Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 365
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 1 020
Роклята на Максима е неподходяща за събитието.

# 1 021
Аз много харесвам Хюсеин в лице, симпатяга е. Брат му също е много хубав младеж

# 1 022
Амалия обувките ли си носи в ръка???
Май да 😃
Отслабнала е Амалия. Още десетина кг и ще е страхотно момиче. Хубавица е всъщност. Дори и с днешните кг.

Раджуа е много сладка бременна. Май съвсем наближило 🙂

# 1 023
  • Някъде там
Още една снимка на Хюсеин качена в профилите им.
Много хубава.♥️

Много ми харесва как датчаните са се смесили с тълпата от семействата на завършващите днес и Кристиян не се дели от останалите младежи, а се забавляват общо.

Интересно ми е дали ще продължи в армията от пролетта или ще запише да следва и след това в армията.

И още от Шарлийн и Алберт вчера. Много ми харесаха.

# 1 024
Пускам автоматичен превод на новината около принц Хари, която всички световни медии отразяват вчера и днес. Ето американската медия Associated Press (всъщност най-голямата световна медия) с линк + скрийншот:

ЛОНДОН (AP) — Принц Хари беше ударен със сериозно правно решение в четвъртък и му беше наредено да обясни как комуникациите с писателя-призрак на мемоарите му са били унищожени, след като адвокат на таблоида The Sun го обвини в участие в „шокиращо“ затъмнение по делото си, претендиращо, че вестник е нарушил неприкосновеността на личния му живот, като го подслушвал незаконно.

Съдия Тимъти Фанкорт каза, че е обезпокоително, че всички комуникации между херцога на Съсекс и писателя J.R. Moehringer, заедно с всички чернови на бестселъра „Spare“, са били унищожени.

Адвокат Антъни Хъдсън каза във Върховния съд, че Хари е създал „писта с препятствия“ за предоставяне на документи, които трябва да бъдат разкрити в съдебни спорове и че „трябваше да ги измъкнем от ритащия и крещящ ищец“.

News Group Newspapers, издател на The Sun, получи 132 000 паунда (167 000 долара) съдебни разноски, тъй като до голяма степен надделя в искането за извършване на повече търсения за данни в лаптопа на Хари и всякакви текстови съобщения и чатове в WhatsApp и Signal, които биха могли да бъдат полезни за защитата.

https://apnews.com/article/prince-harry-sun-british-tabloid-hack … 8d0ba71b82d0a5b87

# 1 025
О, горе на снимката направо да го обърка човек с Робърт Дауни Дж. Хюсеин Simple Smile

Много хубава снимка на двамаащта с Ражуа, страхотна бременна е.

Амалия ми хареса,  цветът на роклята е супер. Максима не я виждам много много, на воали ли е Simple Smile

# 1 026
Малкото момче на датчаните е много красиво. Големият нещо визуално не ми допада, мисля че е защото повече прилича на майка си и някак физиономията му е по-женска и бузеста, въпреки че и близначката прилича на нея, но е красива, момичетата са хубави.

# 1 027
  • Някъде там
О, горе на снимката направо да го обърка човек с Робърт Дауни Дж. Хюсеин Simple Smile

Много хубава снимка на двамаащта с Ражуа, страхотна бременна е.

Амалия ми хареса,  цветът на роклята е супер. Максима не я виждам много много, на воали ли е :

# 1 028
  • София
Две неща не са ми ясни по случая на Хари - защо удобно преведената статия не пълна и свърша точно до позицията на адвоката на Хари, а именно
"Адвокатът на Хари каза, че News Group е участвала в „класическа риболовна експедиция“ за документи, които е трябвало да търси по-рано за дело, насрочено за януари.
Тактическият и муден подход на NGN към разкриването напълно подкопава умишлено сензационното твърдение, че ищецът (Хари) не е извършил правилно упражнението по разкриване“, заяви адвокат Дейвид Шерборн в съдебните документи.  „Това не е вярно.  Всъщност ищецът вече даде ясно да се разбере, че е извършил обширни търсения, надхвърлящи задълженията си." (има и още)

И второ - какво общо има тел. хакване през 2011 с кореспонденции повече от 10 г след това?
Всеки е длъжен да си съхранява всичко ли?

# 1 029
  • София
Имаше и нещо за някакви хард-дискове, които уж били изчезнали, пък после се появили в къщата му и в кантората на адвоката му. И заради претърсването на тези дискове, а и на разпечатки от компютри и телефони (?), са им пляснали 170 000 долара допълнителни съдебни разходи.
Ама кога и как са открити изтритите чатове и писма и каква връзка е намерил съдията с делото, аз също не схващам. Съдията е казал, че намира за обезпокоително това, че липсва кореспонденцията. Защо , обаче, се обезпокоил, не става ясно.

