Нашите цветя - обща тема 24

• 32 702
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Сдобих се и аз с ангелски очи

Струва ми се, че е каскадно. Може би ще го прехвърля във висяща кашпа. Много ме радва.

# 76
Аз затова питам да не ги съсипя, че са ми нови розичките. В нета на всички, които попадам пише, че са от иглолистни дървета
Толкова голям пакет на мен не ми трябва и мислих да си събера малко от някоя гора.

# 77
Можеш да си събереш, но задължително трябва да си ги дезинфекцираш корите и със сигурност трудно ще го докараш на външен вид като купения. Виждала съм да използват шишарки за мулч по градини.
А това че пише, че е специално за рози, може да с иго ползваш и за други растения, иглолистния мулч се използва за много неща.
*Сладкодъвка*, разкош, много да те радва.

# 78

Струва ми се, че е каскадно. Може би ще го прехвърля във висяща кашпа. Много ме радва.

Сладкодъвка много са красиви Heart Eyes Май през почивните дни ще отскоча до някоя цветна борса да си потърся, че ме зариби. Мисля направо във висяща саксия да взема, ако има.

# 79
  • Варна
Месечинка, би ли споделила и в новата тема снимките на твоите разцъфнали кактуси?
Прекрасни са!!!! Heartpulse
Пускам ги и един клематис в допълнение:

# 80
  • оттам, откъдето започва България
Този жълт нюанс на цвета на кактус ме разби - прекрасен е. Broken Heart

Все ще се похваля и аз някой ден. Smirk

# 81
Здравейте цветни момичета!
Имам нужда от съвет за една хризантема и една мини роза, които ми подариха и гледам в саксия на терасата.
На хризантемата започнаха да почерняват листата, а пъпките изсъхват и изобщо не се отварят.
На розата  пък, листата покафеняват и изсъхват.
Дали бъркам нещо в поливането или е болест?
Ето снимки:

И двете са за фунгицид.

# 82
Малко красота и от мен.

# 83
  • оттам, откъдето започва България
maia_at, със сигурност красотата от теб не е малко, прекрасни са ти цветята! Heartpulse

Като се замисля, аз в тази тема рядко споделям, но пък много се радвам на всичката красота, която вие споделяте и която ми пълни душата. Purple HeartBlue HeartYellow HeartTwo Hearts

# 84
Малко офтопик, но не съвсем. Една тераса, която отдавна искам да ви покажа.
П.П. Не е моята.

# 85
  • София/Варна
Да снимаш като нацъфтят гладиолите.

# 86
Пипи Grinning ако не ме мързеше и моята тераса щеше да изглежда така. И всички прозорци. Често ми минават такива идеи през главата Grinning

# 87
Хижискус

# 88
  • In transit
Да ви покажа и аз една тераса, на която всяко лято благодорно завиждам за килимите от петунии. В началото на лятото от всяка саксия се вижда по един корен с петуния, а така изглеждат в края на лятото. Гледам, че постоянно ги пръска с пулверизатор. Снимката е от миналата година. Ако не ме беше срам, щях да го питам как ги отглежда толкова перфектни. Blush

# 89

Супер са! От къде са? Моите пристигнаха днес, но нямат толкова много цветчета все още. Надявам се да не ги уморя и да нацъфтят яко. Ако имаш съвети как да се грижа максимално добре за тях ще се радяам да споделиш 🌸

Общи условия

Активация на акаунт