност бизнес акаунта (фейсбук страницата) да бъде закрита. Не съм съвсем наясно, но съм попадала на оплакавания от представители на млм, че страниците им били закрити.

# 307
  • София
Профилът на мъжа ми във Fb e асоцииран преди много години с електронна поща, която отдавна не използва и може би е закрита, забравена е и паролата й.
В профила във Fb влиза автоматично, не използва паролата, която също е стара и съответно е забравена. Ще си сменя телефона и съответно ще трябва да го достъпи по някакъв начин. Има ли начин да промени електронната поща във FB с тази, която е активна и използва в момента, за да му се изпрати код за влизане във FB, за да може да си ползва профила през новия телефон? Не знам дали зададох ясно въпроса си, но с хилядите пароли и изисквания за символи, букви и числа е станал хаос, проблемът е, че ако излезе от профила от сегашния телефон няма как да ползва този профил, защото не си помни паролата нита във FB нито на електронната поща, която е въвел някога към този профил.

# 308
Моето впечатление е, че алгоритъмът е доста сложен. Със сигурност се отчита активността на потребителя и влияе. Отделно от това, доколкото разбирам фейсбук вече не толерира споделяне на чуждо съдържание чрез линкове и ги показват по-малко. Заради това масово медиите вече публикуват снимка на заглавието на статията и линк към самата статия в коментар. Линкове от goodreads вече не работят, при споделяне  на музика от спотифай в стори звукът на повечето песни не се чува.

Забелязах и, че при смяна на профилна снимка, тя просто не се появява във фийда еле поне се случва доста често. Необходимо е някой да хареса и коментира снимката, за да може алгоритъмът да я "забележи" и добави в общия фийд.

Разбира се, имат значение часът на публикуване и ключовите думи в самата публикация. Сигурно има и десетки други хакове, които да увеличат аудиторията.

В допълнение, проучите внимателно платената реклама. Доколкото съм наясно плащането трябва да е от фирмена сметка, защото иначе има опасност бизнес акаунта (фейсбук страницата) да бъде закрита. Не съм съвсем наясно, но съм попадала на оплакавания от представители на млм, че страниците им били закрити.
Явно в така. Линкове не споделям, goodreads също,песни и статиите много рядко.
Въпросът ми е дали може нещо да се направи? Или просто трябва да си плащам яко за реклама?
Няма шанс фирмено да става плащането, аз си плащам с картата и досега проблеми съм нямала.

# 309
Има ли начин да промени електронната поща във FB с тази, която е активна и използва в момента, за да му се изпрати код за влизане във FB, за да може да си ползва профила през новия телефон?
Може да добави друга поща. А след това може би може да изтрие предишната, но ако не може заради потвърждение с парола (че не помня искаше ли парола за изтриване), то може да зададе новата като основна. Аз имам три адреса в - моя и още два към профила ми.

# 310
  • София
Може да добави друга поща. А след това може би може да изтрие предишната, но ако не може заради потвърждение с парола (че не помня искаше ли парола за изтриване), то може да зададе новата като основна. Аз имам три адреса в - моя и още два към профила ми.
Не успя да се справи, може би защото пощата е в mail.bg? Има ли някъде по-подробно описано как става?
Благодарим!

# 311
Отивате в мобилното приложение на снимката ви в кръгчето и от там
Скрит текст:

И в информация за контакт имате опция "добавяне на нов контакт".

# 312
  • София
Стана, много благодаря!

# 313
Привет!
Забелязали ли сте силно намаляване на активността на хората във ФБ?

Причините са много.
1. Давам себе си за пример - като вляза във ФБ трябва стабилно скролване, докато стигна до постове на приятели или публикации от страници и групи, които харесвам. Всичко е реклами! На мен писва да скролвам и каквото съм успяла да видя с малко скролване, успяла. Повечето неща просто не стигат до мен.

2. Това хипер лайкване, което беше преди, според мен вече отмина. Виждам много неща, които харесвам, но не на всичко слагам лайк.

3. Ако не събирате вече достатъчно лайкове и коментари от приятелския лист, значи просто са се понаситили вече. Това не значи,  че не харесват показваното. Трябва да има новост в нещата.

4. Рекламирането на продукти и услуги е най-успешно през групи.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 08:50 от night

# 314
Моля за малко съдействие. Имам си фейс имам и интстаграм от скоро.
Нали знаете лентите във фейса, кратките клипчета.
И онзи ден скролирам ги аз и намирам едно забавно и искам да го изпратя. Натискам бутона, но ги няма приятелите ми във фейса, а ми показва някакви групи в инстаграм да им го пратя.
Как да го оправя това?

Общи условия

Активация на акаунт