# 1 030
Това атлетите на Монако, които ще участват в Олимпиадата ли са? Много свежи тоалети.

# 1 031
Две неща не са ми ясни по случая на Хари - защо удобно преведената статия не пълна и свърша точно до позицията на адвоката на Хари, а именно
"Адвокатът на Хари каза, че News Group е участвала в „класическа риболовна експедиция“ за документи, които е трябвало да търси по-рано за дело, насрочено за януари.
Тактическият и муден подход на NGN към разкриването напълно подкопава умишлено сензационното твърдение, че ищецът (Хари) не е извършил правилно упражнението по разкриване“, заяви адвокат Дейвид Шерборн в съдебните документи.  „Това не е вярно.  Всъщност ищецът вече даде ясно да се разбере, че е извършил обширни търсения, надхвърлящи задълженията си." (има и още)

И второ - какво общо има тел. хакване през 2011 с кореспонденции повече от 10 г след това?
Всеки е длъжен да си съхранява всичко ли?
Лана, въпросите ти са резонни и са взаимосвързани. Хари трябва все пак да предостави някакви доказателства по делото. Защитата твърди, че Хари е знаел още тогава. Искани са му хард дисковете от периода му на работещ роял, но той твърди, че ги е загубил. Твърди и че е загубил достъп до мейлите, които е ползвал тогава. В мемоарите се обсъжда хакването. Хари е дал интервю по национална телевизия, в което казва, че има страшно много записки и изтрити абзааци, толкова много, че може да се напише втора книга. Затова и съдията ги иска като доказателство, но за съжаление принцът казва, че ги е изтрил. Съдията намира именно това унищожаване на потенциални доказателства за много обезпокоително.

Липсата на предоставени доказателства и изтритите съобщения и драфтове от страна на Хари е обезпокоителна за съдията, точните му думи са в скрийншота долу. Все пак това дело трябва да върви, нали, а как да го разглеждат, ако Хари не успява да покаже доказателства. Затова и съдията нарежда на принца да даде показания относно изтритите потенциални доказателства. В същото време нарежда на адвокатите на Хари да пишат на секретаря на Краля, който би имал копия от въпросните доказателства, защото принцът си е кореспондирал с него. Казва и че трябва да се положат усилия да се възстановят изтритите съобщения.

# 1 032
  • Някъде там
Това атлетите на Монако, които ще участват в Олимпиадата ли са? Много свежи тоалети.
Да.
Ето кои са и за какви дисциплини ще се състезават.

Скрит текст:
27 юни, Н.С.В. принц Алберт I, президент на Монако
и съпругата му принцеса
принцеса Шарлен представиха петимата спортисти, които ще вземат участие в Игрите на 33-тата Олимпиада от 26 юли до 11 август в Париж.
Париж, Quentin Antognelli (гребане), Xiaoxin
Ян (тенис на маса) и Лиза Поу (плуване),
Мари-Шарлот Гасто (лека атлетика) и
Тео Друен (плуване).
По този повод суверенът обяви, че Lisa Pou и Théo Druenne ще бъдат знаменосци на делегацията

Хареса ми и че Алеберт и Шарлийн са облечени в тон с тях и организираха много спортни игри в чест на олимпиадата за да насърчават децата да спортуват.
И през Люксембург премина огъня, но там си бяха облечени с обикновени дрехи.
Анри доста добре се справя с тенис на маса.
https://www.instagram.com/reel/C8waAAstpJv/?igsh=MXMyZjBwcDNzcXhzaA==
Изобщо не изглежда на годините на които е и още му се чудя, защо изобщо мисли за скорошна абдикация и ще предаде повечето ангажименти на Гийом.
Макар че четох, че може да минат 3-4 години преди да се случи изцяло. И дано е така.

https://www.instagram.com/reel/C8uS1iINmry/?igsh=b2czZ3pvZHhtbmNy

# 1 033
Хубав мъж е Анри и много младолик, добър ген има.

# 1 034
  • София
Тези дни се чувствам много близо до Мери 🤣
Същите вълнения покрай дипломиране на детето.
https://www.instagram.com/reel/C8woAXWoFsA/?igsh=eG42aHhxOHFhbWhy
Момиченцата в дъното, току що са забелязали Кралицата 😃

Общи условия

Активация на акаунт