Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 455
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 270
  • Враца
Съпруга номер 3 е много атрактивна, като украшение е до него.
Има малко излъчване на руска златотърсачка.

# 271
Това само показва колко лъже външния вид от една снимка.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Karen_Spencer,_Countess_Spencer
Филантроп и отговорен човек. Заела се с модернизирането на Алторп, с обич и уважение към предците Спенсър. Показва много открити артефакти из килерите, мазетата и таваните на имението.
По мое мнение Чарлз Спенсър няма и да намери друга, загрижена за запазване и модернизиране на имението му.
Задавам си въпроса - веднъж травматизиран от детството защо оставя втори път да разсипе живота му?
Само че според клюкарските сайтове е завъртял романче с археоложка, която работи в имението му. Писането на книгата май е само оправдание.
Определено той, сестра му и племенника му  не излизат от травмите на детството по-силни и мъдри.
"Матрял, кво да го праиш", както казваше един нашенски мъдрец 😉

# 272
  • София
Сандалите са Акуадзура отново, както и за церемонията бяха. Много, много красиви, роклята също.

# 273
  • Някъде там
Жалко. Красавица е Карън и страхотни снимки от Алтроп показваше както и красивите си аранжировки за  благотворителните приемите които даваха в имението.
И Чарлс като Питър Филипс ги сменя като носни кърпички.Питър нямаше и 2 седмици откакто заряза Линдзито и започна да показва новата, а уж само заради дългото разстояние била раздялата. Новата му е красива и  най-вече не е омъжена, както беше Линдзи когато я представяше на покойната си баба.

Шведите на мача между Швеция и Сърбия на "Френдс арена" вчера.
Оскар с тениска на любимия си футболист.

25 години по късно със същата рокля като на един от портретите за старта им като крал и кралица.

Тиарата е подарък от Абдула и на нея пише "Слава на Аллах". Това е първата тиара на която има надпис.

Носеше я на сватбата на Хюсеин.

Страхотни сандали и рокля от Южени.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 10:39 от daviz

# 274
И какво сега? Модерните токове тази година са тънките и грозните от 50-те на миналия век и широките правоъгълни като на булката и Южени?

За кой племенник на Спенсър става дума? Кой е чак толкова любвеобилен и има няколко брака или куп потвърдени любовници?

Защо я упрекват Рания за пластични операции? Аз не виждам промени в нея отпреди 30 години. Освен нормално възрастовите.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 10:40 от птица

# 275
Семейство Спенсър още през март са съобщили, че се развеждат на служителите си.
Иначе  около него има норвежка археоложка, която не е разведена, но е разделена със съпруга си. Понеже било важна подробност за темата🤣

Камила със Сара Чато снощи.

Камила и сина и

# 276
  • Някъде там
Птица само носа е коригиран за мен.

Тази седмица Мете-Марит ще се качи на литературния влак, и ще представи някои от любимите си книги. На всяка спирка ще има различно литературно събитие. Ще се представят нови автори и различни инициативи за популяризирането на четенето.

Стефани и Гийом отиват да гласуват.

Белгийците и те.

# 277
С много хубав гащеризон е Камила. Аз винаги съм я харесвала, но това, че е такъв страстен читател ме кара да и симпатизирам още повече.

# 278
В Англия хвалят булката, която вместо да си поръча супер скъпи и дизайнерски рокля и обувки,а всички знаем, че може да си позволи и от другият край на света ако пожелае да ѝ донесат.

Обувките на Оливия са направени от Silvia Lago, базирана в Барселона линия;  те са в стил "Валентина 8 Ривиера" и са ръчно изработени от майстори обущари в Испания.  Марката отбелязва на техния сайт: „Помпите на Valentina са сбъдната мечта. Нейната великолепна дълга дъга ще придаде на вашата рокля най-стилния щрих. Вие ще бъдете най-романтичната булка или най-елегантният гост в тях. И освен че сте сладки и удобни,  те са много гъвкави и ще ги носите безброй пъти след това."

