Кралски работи и клюки - юни 2024

• 102 047
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 300
Ражуа не я познах, от ъгъла ли е, направо друго момиче ми се струва, но роклята й е страхотна.

Максима е разкошна, и в розовия костюм и в червената рокля, разкошна.

На Рания сивия елемент върху роклята не ми допада.

# 301
  • Някъде там
И Вилем и Максима са в перфектна форма за височината и годините си в момента. Много добре изглеждат.
А тя е от жените на които червено много им отива. Приятно е да ги гледаш по пътуванията, определено.
Лана първоначално на видеата и снимки с по лошо качество не харесах Рания, обаче сега като гледам и снимки и клипове където се вижда детайлно все повече ми допада. Много са красиви в движение всички тоалети. Рокли в които е втъкана история и традиции.
Хубав клип
https://www.instagram.com/reel/C8CmE82ovH8/?igsh=MWRxeXd3N3IzbzhjMw==
Сладка целувка 😀
https://www.instagram.com/reel/C8Cokqeorq9/?igsh=MTAwMHhlMmkxMzdsNw==

Много хубави сиви обувки и на Рания и на Раджва. Само техните се виждат.
Прическата също е страхотна.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 19:56 от daviz

# 302
Разкошна е Максима в бежово.Свикнала съм с ярки тонове.

# 303
  • Някъде там
Разкошна е Максима в бежово.Свикнала съм с ярки тонове.
Максима е в розов костюм.

Ето го на дневна светлина

# 304
  • София
И Иман ми изглежда бременна. Wink

Невероятни снимки се пускат от тренировките за Trooping the Colour.

Принц Филип е роден на днешния ден преди 103г.

# 305
Trooping the Colour винаги е било едно от най-любимите ми събития - по тържественост, церемониалност, мащабност. Чакам го с нетърпение.

сватбата изглежда прекрасна - английски аристократизъм. Хареса ми, че макар и бъдещ крал Уилям слиза от миниванчето с другите гости, няма кордони, бронирани коли, тежки охрани. Както винаги класно излъчване

# 306
Хубав розов костюм от Максима, много усмихната, както винаги. Но червената рокля е трепач. Йорданците също показаха хубава мода, Раджва е прекрасна 😍
На мен ми хареса сивия корсет на Рания, интересно се е получило.

# 307
Прекрасни дами от кралските дворове, но една липсва много, а покрай нея много  е отслабнал и нейният любим. Силно се надявам, да я видим здрава, пък когато и да е, дори и след година, но само да е здрава!❤️

# 308
Прекрасни дами от кралските дворове, но една липсва много, а покрай нея много  е отслабнал и нейният любим. Силно се надявам, да я видим здрава, пък когато и да е, дори и след година, но само да е здрава!❤️
Точно и аз си мислех, колко ми липсва Катрин, дано да е по-добре ,аз ще си я чакам да застане до моя любимец Уилям.

# 309
  • София
На мен ми хареса сивия корсет на Рания, интересно се е получило.
На мен също, но лентата разваля ефекта. Мисля че затова на модела ми харесва, а на Рания не.

# 310
  • Някъде там
Вилем и Маисима са се срещнали с холандския певец Френа, които дъщерите им очевидно слушат.

Вилем-Александър: "Познавам много млади хора, които сега ми завиждат!"
Френа: "Познавам много по-възрастни хора, които сега ми завиждат!"
Максима: "поздрави от нашите дъщери". 😀

Много готино
https://twitter.com/RHCJO/status/1800234140542898377?s=19я

Почетната императрица Мичико вече е с отрицателен тест за ковид след няколко седмици с положителни. Постепенно ще въстанови нормалния си живот.
Много ми хареса снимката която са сложили с информацията.
Многи симпатична дама с красива рокля и тиара.

# 311
  • София
И в музея на Мартин Лутър Кинг в Атланта
https://www.instagram.com/reel/C8Cy2IUtBhC/?igsh=MTM0Z2tqaGNrM2Q5eQ==

# 312
Хари Кейн, който е капитан на националния отбор на Англия казва за Уилям,че  обича футбола и че ще се опита да дойде до Германия за някои мачове, ако е възможно и графикът позволява.  "Той е голям фен на футбола, мисля, че го показа доста ясно, гледайки Астън Вила и гледайки Англия сега".
Той ще ни наблюдава.  Децата му очевидно също са големи фенове сега.  Те ще запомнят първия си, втория си турнир както аз, когато бях по-млад. 
Той ще поддържа връзка, особено с мениджъра и някои от играчите и ще се увери, че вършим добра работа.
Хубаво е да го имаме наблизо,той е толкова голям наш поддръжник и беше на няколко лагера преди големите турнири и това просто ни дава допълнителна мотивация.
Също така шегувайки се Хари отговаря на Луи,че диатологът на отбора изобщо няма да е доволен от съвета, който малкият е дал футболистите да ядат двойни порции.

