Facebook / Фейсбук – 8

• 35 108
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Коя версия сте ?
Само актуал нищо повече ...

# 91
  • София
Последната възможна. Може да е от устройството.

# 92
Не работи нормално. С последна версия съм винаги. Когато имам нотификация и цъкна на нея, замръзва и трябва да затворя приложението, и да отида наново в нотификациите.

# 93
Здравейте, има ли как този пин който излиза постоянно за уж синхронизиране на съобщенията да бъде деактивиран. На мен непрекъснато ми се изтриват, изчезват цели чатове. Супер изнервящо е. Другото, че изобщо не получвам обажданията или че има направени такива, когато използвам браузера на компютъра. В последно време става все по - отвратително да се използва.

# 94
Рестрикнах една позната в чата,има ли как да я добавя в чата отново?

# 95
Здравейте, как да напусна една обща група с приятели в месинджъра. Без те да разберат?
И ако съм блокирал някой в групов чат в  месинджъра той ще разбере ли че съм го блокирал?

# 96
  • София
Здравейте!
Днес хакнаха Фейсбук на моята майка. Тя все още може да влиза, но името и беше сменено и е добавен нов имейл, който е на някаква си Анита Анастасова/Атанасова 12 от gmail. Влизано с iPhone 13 Lite.
Сменихме паролата и от тогава не е влизано, но искаме да премахнем имейла (поне само него виждаме), а иска верификационен код, който да получим през WhatsApp. Чудесно, но нищо не получаваме, а и няма други опции. Фейсбук е стара версия, опитахме се да го ъпдейтнем, но пак същата работа. Системата на телефона също е актуална.
По същата причина не можем да включим и двуфакторната защита.

Ако някой знае как можем да се справим с проблема, моля да пише!
Сменихме паролата

# 97
Мисля че може да помогне това ,забравена  парола .
И да ви изпратят смс на тел .
Поне аз така съм пробвала за смяна на парола .

# 98
Опитайте през компютър. На самсунга при мен иска парола, за да потвърдя изтриването на имейл/телефон, а на айфона ми иска код в whatsapp.

# 99
  • Габрово
Къде във фейсбук,в настройки ,да направя корекция да не се виждат брой харесвания на снимка?

# 100
В "Предпочитания за реакция"

# 101
  • Габрово
А как да стигна до предпочитания за реакция?

# 102
В Настройки може би?

# 103
  • Габрово
Добре в настройките и после ?

# 104
От телефон ли сте?
Добре в настройките и после ?
В "Предпочитания за реакция"
"В публикациите ви" трябва да се включи.

Общи условия

Активация на акаунт