Кадифени са обувките

Аз също не харесвам дебели токове,но никога не бих изкарала дори половин час на онези тънките, които са просто красиви и силно се съмнявам да са удобни.Може и булката да не може да ходи на такива и като се има в предвид,колко време ще откара на тях да е решила по-практичните.
Цвета, обаче е страхотен и много удачно отклонение от ужасните бели, които булките обикновено носят.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 15:13 от Не се сърди, човече

# 279
Чудя се как може някой да критикува булката и да не се харесва, която е като статуетка,но да харесва ужасните за мен рокля и обувки на Южени!
Но за това и сме различни, хубавото е че има дрехи и обувки за всеки вкус или липсата му!

В Англия хвалят булката, която вместо да си поръча супер скъпи и дизайнерски рокля и обувки,а всички знаем, че може да си позволи и от другият край на света ако пожелае да ѝ донесат.

Обувките на Оливия са направени от Silvia Lago, базирана в Барселона линия;  те са в стил "Валентина 8 Ривиера" и са ръчно изработени от майстори обущари в Испания.  Марката отбелязва на техния сайт: „Помпите на Valentina са сбъдната мечта. Нейната великолепна дълга дъга ще придаде на вашата рокля най-стилния щрих. Вие ще бъдете най-романтичната булка или най-елегантният гост в тях. И освен че сте сладки и удобни,  те са много гъвкави и ще ги носите безброй пъти след това."

Кадифени са обувките

Аз също не харесвам дебели токове,но никога не бих изкарала дори половин час на онези тънките, които са просто красиви и силно се съмнявам да са удобни.Може и булката да не може да ходи на такива и като се има в предвид,колко време ще откара на тях да е решила по-практичните.
Цвета, обаче е страхотен и много удачно отклонение от ужасните бели, които булките обикновено носят.
Страхотни са младото семейство, богаташи но не сноби!
Страхотна беше булката, а обувките са трепач! Цвят и модел, всичко ми хареса на мен! И аз се омъжвах с цветни обувки, но не намерих със стабилен ток. Ужасно красиви, но ги свалих още след първия танц, на 10 см иглички нямаше шанс да издържа.
Супер избор от страна на булката. Стилна с намигване Simple Smile

# 280
Ей така може. Желая им дълъг и щастлив семеен живот, дано е по- хубав и спретнат от сватбата им.
сега,то вярно,че парите не презюмират щастие,ама с девет милиарда и малко акъл и дисциплина,имат предпоставки да са щастливи. Изглеждат от една черга,даже си приличат по типично британската физиономия на висшата класа,та дано живеят дълго и щастливо.

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 20:37 от whitethree

# 281
  • Някъде там

А видяхте ли, че и шаферките бяха с боси крачета?
Помня, големи драми имаше по този повод на една сватба 😃
Явно вкусът на двете двойки е сходен. И босите крачета и арката на входа и нетипичният за сватбена торта лимонов вкус..

Днес ще има тържества за юбилея в  Йордания. Надявам се че и Раджва ще присъства. Много хубавка бременна е.
https://www.instagram.com/reel/C7_W9I9ore1/?igsh=aDVtZmM3NzE3cTd3
Прекрасна Раджва. Всички изглеждат много красиви. Много хубав концерт беше.
https://twitter.com/Josemn1_/status/1799835162420846739?s=19

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 20:10 от daviz

# 282
Птичке,имах  предвид обичайните дизайнерски рокли и обувки избирани от известните и имащите пари личности,като Живанши,Армани, Макуин, Оскар де ла рента, Лубутен и други.
Най-много ме впечатли как самата дизайнерка помага с овладяването на роклята във вятъра.

Белгийските деца гласуват.В Белгия било позволено от 16 г.да се гласува,големи сладури!
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 22:25 от Evil woman

# 283
  • в сърцето на един мъж...
Европейските избори ги направиха от 16 години да се гласува.

# 284
Нима в България 16-годишните не гласуваха  на европейските избори днес? В Германия също гласуваха от 16 г. За парламентарните си остава 18 г.

Общи условия

Активация на акаунт