Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 984
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 855
  • на пистата
Не знам дали е пускано.Сравняват Шарлът с Кралица Елизабет
https://www.instagram.com/reel/C8bnO6ZopTh/?igsh=MTIzdGoxZHF6OGV5dA==

# 856
Не знам дали е пускано.Сравняват Шарлът с Кралица Елизабет
https://www.instagram.com/reel/C8bnO6ZopTh/?igsh=MTIzdGoxZHF6OGV5dA==
Ха ха, много сладко клипче, определено Шарлот носи много от кралицата, ако вярвах в прераждания, щях да кажа, че е преродената си прабаба.

# 857
  • София
Кралят, кралицата и принцесата престолонаследничка на сватба днес

# 858
Ужасен избор на рокля на престолонаследничката. Този модел ръкави изобщо не й прави услуга.

# 859
  • София
Ужасен избор на рокля на престолонаследничката. Този модел ръкави изобщо не й прави услуга.

А на мен много ми харесва. Изглежда драстично отслабнала и има красиви и елегантни глезени.  Цветът също й отива и изобщо изглежда великолепно.

# 860
  • София
Максима изглежда страхотно! Наистина има кралско излъчване. Доста по-кралско от краля, но пък той си е избрал жена, която да огрява и него. Амалия повече прилича на баща си.

# 861
Роклята, може би, прави раменете й, да изглеждат по-широки от на татко й.

# 862
Добре изглежда Амалия, щеше да е още по- добре ако беше си направила малко по- официална прическа. Просто на фона на шармантния тоалет на майка й, нейния се губи. Амалия подплънки ли е сложила, те май бяха недолюбвани в темата.

# 863
  • София
Японците са тръгнали към Великобритания

# 864
Все едно са с чужди дрехи… на мъжа са му големи, на жената също не ми харесват.

# 865
Жалко, че няма да се насладим на бляскавата Кейт, сигурно в чест на японците ще има официална вечеря.

# 866
  • Някъде там
Кралят, кралицата и принцесата престолонаследничка на сватба днес

Максима е страхотна. Роклята на Амалия ако беше по дълга щеше да ми хареса повече.

# 867
Подплънките на Амалия оптически увеличават обема в горната част на тялото,  абсолютно не нужно. 
Не проследих какво стана с огромната издръжка,  която си беше поискала, която досега отказваше/ връщаше.

Жалко, че няма да се насладим на бляскавата Кейт, сигурно в чест на японците ще има официална вечеря.

жалко,  наистина. Не съм сигурна обаче дали има сили за такъв прием. Тя самата казва, че има добри и тежки дни (като всички, които минават през химио)
Появата за рд на краля, беше и засвидетелстване на уважение към него.
И все пак е имало ембарго върху снимката и текста, в случай, че не се чувства добре.

# 868
Амалия има такова хубаво лице. Ако отслабне,ще е зашеметяваща,като метаморфозата на Адел.

# 869
Кралица Максима е много лъчезарна и чаровна жена. Понякога е омачкана и рошава (не тук) като папагал след дъжд, но това не отнема от чара й.

Амалия ще трябва да се постарае повече с външния вид (освен ако няма някакъв здравословен проблем), просто като публична личност е неизбежно.

Общи условия

Активация на акаунт