Уилям беше посрещнат отвън от Марк Булингам, главен изпълнителен директор на ФА, преди да влезе, за да говори с мениджъра на Англия Гарет Саутгейт и техническия директор на Англия Джон Макдермот.
По време на изненадващото посещение, което не беше обявено предварително на играчите, Уилям отиде да поздрави отбора.  Беше им показано видеото, в което ФА разкри състава на отбора, преди той да се обърне към играчите с ободряващия си говор.

Скрит текст:

За кафенце☕

# 313
Това ми се стори интересно, нямам спомен да сме го коментирали. Доста е странно, че не е присъствал никой от кралското семейство, дори и други братовчеди :

Сватбата през 2004 г. на лейди Давина Уиндзор, тогава на 27 г., най-голямата дъщеря на херцога и херцогинята на Глостър и маори, Гари Люис, тогава на 34 г., беше проста и спокойна.
Давина се срещна със строителя и бивш стригач на овце от Нова Зеландия на сърф почивка в Бали през 2000 г. Баща му е шампион по стригане на овце, а чичо му е видният маорски автор Вити Ихимера, който е написал „Ездачът на китове“, който се превръща във филм със същото име. Бракът им бележи първия път, когато човек от маорски произход се ожени за британското кралско семейство.
Нейните родители са 79-годишен принц Ричард и съпругата му  Биргите, родена в Дания 77-годишна. Херцогът и покойната кралица Елизабет II са били първи братовчеди, като Ричард е роден 5-ти по ред на трона по това време, сега е паднал до 31-ви.
Сватбата се състоя в частния параклис на двореца Кенсингтън. Освен родителите и братята и сестрите на булката, не присъстваха други членове на кралското семейство. Баба ѝ, принцеса Алис, на 102 години по това време, не била достатъчно добре, за да присъства. 12-годишният син на Гари, Ари, баща му и тридесет от най-близките му приятели, извършват дългото пътуване в чужбина за сватбата.
Булката носеше бяла сатенена рокля бюстие с дантелена блуза и деколте. Отказвайки традиционна диадема, вместо това тя избра свежи цветя в косата си.
Двойката има две деца, дъщеря Сена Коухай Люис, родена през 2010 г. и син, Тане Махута Люис, роден през 2012 г. Синът им е кръстен на T āne Mahuta, гигантско дърво каури в гората Waipoua на северния регион, Нова Зеландия.
Бъкингамският дворец потвърди, че двойката се е разделила през 2018

Историята на брата на настоящия херцог също е интересна. Явно от 1968 до 2004 година все още има подходящи брачни партньори  и неподходящи.
https://www.edna.bg/izvestni/tragichnata-istoriia-na-edin-kralsk … ks-simvol-4666680

# 314
  • Някъде там
Меган имаме и първи пост за Уилям. Глостър са ми симпатични и съм забелязала, че Биргит винаги е много хубаво облечена.

Детайлите за роклята на Слама :

За Reemami е чест да бъде част от специалното честване на 25-ия Сребърен юбилей на
Хашемитско кралство Йордания. Горди сме да представим роклята на принцеса Салма бинт Абдула.
Черпейки вдъхновение от богатите нюанси на армейската ѝ униформа и изящните диви цветя на Йордания, роклята е с принт и дизайн по поръчка. Всеки елемент от роклята отдава почит на омайните диви цветя на Йордания, красиво представени в кръстосани шевици, които отбелязват богатите традиции на страната.
За мен като дизайнер на Reemami беше изключителна чест да допринеса за този изключителен проект. Проектирането на тази рокля за принцеса Салма в такъв исторически ден беше несравнима възможност да покажа елегантността и културното наследство на Йордания по съвременен, но вечен начин.
REEMAMI

Вилем и Максима от вечерните събития.
Отново хубава в бледо розово.

По време на вечерната програма снощи кралската двойка получи обиколка на изложбата „Холандско изкуство в глобалната епоха“. Тази изложба включва повече от 100 картини, графики, карти и декоративни произведения на изкуството от 17-ти и първата половина на 18-ти век от най-важните холандски художници от този период, включително Рембранд, Якоб ван Руйсдал и Франс Халс. След това в същия музей се проведе прием, по време на който те разговаряха с американски компании, работещи в Холандия, и важни местни партньори. Крал Вилем-Александър произнесе реч по време на приема.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 10:57 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт