Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 375
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 1 005
И кои възрастни рояли слага в джоба си испанската принцеса?
Трябва да са холандските според мен,но пък вие ги харесвате, така че ще продължим да гадаем кои ли се има на предвид 🤔
Мисля, че и норвежката престолонаследница е по-голяма от Леонор.

# 1 006
Принц Хари ще получи наградата Pat Tillman на наградите ESPY 2024, за службата си в британските въоръжени сили (включително две обиколки в Афганистан), както и работата си по основаването на The Invictus Games, „създаване на международна платформа за подкрепа на ранени, ранени и болни военнослужещи и жени – както на активна служба, така и ветерани – които се справят както с физически, така и с невидими наранявания“.

Наградите ще се състоят на 11 юли  и ще се излъчват по ABC, с домакин Серена Уилямс.

# 1 007
  • Някъде там
Честит да е Хюсеин.
Страхотна снимка е качила Рания за поздрав. Красавци.♥️

Амалия с роклята от приема за сватбата на която бяха много повече ми харесва.Много добре и стои.
Роклята на Максима не ми харесва.

# 1 008
Амалия се е вталила, но с онази рокля с обемни рамене... виждаше се само на една от снимките. Simple Smile Бузките си и стоят, но това си е въпрос на физиономия.
С подходяща рокля, леко оформена прическа и тези красиви бижута си е страхотна дама Wink
Косата ѝ е просто прекрасна Broken Heart този русо-риж цвят ("пшеничено") и плътна коса... разкош!

Снимката на Раджва и Хюсеин е чудна! Чакаме бебето вече Wink

В Скрит текст слагам информативното си съобщение каква точно и за какво точно ще взема награда Хари...
За да не е само извадката от крайчето на съобщението, гласяща  "за службата му в Афганистан" и т.н.
Скрит текст:
Ето това са организаторите на наградите
https://espnpressroom.com/us/
Сателитна американска спортна телевизия /медия
Това е линка за разкритите нови "специални отличия"
"ESPN Reveals Special Honorees for The 2024 ESPYS Presented by Capital One, Airing July 11 at 8 p.m. ET / PT on ABC"
"ESPN разкрива специални отличени за ESPYS за 2024 г., представен от Capital One, излъчващ се на 11 юли от 20:00 ч. ET / PT по ABC"
https://espnpressroom.com/us/press-releases/2024/06/espn-reveals … p-m-et-pt-on-abc/

И пак е за Инвиктус, но...
"В чест на неуморната му работа за оказване на положително въздействие върху общността на ветераните чрез силата на спорта, принц Хари, херцогът на Съсекс ще получи наградата Пат Тилман за заслуги, награда, която се дава на човек със силна връзка със спорта, който служи на другите по начин, който повтаря наследството на бившия играч от НФЛ и рейнджър от американската армия, Пат Тилман.  

Не, няма други кралски особи, награждавани с американски награди за спорт.

# 1 009
Тейлър отдавна си уважава принц Уилям и КС като институция. Освен това е елементарно възпитание да проучиш хората, с които ще се срещнеш, ако не искаш да се изложиш. Добре са се постарали момчетата.
След снимката на Тейлър и Уелсови, феновете на КС и интересът към тях са се увеличили от нови суифти фенове.

Интересно дали самата Тейлър прави реверанс, защото ако прави би трябвало да го е предупредила, или поне знам,че подготвят гостите преди срещата.
Гаджето й казва, че с брат си преди срещата са проучили протокола и че неформалните срещи не изискват реверанс.  Въпреки това са се обръщали с "Ваше Височество", така са го почувствали. Хубаво впечатление ми направиха с това, че им е пукало да не се покажат като "американски идиоти" - техни думи - неспазващи протокола.

Цитат
'Because we weren't at an elegant, official royal event, we didn't have to bow,' the former Philadelphia Eagles center shared. 'If it would've been an official meeting-of-royalty event, then it would have been that.'

# 1 010
Скрит текст:
Честит да е Хюсеин.

Амалия с роклята от приема за сватбата на която бяха много повече ми харесва.Много добре и стои.

Страхотни Раджва и Хюсеин Heart
И на мен ми харесва роклята на Амалия. Красиво момиче е. Роклята на Макси... не знам, струва ми се че не е по дрескод. Но пък е Кралица, нека е забелязвана.

# 1 011
Харесвам Раджва, но не ги харесвам като двойка.Тя има по-зряло излъчване, докато той е дребен и с детска физиономия, не ми е мъжествен. Добре поне, че има брада, за да не го сбъркат с някой 15 годишен.

На нея би и подхождал висок и едър мъж, защото и тя не е дребничка. А така му е както по-голяма сестра.

Мери и Фредерик бяха по същия начин като по-млади, но сега вече им личат годините поне.

# 1 012
А Хюсеин защо толкова малко ангажименти има,да не кажа почти никакви или просто не го слагате тук?
Не помня много пъти да съм го виждала или нямате интерес към него или така ми се струва и съм изпуснала работните му ангажименти 🤔
Същото се отнася и за Карл Филип,аз го харесвам много,но въпреки че скоро тук се накараха или иронизираха една потребителка, която го нарече не работещ роял много рядко го виждам,а ми се иска повече да му се наслаждаваме, тези които го харесваме.

# 1 013
За Раджва усещането ми е, че е избирана по калъп на Рания (сегашната версия, след корекциите). Не са ми интересни йорданците, не ми харесва двуличието при тях, скандалите и диктаторството в пресата. От сватбата си спомням елегантната Принцеса на Уелс и до там.

# 1 014
  • Някъде там
Скрит текст:
Честит да е Хюсеин.

Страхотни Раджва и Хюсеин Heart
И на мен ми харесва роклята на Амалия. Красиво момиче е. Роклята на Макси... не знам, струва ми се че не е по дрескод. Но пък е Кралица, нека е забелязвана.
На частна сватба на прием са. Според мен дрескода го определят младоженците или просто няма такъв,а са облекли просто рокли за парти.
Зелена е роклята на Амалия.

# 1 015
Принцеса Ан е изписана от болницата след 6 дневен престой. Съпругът й е изразил благодарности към екипа на цялата болница за грижата, експертизата и милото отношение . Принцесата ще се завърне към публични задължения само след зелена светлина от медицинския й екип.

# 1 016
Отива й този цвят на Амалия, а пелерината е много добро решение в нейния случай, издължава силуета и прикрива раменете, без да ги подчертава. Само за деколтето не съм сигурна дали ми харесва, малко в повече е отворено.
Максима не ми харесва, роклята не й прави услуга, като цвят е интересна, но кройката и особено бюстието не.

# 1 017
Кити Спенсър

# 1 018
  • # супернатурална #
Кити е красавица. Амалия видимо се е вталила, браво на нея. Малсима не е вече за толкова голи  рокли. Много харесвам Раджева, повече от свекърва и. Може и да не си отиват визуално с принца, но пък изглеждат сладки заедно  И влюбени. Значи си отиват 😁
Много интересна награда ще получи Хари. За пръв път чувам за нея. За първа година ли я връчват, или има и други наградени?

# 1 019
Амалия обувките ли си носи в ръка???

Общи условия

Активация на акаунт