Facebook / Фейсбук – 8

• 35 144
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Слагам скрийншот, при мен е така:

Втори начин, споменавала съм го и друг път. Пишете в търсачката:

# 526
  • София
Ако в търсачката напишете рождени дни не ви ли излизат?

# 527
Те излизат в търсачката. Въпросът по-скоро е как да се върнат известията. Аз имам абсолютно същия проблем. Не ми излизат известия за рождените дни. Търсих във времето решение, но, уви, не успях да намеря такова.

# 528
При мен се вижда това

Известия обаче нямам...

# 529
От тук включени ли са известията за рожден ден?

# 530
Включени са /Push, e-mail/

# 531
Човека, качил клип, вижда ли кой го е гледал?

# 532
Човека, качил клип, вижда ли кой го е гледал?
Не. Вижда само брой гледания.

# 533
Моят фб приятел, който пуска постове без опция за коментари сега има пост за приятели, но без коментари. Освен да му пиша и да го питам как става. Blush
Скрит текст:

# 534
Как да си заключва профила?
Ограничил съм колкото мога, но ми се иска и да го заключа.
И защо не виждам публикации от приятели  а нон стоп статии и реклами от групи и страници.

# 535
Аз я имам тази опция. Сега попитах едната ми приятелка и тя я няма. Много странно.
Скрит текст:

Не мисля, че опцията за заключване е достъпна в България. Ако не сте го направили, можете да ограничите всички стари публикации, като отидете на Settings -> Posts -> Limit your past posts
Скрит текст:

# 536
  • FMSTEREO
Въпросче и от мен,ако отивам на профила на някой,гледам му снимките или ги свалям,той разбира ли какво съм гледал и свалял ?

# 537
Нищо не разбира.

# 538
Моят фб приятел, който пуска постове без опция за коментари сега има пост за приятели, но без коментари. Освен да му пиша и да го питам как става. Blush
Скрит текст:
Я питай, че тука всички се вълнуваме Grinning

Как да си заключва профила?
Ограничил съм колкото мога, но ми се иска и да го заключа.
И защо не виждам публикации от приятели  а нон стоп статии и реклами от групи и страници.
Можеш да ограничиш и никой да не може да пише на стената ти. Иначе само стари публикации, както и персонални настройки на постовете занапред.
Не виждаш публикации, защото алгоритъмът се е променил и като цяло ФБ напоследък е доста бъгав. Коментирах и аз наскоро, че виждам всякакви неинтересни за мен реклами и постове, но не и това, което реално следя и ме интересува. Понякога дори си мисля, че даден приятел Х вече не публикува нищо, защото не ми излиза. Отивам на профила му и какво да видя - човекът си е активен, просто на мен не ми излиза във фийда. И е така с много хора.

# 539
  • София
Здравейте има ли как и къде да проверя къде ,кога съм се регистрирала примерно на Витоша? (освен в спомените за деня)

Общи условия

Активация на акаунт