Facebook / Фейсбук – 8

• 35 273
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Аз не виждам бройката приятели да е видима на тези, които са я скрили. Да, не е приятно и новите актуализации стават все по неприятни.
Обаче,аз ги виждам.Явно и други Не съм в България,не знам дали има значение.

Аз съм в България и от компютър виждам бройката приятели на всеки. Без значение дали са показани или скрити. Също виждам бройка приятели на хора, които не са ми приятели и са със скрити списъци.

# 331
  • София
Здравейте!
На моя приятел му деактивираха профила и той не е разбрал защо. Днес получил съобщение, че е нарушил права или нещо подобно, но е бил зает и не е успял на момента да реагира. После се е опитал да влезе, поискало му и потвърждение от документ и са го приели за разглеждане. След което е получил съобщение, че му е деактивиране профила. Някаква идея защо? Единствено като промяна, е че публикувал обява в маркета.

# 332
Къде се намираше настройката страниците от Фейсбук да направя да се отварят чрез друг браузър?

# 333
От месец не мога да публикувам в някои групи на които съм член. Питах админите, казаха че нищо не са правили.
А в други мога. Какво може да се направи?

# 334
От месец не мога да публикувам в някои групи на които съм член. Питах админите, казаха че нищо не са правили.
А в други мога. Какво може да се направи?

Влез през браузър и опитай от там. Ако там може, преинсталирай си приложението. Това обикновено е бъг в приложението и на мен ми се случи.

# 335
night Благодаря! Влязох през браузер и става.

# 336
Някой има ли идея, в списъка с "приятели", тези които са "скоро добавени", колко време се разбира под "скоро"
Това не се вижда от телефон

# 337
Здравейте,
Искам да ви питам, от извесно време не получавам известие когато някои от моите приятели има рожден ден. Как мога да оправя това.

# 338
Здравейте,
Искам да ви питам, от извесно време не получавам известие когато някои от моите приятели има рожден ден. Как мога да оправя това.
Отиваш на трите хоризонтални чертички горе в дясно на приложението и излиза меню за рождените дни - при мен се пада в ляво, в средата на екрана.
Втори вариант - пишеш в търсачката "birthdays", излиза с една зелена иконка със свещичка вътре и цъкаш върху него.

# 339
Някой има ли идея, в списъка с "приятели", тези които са "скоро добавени", колко време се разбира под "скоро"
Това не се вижда от телефон

Не знам колко точно, но имам един добавен преди 12 дни и все още се показва там.

# 340
Благодаря ти! Ако се сетиш,може ли да пишеш кога ще ги махне от тоя списък.🌻

# 341
  • FMSTEREO
Моля едно въпросче към знаещите, преди 2 дни влизам в фейсбук,и ме пита безплатен или платен вариант да ползва,дадох на безплатен ,но разбира се ми излизат разни реклами,има ли начин как да ги блокирам ? с браузер опера и хром ползвам ? мерси.

# 342
Има. С платен вариант.

# 343
  • София
Моля едно въпросче към знаещите, преди 2 дни влизам в фейсбук,и ме пита безплатен или платен вариант да ползва,дадох на безплатен ,но разбира се ми излизат разни реклами,има ли начин как да ги блокирам ? с браузер опера и хром ползвам ? мерси.
През компютър ако влизаш, можеш да използваш Brave браузър или към Гугъл Хром да добавиш Adblocker.

За приложението през телефон, са ти отговорили.

# 344
Каква е опцията от личен профил (не страница или група) да се прави реклама?
Знаете ли как става? Преди можех без проблем boost post ми даваше като опция, сега не мога да открия как става.
Дава ми някакви часови зони, да избера щат, държава, бюджет, като България не фигурира изобщо в менюто.
Не знам да направя спонсориран пост.

Общи условия

Активация на акаунт