Facebook / Фейсбук – 8

• 35 145
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Здравейте,
Какъв е начинът да изключа получаване на нотификация, когато в някоя страница са тагнали всички посредством съобщение @followers.
Има дни, в които получавам десетки и вече става досадно.

# 151
До колкото аз го правя е на известието, трите точки отстрани и Получаване на известия само за публикации на приятели от тази група.

# 152
Като си отворя месинджър и срещу един човек се вижда бяла точка, не тикче за прочетено или не прочетено. Като отворя чата показва, че е видял писаното от мен, но защо в общите чатове стои с бяла точка?

# 153
Здравейте!
Искам да попитам:
Ако блокирам нечий профил, какво се случва? Доколкото знам - този профил не може да вижда и намира моя профил във ФБ. Така ли е? Не може да ми пише и да се свързва с мен в месинджър? На него излиза ли му, че съм го блокирала???
Аз мога ли да търся този профил и да го намирам във ФБ?

Търся начин не само да блокирам това лице и то да не ме вижда и намира, но и аз да не мога да го намеря и видя!

# 154
Точно такова е. Нищо не му излиза.

# 155

Супер! Обаче аз в търсачката на ФБ мога ли да го намеря? Не да го търся в моите блокирани. А в търсачката.

# 156

Супер! Обаче аз в търсачката на ФБ мога ли да го намеря? Не да го търся в моите блокирани. А в търсачката.
Не можете. Както профилът не Ви намира, не вижда Ваши публикации, тагвания и т.н., по същия начин и Вие не го виждате.

# 157

Не можете. Както профилът не Ви намира, не вижда Ваши публикации, тагвания и т.н., по същия начин и Вие не го виждате.

Значи, ако го блокирам и аз няма да мога да го намеря в търсачката???
Трябва да отида да го търся в секция "блокирани", за да го открия пак. Нали???

Друг въпрос имам - как мога да разбера кой се крие зад даден профил??? Има ли изобщо такъв начин?

# 158
  • Sofia
Значи, ако го блокирам и аз няма да мога да го намеря в търсачката???

На този въпрос, мисля, до момента отговориха две различни потребителки. Simple Smile

# 159
Знам, че досадих, но е много важно. Става въпрос за моя близка, която се е забъркала с някакъв човек във ФБ. Искам да намеря начин не само той да не може да я намери, но и тя него. Затова питам сто пъти, за да съм сигурна.

# 160
  • Sofia
Ами, това са написали двете дами по-горе – няма да може да открие профила му с търсачката, ако го ограничи.

Надявам се, няма някой друг да го блокира от профила ѝ, без тя да знае, защото не ми се струва етично...

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 11:39 от Blаck Cat

# 161
Ако имате телеф.номер на човека ,който не искате да виждате и го изпишете ,може и да ви даде кой се крие  там.

# 162
  • Deutschland
Да не е от ония пишман американски военни в Сирия?

# 163
Да не е от ония пишман американски военни в Сирия?

Нещо подобно.
Човекът е някакъв адски манипулатор, който си е поставил за цел да привлече вниманието й на всяка цена.
И още по-ужасното е, че не е от пишман военните/зъболекари/лекари, дето са известни на всички тия измами.
Реален човек е от Бг.
Става въпрос за майка ми и положението е адски сериозно. За онези другите, дето й пишат постоянно, вече я предупредихме и тя уж разбра. Особено, когато двама-трима й поискаха и пари. Но този все още не й е искал пари, пък тя гледам, че се намира на приказка с него............ Много се тревожа.

# 164
  • Deutschland
Не знам какво да ви кажа. Ако беше майка ми, щях лично да пиша на въпросния и да го попитам какви са му намеренията, както и с нея да говоря. Във вашия случай не знам ще помогне ли и дали за вас този начин е правилен. Един от двамата трябва да блокира другия, но дали ще са съгласни.. Кой знае.

Общи условия

Активация на акаунт