Нашите цветя - обща тема 24

• 33 095
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Как се казва това растение. Подариха ми го, точно мислех да му клъцна върха, за се разклони малко и то взе че цъфна.

# 676
Имам същото. Купих го от бриколаж пролетта. Беше две листенца, сега ми е превзело половината повдигната леха. Днес го орязах, че взе да става много инвазивно. Преди няколко дни го проверявах с гугъл ленс, излезе ми, че е лилав сладък картоф 😄

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 17:51 от Satine

# 677
Satine, Grinning изглежда и ти си то сложила до лоницера като мен.
В тази малка саксия, в която е няма начин да роди картоф. Значи не е и многогодишно.

# 678
Обезателно ще го разръчакам наесен, току виж изкарам за една супа 😄

# 679
Някой купувал ли си е спрей за лъскави листа на цветята? В цветарските магазини ги пръскат с някакви такива спрейчета и стават много хубави. Искам и аз си взема за моите да ми лъскат.

# 680
Това е течен парафин и е за "фаца".Пречи  на растенията.

# 681
Красив е този декоративен сладък картоф. Гугъл твърди, че другото му име е Ипомея батата.

Да покажа малко китки и аз

# 682
Това е течен парафин и е за "фаца".Пречи  на растенията.
Аз и затова се замислих дали няма да им вреди и реших да ви питам.

# 683
  • Карлово
Красив е този декоративен сладък картоф. Гугъл твърди, че другото му име е Ипомея батата.

Да покажа малко китки и аз

От семена ли са кичестите?
Много са хубави.

# 684
ДамаТрефа, готов разсад. Със семена  не знам ще се справя ли.

# 685
  • Карлово
Моите прости калдъръмчета пускат смена и се самозасяват, Нобе са така пищни като твоите.

# 686
От къде са тези модерни спрейове? Аз съм много ретро щом не съм ги виждала. За да лъщят листата, аз ги мия с кърпа и вода. На твърдите които съм имала съм ги лъскала.

# 687
Те не са новост.Имаше ги и преди 20 год.Тогава работех в цветарски магазин и ги ползвахме.

# 688
Те не са новост.Имаше ги и преди 20 год.Тогава работех в цветарски магазин и ги ползвахме.
И аз така. Най-вече за аранжиране на саксийни рядко ползвахме.

# 689
Най- сетне миналогодишният ми жасмин цъфна. Ароматът му, знаете е божествен.

Общи условия

Активация на акаунт