Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 969
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 870
Срам ме е да си призная, но много ми хареса Вилем. Максима си е слънце, какво да и търсим кусури, а младата Амалия е въздържана на фона на родителите си, които са хора на живота.

# 871
  • в сърцето на един мъж...
Какъв зашеметяващ подарък за рожден ден Simple Smile Уилям и децата на концерт на Тайлър Суифт. Изглеждат прекрасно, щастливи и доволни! Заслужават малко хубаво настроение след всички тревоги. Майк и Зара са уникално сладки - той е голям сладур с това розово. Малко мъже могат да си позволят да се облекат така и да изглеждат въпреки всичко добре! Камила изглежда отново невероятно, как са се мачнали с Краля, а в бижутата й съм влюбена - много са красиви и ефектни.
Максима изглежда по-добре. Амалия изобщо не ми изглежда драстично отслабнала, а в тази рокля ми е малко като трикрилен гардероб. На нейната фигура няма нужда от подплънки.

# 872
Фотографката от сватбата на Кейт и Уилям коментира снимката.
Катрин е признат фотограф и всеки я хвали какви хубави кадри улавя.
Цитат
Един от най-добрите семейни портрети. Уловил цялата радост, любов и смях. Напълно брилянтен.

# 873
  • Down south
Ужасен избор на рокля на престолонаследничката. Този модел ръкави изобщо не й прави услуга.
+1
Кралица Максима на тази снимка е красива и елегантна, дъщеря и не е.
Рокля, прическа, всичко я прави да изглежда още по-голяма и широка.

# 874
  • София
Още няколко снимки от сватбата вчера. Съгласна съм с мненията, че роклята на Амалия е неподходяща за фигурата ѝ и излишно я разширява. Но цветът (който не харесвам) на нея много ѝ отива.

# 875
На Вилем много му отива този костюм, може да поскъси косата и да махне брадата. Максима е без грешка и с разкошно бижу. Роклята на Амалия не е лоша, просто е трябвало да е без ръкави или с обикновени, без буфан.

# 876
  • в сърцето на един мъж...
Цветът е много хубав и й отива, обаче на тази снимка най-ясно се вижда, че този модел не е за нея - прави я буквално огромна

# 877
Амалия има прекрасен тен и кожа и цветът действително много й отива. Всъщност, ако не бяха ръкавите, и роклята щеше да стои добре. Едно колие също щеше да бъде добро допълнение и да завърши официалния тоалет.

# 878
Те медиите доста неща си измисли, ама като има кой да вярва безрезервно.

Роклята на Амалия от един ъгъл изглеждаше добре. С друга дължина можеше и да има шанс, но с тази изобщо. И подплънките са излишни.
Но деколтето й е топ Simple Smile

# 879
  • Някъде там
От октомври Анри назначава Гийом за Лейтенант-представител.
Това е първа стъпка преди абдикация в Люксембург.
За мен избърза Анри,много им са малки дечицата , но щом е решил.
От вчера на националния им ден.
https://www.instagram.com/p/C8jbCFvtmM2/?igsh=MWhzNTU4ODZoOG51NQ==

# 880
  • София
Днес им е националният ден на Люксембург, май.
Хубави цветове на дамите

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 15:19 от Lana

# 881
  • Някъде там
Лана, благодаря. Видях че и вчера има събития за отбелязване и не погледнах.
https://www.instagram.com/reel/C8iSKBhNCry/?igsh=MWZqbWxrd3ZvYzNwYQ==
Харесват ми и Стефани и Мария-Тереза днес. Повече Стефани.

И Лихтещайн са били на сватбата на
графиня Леони фон
Валдбург-Цайл-Хохенемс и граф
Каспар Матушка в Хохенемс.
Булката и младоженеца.

Девойката им е много красива за мен.

Много елегантни дами има сред гостите.
https://royalwatcherblog.com/2024/06/22/wedding-of-countess-leon … caspar-matuschka/

# 882
  • София
Взето от друг форум за дипломирането на принц Кристиан
Скрит текст:
Тъй като Кристиан в момента е в разгара на последните си устни изпити, бих си позволил да кажа, че Кристиан ще получи своята „studenterhue“ („студентска шапка“) през следващата седмица.

Тъй като Кристиан е традиционен студент на STX, подозирам, че лентата на шапката му ще бъде червена.  Но тъй като не знаем точно кои предмети е учил, има възможност да е черно, ако завършва с 5 или повече предмета на ниво A.

Традицията предписва оценката, получена на последния ви изпит, да бъде написана от вътрешната страна на шапката ви – обикновено върху герба на вашето училище.  Останалата част от вътрешността на капачката е украсена със съобщения от вашите съученици.

Вашата студентска шапка трябва да се носи поне 2 седмици след дипломирането ви – което ще бъде много добре, за да видите дали Кристиан ще се присъедини към родителите си в даден момент по време на посещението им в Гренландия.  Като цяло има изобилие от правила около шапката – от това да накарате приятелите ви да захапят периферията на шапката ви (за късмет!) до изрязване на вълна в лентата за пот на шапката, ако отидете на кльощаво потапяне, до необходимостта да премахнете периферията изцяло, ако  извеждате консумацията на алкохол на следващото ниво и трябва да изпомпвате стомаха си 

Официалното дипломиране на Кристиан ще се състои на 28 юни в Ordrup Hallen.  След церемонията той и неговите съученици ще се качат на традиционния „vogntur“, където учениците ще пътуват наоколо на „studentervogne“ (обикновено камиони – понякога стари военни превозни средства или карети) със спирки в къщата на всеки ученик.  На тези спирки семейството на ученика ще поздрави класа и ще осигури закуски, хапка за ядене и очевидно: алкохол  Чудя се дали Кристиян ще избере Амалиенборг или Фреденсборг за своята спирка.

Ако даден клас има "твърде много" ученици, не е необичайно "vogntur" да продължи два последователни дни.  Камионите са украсени с клони, балони и самоделни знаци.  По време на „vogntur“ учениците имат много силна музика, както и свирки.  Традиция е колите да подават клаксони, когато минавате покрай "studentervogn" на улицата, а пешеходците да викат поздравления.  Най-общо казано (поне от моя собствен опит), vogntur е наистина изискана традиция, в която повечето датчани наистина обичат да участват.

Ако завършите с 12 (най-високата оценка) на последния си изпит, традицията предписва да тичате след камиона до първата спирка от пътуването – вярвам, че братовчедът на Кристиан Феликс имаше честта да направи това на дипломирането си.  Традицията също така предписва да носите бяло с шапката си в деня на дипломирането и на вашия "vogntur".

# 883
  • Някъде там
Интересни традиции имат  датчаните за завършването.
Александра бързо е отслабнала.

Стефани с много хубава шапка на службата.

Фелипе на пристанището в Талин.

И с президента на Естония.

# 884
Великата херцогиня на Люксембург, следващата велика херцогиня (в синьо) и третата не знам.

Общи условия

Активация на акаунт